2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar sonuçları anlayan varmı.acaba
Bence direk doktora sor canım. Benimde tiroid kıprkırmızı çıkmıştı çok düşük diye kendimi yedim bitirdim. Doktora gittiğimde bu referans aralıkları tüm bireyler için geçerli hamilelik referans aralıkları daha farklı o aralıklarda sonuçların sorun yok dedi. İnternetten de bakma her türlü felaket yazıyor orada

Yarın gidip alacağım sonuçlarımı kız Bir de ben tatile gideceğim bir şey çıkmasın zor izin aldım zaten eşimden

Arkadaşlar bebek odası için araştırma yapıyorum da sizce montessori yatak mı? Yoksa normal beşik mi? Siz ne tercih edeceksiniz ?

Arkadaşlar bebek odası için araştırma yapıyorum da sizce montessori yatak mı? Yoksa normal beşik mi? Siz ne tercih edeceksiniz ?
Chicco next to me forever aldım ben. İlkinde hemen beşikli oda yapmıştım büyüdü kullanmadan boşa oda yapmış oldum. Şimdi bir anne yanı yeterli 2-3 yaşa kadar idare eder en az hatta 4

Insallah öyle olur. Teşekkür ederim

Ben de dün doktora dedim ben hissediyordum ama artık hissetmiyorum diye 22. Haftadan önce olmaz diyor ya ama hissettim diyorum bağırsak hareketidir o 22 de başlar diyor bana :’)
Bu doktorlar da bazen saçmalıyor gerçekten hissettiğin şeyi yalanlıyorlar. Ben ilk hamileliğimde de 15. Haftada hissetmeye başladım şimdi de öyle. Vücut yapısı yağ oranı kilo durumu ve daha bir kaç nedenden kaynaklı erken ya da geç hissetmek

Maşallah canım ❤ çok da güzel poz vermiş minnak

Insallah öyle olurBu durumda bazılarına yatak istirahati verilmiş size bir şey demiş miydi peki doktorunuz.Bir de herhangi bir riskten bahsetmiş miydi yazarsanız sevinirim
Tabi ilişki ve yorucu işler yasaktı. Bol bol dinleyeceksin demişti. Doktorun dediklerini yaptık. Birde gebeliğin en başından progestan kullanıyordum bu surec geçene kadar kullandirdi doktorum. Riski de kanama olur demişti eger dikkat etmezsen. Çok şükür atlattım. Darısı size inşallah

Şimdi artık hissettiğim şeye de şüpheli bakıyorum bu bağırsak mı bebek mi diye

Ana kucağı ve park yatak aldık açıp baktığım kalitesi demirleri falan hoşuma gitti cnm

Anne yanı aldım, ilk doğduğunda hep bizle olsun diye. Ama odası için ben de ne alsak bilemedim. Beşik mantıksız gibi sanki ama bilemiyorum gene

Kızlar selam. İndirekt coombs testi ne oluyor bileniniz var mı?
Kan uyuşmazlığı ile ilgili bir test baba rh pozitif anne rh negatifse gebelikte dönem dönem istiyor doktorlar sonucuna göre kan uyuşmazlığı iğnesi yapılıyor
3. Trimestere kadar plasenta yukarı çıkabiliyor aşağıdaysa ilişki yasağı, vajinal ultrason yasağı olabiliyor bunlarla ilgili bir şey dedi mi doktorunuz? Belki uyarmadıysa çok da sıkıntılı bir durum yoktur
Kızlar merhaba ben dün kan verdim yarın gidicem sormaya sizce bunlari anliyormusunuz kırmızı olunca korktum
Kan tetkikleriniz referans değerlerin hafif altında çok önemli bir şey olduğunu zannetmiyorum yine de sonuçlarınızı doktorunuz değerlendirsin bence siz değerlendirmeye çalışmayın
Çok tatlı bebeğiniz maaşallah
Ben şimdilik yoykonun park yatağını aldım pratiklik açısından

Biz de 2 gün önce ayrıntılı ultrasona girdik, bir sıkıntı olmadığını söyledi doktorumuz. Kalpteki parlaklık devam ediyor. Tek başına önemi olmadığını söyledi. Benim kızım çok hareketli dün beni resmen dövdü, bi anda çok sert tekmeler atıyor daha 21 haftalık ben de böyle olunca korktum benim kadar şiddetli hisseden var mı bu haftalarda acaba? Plasentam da önde zor hissedersin demişlerdi.

palm angels kızımızın adı İpek olarak netleşti listeye ekleyebilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…