2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
İyi akşamlar hanımlar nasılsınız? Ben tatili iptal etmek zorunda kaldım dün doktora gittim karnımda kasılmalar oluyormuş karnım çok sertleşmişti doktor yakından takip etmek istedi :KK43: 20+5 oldum var mı aranızda bu haftalarda kasılma yaşayan?
merhaba. benim de kasılmalarım oluyor 3 haftadır fln. hatta tam ayrıntılıya girerken yine oldu kasılma ve sertleşme, doktor kendisi de gördü. orda böyle bi yuvarlaklık oluyor ultrasonda şişlik gibi. orası kasılmanın olduğu yermiş denk geldi gördük.
ona da söyledim oluyor arada neden anlamıyorum diye o da rahim ağzını fln ölçtü bir sorun yok suyu az mı içiyorsunuz dedi. gerçekten az içiyordum. bebeğin suyu çok iyiydi mesela ama benim içtiğim su az olduğunda böyle kasılmalar olurmuş o yüzden bol su iç dedi. hergün en az 2 lt içmeye çalışıyorum. su içince sıkıntım olmuyor gerçekten. su içmediğimde yine sıkıntı oluyor. ama hep aklımda o kasılma ve sertleşme tabi canım sıkılıyor. bu ay kontrolde kendi doktoruma da sorucam bakalım henüz sadece ayrıntılıyı yapan doktora danışabildim. inşallah sorunsuz atlatırız önceki gebeliklerimde oluyor muydu böyle hiç hatırlamıyorum işin kötüsü. siz de suyu abartın bol bol için. bir de magnezyum için doktora danışarak, onun da kasılmaları hafiflettiği söyleniyor.

Slm kızlar benden dün yine leke geldi progestan da kullanamıyorum miyomu büyütüyor diye ne yapacağımı bilemedim

Amin çok sağolun. Kaç olduğunu söylemedi ama iyi dedi. Bende magnezyuma başladım. Sizde adet ağrıları oldu mu peki?
Benim rahim ağzına dikiş atıldı.Yani serklajlıyım.Normalde sancı veya kasılma hissetmedim hiç.Ama kasılma olursa açılma olabilir diye tedbir amaçlı magnezyum kullanmaya başladım.Insallah size de iyi gelir🙂

İyi akşamlar hanımlar nasılsınız? Ben tatili iptal etmek zorunda kaldım dün doktora gittim karnımda kasılmalar oluyormuş karnım çok sertleşmişti doktor yakından takip etmek istedi :KK43: 20+5 oldum var mı aranızda bu haftalarda kasılma yaşayan?
Braxton hicks kasılmaları diye bi şey varmış yalancı kasilma diye geciyo. Rahmin kasılma denemeleri gibi bi şeymiş belki ondan oluyodur.

Merhaba çok şükür oğluşumuzun sağlığı herseyi yerindeymiş. 9.30du randevumuz 9,45 gibi aldılar 10,15 gibi bebiş sırt üstü yattığı için yürüşüye yolladı doktor :KK70: tekrar bidaha 11,30 gibi muayeneye aldı 12de de çıktık toplamda 1 saat civarı sürdü herşeyine baktı ama yüz üstü dönmediği için yüzünü göremedik. Çalıştığımız için açıkçası bizde beklemek istemedik süpriz olsun dedik. Ama bakarken çok fazla bilgi vermiyor şusu sağlıklı busu sağlıklı vs gibi bilgiler vermedi sadece eline ayaklarına gözlerine kulak vs bakarken söyledi bak elleri ayakları parmakları vs diye. Raporu okuyup anladım birşey olmadığını :KK70:
Sizin adınıza çok sevindim güzel geçmesine, keşke daha detaylı anlatsaymış ama güzel olurdu 🤭 darısı bana bakalım

Kızlar Eylül annelerinden geliyorum detaylı ultrasonlarınızı hangi hastane de hangi doktora yaptırdınız fiyat neydi yaptıranlar bilgi verebilir mi 🙏🏻

Geçmiş olsun. Peritanalog bunun için birşey söyledi mi? Lekenin sebebi miyom mu?
O zamanlar leke gelmiyordu geçti dedim hiçte sormadım siz hem muayene hem kontrole gidiyor musunuz ben sadece muayene oldum kontrole çağırmadı gitsem bakarmı acaba bir hafta oldu gideli

X