2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    239
İçini ferah tut canım bende problem çıkmayacak cihazların eskiliğinden kaynaklı bence. Yarın başka doktora gidersin canım stres yapma etkilenmesin bebiş. Dış gebelik olsa ağrıdan kivranman lazımdı oyuzden bence dış gebelik değil.
Ay inşallah canım çok sağolun içimi rahatlattınız♥️
 
Profilinizde imzaları kapamışsınız, düzelttim




1 saat içinde cavap veremedim diye bu kanıya vardı sanırım. Hastanedeyim lütfen biraz sabırlı ve anlayışlı olun. Nerede her istediğiniz hemen oluyor karşınızda ki insan, müsait olmayabilir, hasta olabilir, işlem sırası gelmemiş olabilir.
Geçmiş olsun
 
Selam kızlar ben de yeni hamile olduğumu öğrendim. Adetim 8 gün gecikti. En kısa zamanda kan vereceğim inşallah. Ay 2 bebemde kış annesiydim şimdi yaz annesi olmakta varmış kaderde 🥰
 

Eklentiler

  • IMG_20231211_154052.jpg
    IMG_20231211_154052.jpg
    105,7 KB · Görüntüleme: 49
Ruhsal dalgalanma bende de var. Huzursuzluk var sanki içimde. Hormonlardandır dedim. Film açtım kafa dağıtmak için. 😅
Halsizlik ve bulantı var canım bende de. İçim böyle huzursuz gibi, rahatsız gibiyim ama ne olduğunu da açıklayamiyorum 😅😅 ruh halim değişik ahahah
 
Öyle valla canım çok pişman oldum keşke burdayken yapmasaydım çocuk:KK43: bakalım hayırlısı olsun yarın haber veririm size♥️
Siz baya mahrum bir bölgede yaşıyorsunuz sanırım. Umarım herşey gönlünüzce olur. İçinizi ferah tutun. Yarın mutlaka doktora gitmeye çalışın.
 
o yazıyı yazdıktan sonra başka bir doktor ile görüşmeye gittim ve iyi ki gitmişim direk iğneye başlattı.
Şuan 5+5 teyim coraspirin, Enox iğne ve progestan fitil kullanılıyorum :) göbeğimden iğneyi yapıyorum ve mosmor oldu :KK43:
Sizle aynıyız. Bende iğne kullanıyorum şimdiden göbeğim mosmor oldu benimde. Kaç gende pihlasma bozukluğu var
 
Hanımlar müsait olup gördüğünüzde yaşınızı - kaçıncı çocuk olduğunu - SAT - kese gördüyseniz gördüğünüz haftayı -
kalp atışı duyduysanız duyduğunuz haftayı - varsa hissettiğiniz ya da içinize doğan cinsiyeti - tahmini doğum tarihi - şehrinizi yazabilirsiniz :)
Ben Dr kontrolünden sonra yazarım canım inşallah ❤️
 
X