- 9 Aralık 2009
- 737
- 367
-
- Konu Sahibi palm angels
- #17.441
ayh bende bugun en son gittigimizde canim kocam para cekmeyi unuttugu icin verememistik onu vermeye gittim canimin ici doktorum ya bana diyoki hissettin mi dedim yok 3 hafta onceki net hissediyorum dememe bagirsak hareketi dediniz onun gibi bi his hic hissetmedim dedim gayet normalim bi ara hissediyo gibi oldu yine yok oldu dedim az kaldi ya haftaya yada sonraki detayli zamanina artik hissedersin dedi dedim insallah sana simdi bayram gecmez oglani gormek istermisin dedi dedim simdi mi oluur 2 dk var vazgecmeme koos odaya dedi isinlandim valla oglusumuda gordum bayram hedayemi aldimAynen kuzum inşallahGeçen devlet hast. doktorla sıkıntı yaşadım hemen cem hocama randevu aldım bir kez daha hastası olduğum için, tanıdığıma şükrettim
Ayy kesinlikle öyle. Bizde oğluşu gördük sabah çok şükür her şey yolunda sadece 1 kilo almışım takdir gördüm, çok tebrik ettiayh bende bugun en son gittigimizde canim kocam para cekmeyi unuttugu icin verememistik onu vermeye gittim canimin ici doktorum ya bana diyoki hissettin mi dedim yok 3 hafta onceki net hissediyorum dememe bagirsak hareketi dediniz onun gibi bi his hic hissetmedim dedim gayet normalim bi ara hissediyo gibi oldu yine yok oldu dedim az kaldi ya haftaya yada sonraki detayli zamanina artik hissedersin dedi dedim insallah sana simdi bayram gecmez oglani gormek istermisin dedi dedim simdi mi oluur 2 dk var vazgecmeme koos odaya dedi isinlandim valla oglusumuda gordum bayram hedayemi aldimcanim doktorum ya 10 numara biri gercekten
bugun keyfide extra yerindeydi ya hep boyle olsun insallah canim doktorcuum bayiliyoruummmAyy kesinlikle öyle. Bizde oğluşu gördük sabah çok şükür her şey yolunda sadece 1 kilo almışım takdir gördüm, çok tebrik ettiDetaylıdan sonra kafana takılan bir şey olursa yine görüşür konuşuruz dedi. Canım doktorum gerçekten harika bir insan
Ben bir haftadr net hissediyorm. Cok zayif oldgm icin bayagi kaymalarini durtuklemelerini hissediyorm. Gercekten oncekiler bagrsak haareketlerymis. Hatta dun bayagi ust uste oldu korktumayh bende bugun en son gittigimizde canim kocam para cekmeyi unuttugu icin verememistik onu vermeye gittim canimin ici doktorum ya bana diyoki hissettin mi dedim yok 3 hafta onceki net hissediyorum dememe bagirsak hareketi dediniz onun gibi bi his hic hissetmedim dedim gayet normalim bi ara hissediyo gibi oldu yine yok oldu dedim az kaldi ya haftaya yada sonraki detayli zamanina artik hissedersin dedi dedim insallah sana simdi bayram gecmez oglani gormek istermisin dedi dedim simdi mi oluur 2 dk var vazgecmeme koos odaya dedi isinlandim valla oglusumuda gordum bayram hedayemi aldimcanim doktorum ya 10 numara biri gercekten
offf bende zayifiiimmmBen bir haftadr net hissediyorm. Cok zayif oldgm icin bayagi kaymalarini durtuklemelerini hissediyorm. Gercekten oncekiler bagrsak haareketlerymis. Hatta dun bayagi ust uste oldu korktum
nasil bisey bu arada neye benziyo arada solda boyle tiktik atma hissediyorum bugunde oglanin sirti solda ayagi gobek deliginin orda kafa asagidaydiBen bir haftadr net hissediyorm. Cok zayif oldgm icin bayagi kaymalarini durtuklemelerini hissediyorm. Gercekten oncekiler bagrsak haareketlerymis. Hatta dun bayagi ust uste oldu korktum
Senle haftalarmiz ayniydi sanrm ben 19+5 im su an. Detayli icin haftaya cumartesiye randevu aldm yani ufakligi gormeyeli 5 hafta olacak. Senin yok mu 4 boyutlu foto.offf bende zayifiiimmmama hissettim dediklerim yanlis alarm galiba bugun plesantan on duvarda oda biraz yastik gorevi yapip kisiyo olabilir ama ya hafta ya sonraki hafta detaylinda hissetmeye baslarsin hatta diceksin ki dedi aaa ben bunu hissetmistim bende dedimki ozaman neden bagirsak haraketi dedik kafam karisti dedim guldu dediki cunku ozaman sana onay verseydim hergun her saat basi haraket beklicektin duzensiz olcagi icin sen paranoyak olcaktin 20 21 22 de artik bi tik duzene giriyo ve bebek guclendigi icin artik hareket net anlasiliyo oluyo dedi dedim evet haklisiniz ben bide haraket sayardim dedim guldu oglan dogsada senden bi kurtarsam dedi sjsjsjs haklı
Benim ilk hissettiğim ile su an hissettiklerim aynı sadece vuruş hızı daha kuvvetli bağırsak hareketi olmadığına eminim ben bastakilerinofff bende zayifiiimmmama hissettim dediklerim yanlis alarm galiba bugun plesantan on duvarda oda biraz yastik gorevi yapip kisiyo olabilir ama ya hafta ya sonraki hafta detaylinda hissetmeye baslarsin hatta diceksin ki dedi aaa ben bunu hissetmistim bende dedimki ozaman neden bagirsak haraketi dedik kafam karisti dedim guldu dediki cunku ozaman sana onay verseydim hergun her saat basi haraket beklicektin duzensiz olcagi icin sen paranoyak olcaktin 20 21 22 de artik bi tik duzene giriyo ve bebek guclendigi icin artik hareket net anlasiliyo oluyo dedi dedim evet haklisiniz ben bide haraket sayardim dedim guldu oglan dogsada senden bi kurtarsam dedi sjsjsjs haklı
Sag ve soldakileri hic hareket die algilamamistm aslnda itiyor da olabilir.ama gobek deliginin etrafinda altta bazen caprazinda bayagi kaydigini hissediyorm. Kipir kipir bisiler yaptiginu hissediyorm elleriyle ayaklariyla. Ikinci gebelik olunca aklima ilk gebelgm geldi duygulandm. Iki gun hic ses yoktu ama dun devamli hareket halindeydi. Bugun ses yok yine mesela. Cok hareketliydm kisliklari kaldrmakla ugrastm tum gun.nasil bisey bu arada neye benziyo arada solda boyle tiktik atma hissediyorum bugunde oglanin sirti solda ayagi gobek deliginin orda kafa asagidaydiacaba dedim o bu mu shsjsjs
Bende 1 kg aldım.Simdi kahvaltı ettim.Mide yanmam olacak diye korkumdan bisey yemek istemiyorum.Dun bütün gün perişan oldumBu arada 54 kiloyum hala hamile kaldgm kilodaym bu saat oldu kahvalti yapmadm. Bulantilar yanma hat safhada ne olacak boyle
ayniyiz valla benimde bugun 19+5 yok ya bugunde donmedi yuzunu caniiimmm oglummmSenle haftalarmiz ayniydi sanrm ben 19+5 im su an. Detayli icin haftaya cumartesiye randevu aldm yani ufakligi gormeyeli 5 hafta olacak. Senin yok mu 4 boyutlu foto.
biz hareketlenince uyuyolarmis ya sjsjsj cok tatlilarSag ve soldakileri hic hareket die algilamamistm aslnda itiyor da olabilir.ama gobek deliginin etrafinda altta bazen caprazinda bayagi kaydigini hissediyorm. Kipir kipir bisiler yaptiginu hissediyorm elleriyle ayaklariyla. Ikinci gebelik olunca aklima ilk gebelgm geldi duygulandm. Iki gun hic ses yoktu ama dun devamli hareket halindeydi. Bugun ses yok yine mesela. Cok hareketliydm kisliklari kaldrmakla ugrastm tum gun.
Maşallah yavrummm kac gram olmussSelam kızlar benimde bugün randevum vardı, sağlıklı şükür bizimki de yan profil gösterdi yüzünü dönmedi. Kendisi bayan yanak olmuş
23+3 üm 510 gram olmuş 3 4 gün daha geride ama normal dedi doktor olabiliyormuşMaşallah yavrummm kac gram olmuss
sjsjs yaaaYa bu kız beni kalpten götürürhissetmiyorum ya bir kıpırdansa bir hissettirse artık 19+5 oldum