2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
kızlar ben şeker yüklemesine gittim bu arada ama 50gr verdi 20-30 dk sonra falan olduğu gibi çıkarttım midem çok bulandı dayanamadım , doktora söyledim dedi bir dahakine bi yudum su bi yudum içecek iç ay madem öyle yapabiliyordum en başından söyleseydin ya be adam neyse anlayacağınız iptal artık 24. Haftada gönül rahatlığıyla giderim ha bi de ilk kanı verirken hemşireye sordum bu doktor genelde erken istiyor dedi yani özel bir sebebi yok anlaşılan

O zaman bir seçeneğim o olsun elele baya satıyor bu ara çünkü alan çok gibiydi grupta Sağlıkla kullanın inşallah

Özellikle yalnız çıkan ve araba kullanan annelere tavsiye ediyorlar. Tak çıkarla uğraşmıyorsun tek başınayken hop halloluyor :)

Kesinlikle çok faydalı birde içeriğinde magnezyum olan şeyler tüketmeye calis canım. Ben bazen unutuyorum bir iki gün içmiyorum bacak ağrısına muz ve eğer doktor yasaklamadiysa maden suyuda çok etkili.

o tarz aletlerde bir ac bir tok mu ölçmeliyiz. ben alacagım ama ne yazarsam çıkar acaba bir marka var mı
Merhaba canım, bende insülin direnci çıktı kanda. Doktorum 1 ay şeker takibi istedi, şeker cihazı aldım o yüzden. Hepsiburada gibi yerlerde var, oradan alabilirsin. Rahat oluyor evde takibini yapmak

Kızlar bu haftaki kontrolumde doktorum plasentanın aşağıda olduğunu rahim ağzını kapattığını söylemişti.Simdi internetten forumdan falan biraz araştırdım ama çok kötü şeyler yazıyor.19.haftam yeni bitti.bu durumda olan ya da bilgisi olan var mı.İçim sıkıldı gercekten.Doktorum da durumla ilgili hiçbir şey demedi.Ben de önemsiz bir şey sandım ama öyle değilmiş

Benm de asagida ama doktor soyledikten sonra pisman oldu. Simdi kafaya takacaksin ama ilerde buyuk ihtimalle yukari cikar. Cok gordgmz bir durum dedi haftamiz ayni. Trlas yapma canm

Bu konuda bilgim yok ama internette hep en kötüsü yazar. Doktorlarımıza güvenelim

Benm de asagida ama doktor soyledikten sonra pisman oldu. Simdi kafaya takacaksin ama ilerde buyuk ihtimalle yukari cikar. Cok gordgmz bir durum dedi haftamiz ayni. Trlas yapma canm
Bana insallah yukarı çıkar dedi ama telaş yaptım yine de.Haftaya ayrıntılıya gideceğim orada detaylı bir şekilde soracagim. insallah o zamana kadar düzelir bu durum. Teşekkür ederim cevabın için

joieler seninkine uyuyo kuzum haberin olsun hattaaa baby pluslar bile uyuyo cybexe hemen hemen hepsi adaptorunu alinca uyuyo bi galiba inglesina olmuyo sanada o denk gelmis inglesina bi kendiyle uyuyo zaten

Bana insallah yukarı çıkar dedi ama telaş yaptım yine de.Haftaya ayrıntılıya gideceğim orada detaylı bir şekilde soracagim. insallah o zamana kadar düzelir bu durum. Teşekkür ederim cevabın için
Insallh cnm artk kotu seyler dusunmek istemiyorm. Devamli bir seylere takiyorz yariladik ama hala rahat rahat duramiyorz. Mesela hareketleri cok fazlaydi uc gundur tik yok. Oglm birkac defa karnima baski yapti ama kotu dusunmek istemiyorm. Sen de oyle yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…