- 17 Kasım 2023
- 719
- 1.200
- Konu Sahibi palm angels
- #16.361
Hayır hiç sesi yokİşe yarıyorsa ben de bakayım çalışırken ses çıkarıyor mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır hiç sesi yokİşe yarıyorsa ben de bakayım çalışırken ses çıkarıyor mu?
Hayır canım öyle bir sorun yaşamadım inanılmaz sessiz çalışıyorum suyu bitince kendi kapanıyor. Nem ayarını da kendimiz ayarlayabiliyoruz baya araştırıp aldım. Kargoda kırık çatlak olmazsa çok iyi bir ürünMemnunsan bende bakayım canım çoğu makinede dışarıya su fışkırtma olayı oluyormuş çok iyi oldu önermen
bakalım benim de yarın kontrolüm var sonra ayrıntılıya yönlendirecekkOf ya gerçekten öyle ayrıntılı ultrason challenge’ı var şimdi hazır mıyızzzzzz
Merhaba cinsiyetimizin kız olduğu kesinleşti tabloya ekleyebilir misiniz? @palm angels
Öyleyse alınır teşekkürler canımHayır canım öyle bir sorun yaşamadım inanılmaz sessiz çalışıyorum suyu bitince kendi kapanıyor. Nem ayarını da kendimiz ayarlayabiliyoruz baya araştırıp aldım. Kargoda kırık çatlak olmazsa çok iyi bir ürün
Maden suyu içmeni öneririm eğer bi zararı yoksa senin vücudunaKızlar gaz sancısı yaşayan var mı nasıl geçiriyorsunuz önerisi olan?
imerhaba firmanın iletişim bilgilerini paylaşabilir misiniz ?Kızlar fetal dna için kararımızı verdik veritas firmasında yaptırcaz 350 dolarmış, baya araştırdık bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız. 16. Haftada vericez kanı
Canım benim doktorum maden suyu içme mümkün olduğunca hamilelerde tansiyon yükseltiyor dediMaden suyu içmeni öneririm eğer bi zararı yoksa senin vücuduna
Benimde var canım dün hatta netten baktım regli dönemleri olduğı için akıntı çokluğu olabiliyormuş bende baya baya oluyor günde iki çamaşır değiştiriyorum nerdeyse peçete kullanayım dedim oda çok kuruluk yapıyor iyi değilmiş diye okudumKızlar 20+5im ben, sizlerde akıntı var mı? şeffaf bazen hafif beyaz ya da?
Magnezyum eksikliğinden canım magnezyum kullanmiyorsan doktorundan talep et yada dokunmuyorsa her gün maden suyu iç kramplarda çok etkiliKızlar iki üç gecedir uykudan uyanınca bacağıma kramp girdiğini farkediyorum, sizde de var mı bu durum
Tuz oranı düşükler var canım en iyi içerik beypazarinda ama tabi her bünye bir değilCanım benim doktorum maden suyu içme mümkün olduğunca hamilelerde tansiyon yükseltiyor dedi
Ben mutlaka her akşam bir şişe içiyorum maden suyu az da yesem çokta yesem patlayacak gibi oluyorumCanım benim doktorum maden suyu içme mümkün olduğunca hamilelerde tansiyon yükseltiyor dedi
Ben acıkınca yiyorum meyve yemek çerez karışımı şeyler ceviz mutlaka tüketmeye çalışıyorum bebek için çok iyi diyorlarKızlar selam bi gun içinde nasıl besleniyorsunuz 3 öğün mü yiyorsunuz neler yiyorsunuz ben sağlıklı beslencem diye kafaya çok takıyorum
3 öğün yiyorum ramazan dolayısıyla iş yerinde herkes oruçlu olduğunu için ara öğün yapamıyorum. Ama normalde ara ogunlerimde vardı. Hergun ceviz, muz, yumurta,peynir ve meyve yemeye özen gösteriyorum. Su zaten olmazsa olmaz ama her günüm yine tam değil bir gün eksiksiz bir gün eksikli devam ediyorKızlar selam bi gun içinde nasıl besleniyorsunuz 3 öğün mü yiyorsunuz neler yiyorsunuz ben sağlıklı beslencem diye kafaya çok takıyorum