- 25 Kasım 2023
- 220
- 174
- 27
-
- Konu Sahibi palm angels
- #1.681
6+6 olcak malesef başladı senin canının çektiği şeyi okurken bile bi fenalaştımSizin kaç haftalık . Hemen başlamış miAllah yardımcınız olsun. Bende önümüz haftalar başlar gibi hissediyorum. Modem çok tuhaf
Aayyy ayyyy inşallah canım.... Valla mide bulantısı çok kötü. Ben ikinci çocuğum da 4 ay çektim. Mahvolduydum .mutfağın önünden ağız yüz tülbentle bağlı geçiyordum. Mide bulantısı için ilaçlarla geçirdim günlerimi. Sonra da iştahım bir açıldı. Acayipppp6+6 olcak malesef başladı senin canının çektiği şeyi okurken bile bi fenalaştımçok sinirlerim bozuk yemek yapmak istemiyorum görmekte istemiyorum14. Haftaya kadar sürermiş inşallah sürmez
İnşallah güzel haberler alırsın canmEvet ben de ona şaşırdım boş gebelik olsa bile gözüküyor kese nasıl göremedi anlamadım kafam Allak bullak oldu
Tablo çok güzel maşallah... emeklerinize teşekkür ederim. inşallah hepimiz sağlıkla hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz. Bende yarın doktora gideceğim keseyi görmedik henüz. İnşallah güzel haberler alırım bilgilerimi yazarım.Kızlar yarın sabah bilgisayardan hepinizi gireceğim ss aldımsağ kasığımda ağrı var bugün nedense arabay lap lap atıyorum kendimi unutup
Mustafa başarana gidiyorum canım sen kime gidiyorsun bende çok memnun oldumYaaaa öyle mi. Ay çok memnun oldum. Hangi doktora gidiyorsunuz. Sat bat yaş şehir gebelik haftanixi yazınadmin çizelgeye işliyor
Canım okudum şimdi gaz yüzünden göremeyebilir birde idrara sıkışık olmak gerekir muhtemelen ondan görememiştir… kanama yada lekelenme yoksa içinin rahat olsunAy inşallah canım çok sağolun içimi rahatlattınız
Henüz gitmedim canım. Senin bebiş kaç haftalık. Ben ay sonunda gideyim diyorum. Ya da Ocak 15 gibi.Mustafa başarana gidiyorum canım sen kime gidiyorsun bende çok memnun oldum
6. Haftaya girdik bugün çarşamba randevum var bakalım ne diyecek.. senin 4.çocukmış cinsiyetleri ne maşallahHenüz gitmedim canım. Senin bebiş kaç haftalık. Ben ay sonunda gideyim diyorum. Ya da Ocak 15 gibi.
Kuzum benim daha yeni ,5 hafta olacak inşallah. Diğer 3 u erkek. Hahah bu ne olacak dur bakalım6. Haftaya girdik bugün çarşamba randevum var bakalım ne diyecek.. senin 4.çocukmış cinsiyetleri ne maşallah
Sende benim tayfadansin deseneKızlar etsiz çiğköfte yiyebilir miyiz ya canım çok istiyor allahıııım
Takiliyoz buralarda. Ne edelim. Sen ne ediyonHello hamile hatun kisileri napiyonuz
Evet yersiniz. Ama çok abartmayın. Bir de hazır alacaksanız yeşilliklerini ayrı alın. Evde kendiniz yıkayın.Kızlar etsiz çiğköfte yiyebilir miyiz ya canım çok istiyor allahıııım
Oglan hastalandi dun sabah 5 e kadar hastanedeydik bugunde bende basladi bogaz yanmasi hapsuruk tiksirik beynim mumuk dolduTakiliyoz buralarda. Ne edelim. Sen ne ediyon
Gece gece mide bulantısı çekiyoruz napalım. Sen napıyorsun?Hello hamile hatun kisileri napiyonuz
Amaaann dikkate din. Bu aralar el ayak ağız hastalığı diye kreş hastalığı cikmis. Ateşle başlayıp kırmızı sulu dokuntuyle devam ediyormus.Oglan hastalandi dun sabah 5 e kadar hastanedeydik bugunde bende basladi bogaz yanmasi hapsuruk tiksirik beynim mumuk doldu
Geçmiş olsun. Bol su ve bol dinlenme ile sabaha zımba gibi olursun inşallah.Oglan hastalandi dun sabah 5 e kadar hastanedeydik bugunde bende basladi bogaz yanmasi hapsuruk tiksirik beynim mumuk doldu
Aman Allah korusun kizzzz valla Allah yavrucaklarimizi korusun cocuklar hastalanmasinAmaaann dikkate din. Bu aralar el ayak ağız hastalığı diye kreş hastalığı cikmis. Ateşle başlayıp kırmızı sulu dokuntuyle devam ediyormus.