- Konu Sahibi palm angels
- #17.461
Olsun onun yanaklara birikmiş kilosu o bir prenses23+3 üm 510 gram olmuş 3 4 gün daha geride ama normal dedi doktor olabiliyormuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun onun yanaklara birikmiş kilosu o bir prenses23+3 üm 510 gram olmuş 3 4 gün daha geride ama normal dedi doktor olabiliyormuş
Ben daha yüzünü görmedim, ayrıntılım 16’sında. 10’unda kontrol var umarım ayrıntılımız güzel sorunsuz geçer aminnnsjsjs yaaa benim ki hem hissettirmiyo hemde utanmadan yuzunude gostermiyo tam bir keciii
Bende henuz baslamadi 22. HaftadayimKızlar gobek cizginiz koyulasmaya başladı mı ?
Disaridan cabuk belli olmaya baslamis bu his cok guzel ozlemisimYaa kızlar buraya video yüklenmiyor mu bizim bebişin dışardan haraketlerini çekmiştim onu paylaşacaktım ama video yüklenmiyor sanırım
Yaa sorma şu an 19+3 ben 15 te hissetmeye başladım 17 de dışardan görünür olmaya başladı bugün de yakalayınca video çekeyim dedim. Sürekli hareket halinde. Benimle uyuyup benimle uyanıyor ve hareket başlıyorDisaridan cabuk belli olmaya baslamis bu his cok guzel ozlemisim
Karinda kasilmalar nasil anlasildi nstye mi girdiniz? Zaman zaman sertlesiyor bir yerde ama kasilma gibi degil benmkiİyi akşamlar hanımlar nasılsınız? Ben tatili iptal etmek zorunda kaldım dün doktora gittim karnımda kasılmalar oluyormuş karnım çok sertleşmişti doktor yakından takip etmek istedi 20+5 oldum var mı aranızda bu haftalarda kasılma yaşayan?
Yok ultrasonla baktı karnıma dokundu hoca dedi çok sertleşmiş. Bide rahim uzunluğunu ölçtüKarinda kasilmalar nasil anlasildi nstye mi girdiniz? Zaman zaman sertlesiyor bir yerde ama kasilma gibi degil benmki
CNim merhaba oncelikle. Korkma hiç. Benim ikimci gebeliğim bu şekildeydi. 9 ay kanamalarim oldu. Fitil ve serum takviyeleriyle sonuna kadar geldim. Tek sorun uzun süreli ayakta kalma booooll su iç ayaklarini yukarı uzatarak yat gün içinde ilişki de bulunma. Bu durumda bir de normal doğum yapamazsin sezeryan olursun. Bebekle ilgili bir sıkıntı yaratmıyor. Senin sosyal hayatıni etkiliyo işte. Konfor alanını . Güzel düşün güzel olsun. Rabbim sana bağışlasınBenm de asagida ama doktor soyledikten sonra pisman oldu. Simdi kafaya takacaksin ama ilerde buyuk ihtimalle yukari cikar. Cok gordgmz bir durum dedi haftamiz ayni. Trlas yapma canm
24. Haftaya kadar yolu var Ama bir haftaya kalmaz hissedersin benceYa bu kız beni kalpten götürür hissetmiyorum ya bir kıpırdansa bir hissettirse artık 19+5 oldum
Anladim hic bilgim yok gecmis olsunYok ultrasonla baktı karnıma dokundu hoca dedi çok sertleşmiş. Bide rahim uzunluğunu ölçtü
Cok geçmiş olsun.rahim uzunluğunuza kaç denildi.Kasilmalar için magnezyum vermişti doktorum bana.Insallah sağlıkla atlatırsınız bu süreciYok ultrasonla baktı karnıma dokundu hoca dedi çok sertleşmiş. Bide rahim uzunluğunu ölçtü
Amin çok sağolun. Kaç olduğunu söylemedi ama iyi dedi. Bende magnezyuma başladım. Sizde adet ağrıları oldu mu peki?Cok geçmiş olsun.rahim uzunluğunuza kaç denildi.Kasilmalar için magnezyum vermişti doktorum bana.Insallah sağlıkla atlatırsınız bu süreci
Bende de yok henüzKızlar gobek cizginiz koyulasmaya başladı mı ?
Ben yaşıyordum bu haftaya kadar artık ilaç içiyorum ve serklaj oldum. Eğer sizde ayakta çalışıyorsanız o yüzden olma ihtimali çok yüksek. Rahim ağzı boyunu ölçtü mü?İyi akşamlar hanımlar nasılsınız? Ben tatili iptal etmek zorunda kaldım dün doktora gittim karnımda kasılmalar oluyormuş karnım çok sertleşmişti doktor yakından takip etmek istedi 20+5 oldum var mı aranızda bu haftalarda kasılma yaşayan?
Bence hiç endişelenmeyiin 24. Haftaya kadar yolu varmış hep öyle diyorlar, hele ki ilk gebelikseYa bu kız beni kalpten götürür hissetmiyorum ya bir kıpırdansa bir hissettirse artık 19+5 oldum
O zaman zaman bende de var bir yer sertleşiyor ve çıkıntı oluyor gibi dimi? En son geçen hafta hastanede sırtını dayıyor olabilir oraya demişti ebe hemşirelerKarinda kasilmalar nasil anlasildi nstye mi girdiniz? Zaman zaman sertlesiyor bir yerde ama kasilma gibi degil benmki
Temizlk is guc erkek hepsini yapamiyor ki. Cok yormamamya calisiyorm kendimi ama agir is yapmamamya calisiyorm yoksa hareket halindeyim. Ben detayliya gidince 5 hafta olacak son kontrolden sonra cikmistir belki yukariCNim merhaba oncelikle. Korkma hiç. Benim ikimci gebeliğim bu şekildeydi. 9 ay kanamalarim oldu. Fitil ve serum takviyeleriyle sonuna kadar geldim. Tek sorun uzun süreli ayakta kalma booooll su iç ayaklarini yukarı uzatarak yat gün içinde ilişki de bulunma. Bu durumda bir de normal doğum yapamazsin sezeryan olursun. Bebekle ilgili bir sıkıntı yaratmıyor. Senin sosyal hayatıni etkiliyo işte. Konfor alanını . Güzel düşün güzel olsun. Rabbim sana bağışlasın