2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Insallh cnm artk kotu seyler dusunmek istemiyorm. Devamli bir seylere takiyorz yariladik ama hala rahat rahat duramiyorz. Mesela hareketleri cok fazlaydi uc gundur tik yok. Oglm birkac defa karnima baski yapti ama kotu dusunmek istemiyorm. Sen de oyle yap
Ben de bugün aynısını düşündüm.Sürekli bir şey çıkıyor bir türlü rahat ve mutlu olamadım.Insallah sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize

Kızlarr bebeklerin yatak odası mobilyalarını aldınız mıı? Malum ben artık gezemeyeceğim internetten bakarak ilerlerim

Bir de bugün 22 haftalık olduk🧿 bazı gün bebiş çok hareketli bazı gün çok çok daha az sizde durumlar nasıl?

Hanımlar uçak yolculuğu hakkında ne düşünüyorsunuz? Doktorum sorun yok dedi ama eşim çok tedirgin. Bi yandan da çok istiyor bayrama gitmemizi. Ne yapacağımızı bilemedik. Aranızda hamilelikte yolculuk yapan var mı? Sizin doktorlar ne diyor?
Ben 2 hafta sonra uçak yolculuğu yapıcam Türkiye'ye doktorum bi sorun olmaz istersen raporda yazabilirim dedi

Kızlar bu haftaki kontrolumde doktorum plasentanın aşağıda olduğunu rahim ağzını kapattığını söylemişti.Simdi internetten forumdan falan biraz araştırdım ama çok kötü şeyler yazıyor.19.haftam yeni bitti.bu durumda olan ya da bilgisi olan var mı.İçim sıkıldı gercekten.Doktorum da durumla ilgili hiçbir şey demedi.Ben de önemsiz bir şey sandım ama öyle değilmiş
Ben de aynısını 14. Haftada yaşamıştım. Yukarı çıktı çok şükür. Seninde çıkar büyük ihtimalle🙂

Kızlarr bebeklerin yatak odası mobilyalarını aldınız mıı? Malum ben artık gezemeyeceğim internetten bakarak ilerlerim

Bir de bugün 22 haftalık olduk🧿 bazı gün bebiş çok hareketli bazı gün çok çok daha az sizde durumlar nasıl?
Bizim beşiğimiz ve dolabımız İkeanın. Beşikte şuan ablası yatıyor bebiş gelince sıra onda 🤭

joieler seninkine uyuyo kuzum haberin olsun hattaaa baby pluslar bile uyuyo cybexe hemen hemen hepsi adaptorunu alinca uyuyo bi galiba inglesina olmuyo sanada o denk gelmis 😂 inglesina bi kendiyle uyuyo zaten
Ben de mamas papas strada aldım o da çok seçili ben de poşeti arkadaşımdan alırım diyordum ama mecbur satın alcam artık.

Kızlar merhaba ben dün kan verdim yarın gidicem sormaya sizce bunlari anliyormusunuz kırmızı olunca korktum

Eklentiler

• Screenshot_2024-04-04-18-46-59-357_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-04-04-18-46-59-357_com.android.chrome.jpg
    51,9 KB · Görüntüleme: 73
  • Screenshot_2024-04-04-18-46-42-361_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-04-04-18-46-42-361_com.android.chrome.jpg
    52,2 KB · Görüntüleme: 69
  • Screenshot_2024-04-04-18-46-36-242_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-04-04-18-46-36-242_com.android.chrome.jpg
    50,7 KB · Görüntüleme: 65
  • Screenshot_2024-04-04-18-46-28-123_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-04-04-18-46-28-123_com.android.chrome.jpg
    52 KB · Görüntüleme: 75
Kızlar bu haftaki kontrolumde doktorum plasentanın aşağıda olduğunu rahim ağzını kapattığını söylemişti.Simdi internetten forumdan falan biraz araştırdım ama çok kötü şeyler yazıyor.19.haftam yeni bitti.bu durumda olan ya da bilgisi olan var mı.İçim sıkıldı gercekten.Doktorum da durumla ilgili hiçbir şey demedi.Ben de önemsiz bir şey sandım ama öyle değilmiş
Aynı şey mi bilmiyorum ama bana da 14. Haftada ilk gebeliğine göre bebek olması gerekenden aşağıda rahmine yakın demişti 17. Haftada gittiğimde sordum böyle söylemiştiniz şuan nasıl diye bi sıkıntı yok iyi gayet dedi , canınızı sıkmayın yukarı çıkacaktır elbet

Kızlar sonuçları anlayan varmı.acaba
Canım benim de böyle full kırmızı kırmızıydı sonuçlarım. İnternetten baktım bir ton şey çıkardım başıma sonra doktoruma gönderdim o da dedi ki her şey yolunda 🙂 o yüzden doktoruna bırak yorumlama kısmını bence. Gebelikte önemli olan değerlere göre yorumluyorlar daha doğru oluyor

Ben de mamas papas strada aldım o da çok seçili ben de poşeti arkadaşımdan alırım diyordum ama mecbur satın alcam artık.
mamas papasada hemen hemen hepsi oluyo joie kesinlikle fiyat performans ben joie aldim ama az kullancamiz icin baby plus bile alinabilir ben subat indiriminde aldigim icin joie baby plusla ayni fiyata dusmustu nerdeyse tek 1 rengi onu almistim ama adaptorunu aldiktan sonra ben denemistim hemen hemen hepsi oluyo maxi cosi cybex nuna joie baby plus hepsi uyuyo

X