2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Hanımlar uçak yolculuğu hakkında ne düşünüyorsunuz? Doktorum sorun yok dedi ama eşim çok tedirgin. Bi yandan da çok istiyor bayrama gitmemizi. Ne yapacağımızı bilemedik. Aranızda hamilelikte yolculuk yapan var mı? Sizin doktorlar ne diyor?
Benimki sorun yok dedi ben de 24. haftamda 4 saatlik yolculuk yapacağım. Ama daha uzun uçuşsa yine de bildir doktoruna.

Çok oturduğum zaman bacağıma aşağılara vuran bir bel ağrısı oluyor.O yüzden işyerinde kalkıp bir tur atıyorum sürekli.Bunun daha başlangıç olduğunun da farkındayım🤣göbek büyüdükçe ağrılar artıcak..Sağlıkla gelsinler de hepsi geçici🤗
sanırım benim de oturmaktan oluyor ağrıyı hissedince kalkıp bir turluyorum ama akşam eve gidince ağrı beni mahvediyor. Bebişe bir şey olmasın da dayanırız ne yapalım :)

Bir dönem yataktan dogrulamadim desteksiz öyle bel ve sırt ağrısı yaşadım ama yürüyüş ve sporla o ağrılarım geçti tabi magnezyum destegininde faydasi vardır belki 🙈
magnezyum bugün ben de istemeyi düşünüyorum doktorumdan umarım faydası olur

Arkadaşlar sağ kalçamda dünden beri sinir sıkışması gibi bir şey oluyor. Şiddetli bir sızı ve elektrik çarpması gibi oluyor bazen adım atarken. Magnezyum kullanıyorum. Dün de biraz egzersiz yaptım iyi geldi ama tamamen geçmedi. Yaşayan var mı? 21. Haftadayım.
benim de sol kalçamda oluyor özellikle geceleri artıyor yatırmıyor beni

Hanımlar uçak yolculuğu hakkında ne düşünüyorsunuz? Doktorum sorun yok dedi ama eşim çok tedirgin. Bi yandan da çok istiyor bayrama gitmemizi. Ne yapacağımızı bilemedik. Aranızda hamilelikte yolculuk yapan var mı? Sizin doktorlar ne diyor?
biz 17. haftamda 4 saat uçarak londraya gittik ki 11. haftamda kanamam da olmuştu o yüzden ekstra endişeliydim. doktorum bi şey olucağı varsa burda kalsan da olur, git eğlen dedi. sadece uçakta saat başı kalk yürü, çok tuzlu bişiler yeme ve bol su iç dedi. bol su içince zaten ister istemez tuvalete gitmek gerekiyo 😂 bi de yurt dışıysa seyahat sağlık sigortası yap demişti bana. gayet de iyi geçti, iyi ki gitmişiz diyoruz.

Kızlar ben nefes sorunu yaşıyorum. Bu gece boğulacak gibi uyandım panik atak mı oldun bilmiyorum nefessiz kalıyorum sanki. Çok kötü bi gece geçirdim ter içinde nefes nefese uyandım.

Kızlar ben nefes sorunu yaşıyorum. Bu gece boğulacak gibi uyandım panik atak mı oldun bilmiyorum nefessiz kalıyorum sanki. Çok kötü bi gece geçirdim ter içinde nefes nefese uyandım.
Bende ayni sorunu yaşıyorum ama ben kilolu bir gebeyim nefes ve uyku sorunumu ona bağlıyorum uyku apnesi gecirdim 2 defa baya korktuk ama yapilacak bisey yokmus yastığın yüksek yatış pozisyonun uygun olmasi lazım bu gibi durumlarda sakin kalmaya calis

Bende ayni sorunu yaşıyorum ama ben kilolu bir gebeyim nefes ve uyku sorunumu ona bağlıyorum uyku apnesi gecirdim 2 defa baya korktuk ama yapilacak bisey yokmus yastığın yüksek yatış pozisyonun uygun olmasi lazım bu gibi durumlarda sakin kalmaya calis
Ya ben kilolu da değilim muhtemelen psikolojik benimki napcam bilemedim bebeğe zararı olmaz inşallah

Arkadaşlar sağ kalçamda dünden beri sinir sıkışması gibi bir şey oluyor. Şiddetli bir sızı ve elektrik çarpması gibi oluyor bazen adım atarken. Magnezyum kullanıyorum. Dün de biraz egzersiz yaptım iyi geldi ama tamamen geçmedi. Yaşayan var mı? 21. Haftadayım.
Geçen hafta bir akşam bana da oldu sağ kalçamın içi oyuluyor gibiydi yürüyemedim bacağa doğru da elektriklenme oldu. Gece uykudan uyandırdı sabah da çok hafif devam etti sonra geçti. Magnezyum içtim ben de. Doktor ekstra bir şey söylemedi, şuan için yok ama tekrarlayabilir gibi

Kızlar 20+0 bugün tetanoz ilk dozumu oldum inşallah ağrım olmaz.
Dün gece bacak ağrısından uyuyamadım resmen. Doktor magnezyum yazmıştı ama henüz kullanmamıştım galiba başlıcam. Ne sıklıkla içiyosunuz?

Kızlar 20+0 bugün tetanoz ilk dozumu oldum inşallah ağrım olmaz.
Dün gece bacak ağrısından uyuyamadım resmen. Doktor magnezyum yazmıştı ama henüz kullanmamıştım galiba başlıcam. Ne sıklıkla içiyosunuz?
Ben 16. Haftadan beri günde 1 tane şeklinde kullanıyorum. Hala da arada kramplar oluyor, yürüyüş de yapıyorum şimdi onun da faydası oldu bazen deliksiz uyuyabiliyorum nadir de olsa.

X