- Konu Sahibi palm angels
Benim düne kadar hafif hafif vardı ama reglime 6 gün kala falan başlamıştı bugün regli günüm henüz olmadıkizlar hic adet olacakmis gibi hafif bi agriniz var mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim düne kadar hafif hafif vardı ama reglime 6 gün kala falan başlamıştı bugün regli günüm henüz olmadıkizlar hic adet olacakmis gibi hafif bi agriniz var mi ?
bana da giriyor boyle hafif bi sanci , igne batmasi gibi , uyurken daha cok hissettim sanciyiEvet benim var bugün ya da yarın regl tarihimdi kasıklarıma ara ara sancı giriyor sırtım çok ağrıyor göğüste hassasiyet var
Bende ilk ağrılar başladığında ağrısına vs uyandım ama gittikçe azaldı bide ağrı olduğu zamanlar şişkinlikte hissediyodum sanırım yerleşme ağrılarıydıbana da giriyor boyle hafif bi sanci , igne batmasi gibi , uyurken daha cok hissettim sanciyi
normal sanirim bunlar . 2. hamilelik ama unutmusum her seyiBenim düne kadar hafif hafif vardı ama reglime 6 gün kala falan başlamıştı bugün regli günüm henüz olmadı
Çook teşekkür ederimm sağolunnHayırlı olsun canım gözün aydın
Benim de ilk olucak bu inşallah sanırım normal buralarda okuduğuma görenormal sanirim bunlar . 2. hamilelik ama unutmusum her seyi
Yaa benim de Ağustos görünüyor ilk bebeğim üstelik ben de Ağustos Aslan burcuyum 28 yaşındayım ben dee :)Merhaba güzel anneler bende birgün acaba hangi grubun annesi olucam diye uzaktan izler dururdum çok şükür rabbim nasip etti 5 Ağustos gösteriyor doğum tarihini tabi bu değişecektir dün 13.38 le hamile olduğumu öğrendim tabi daha çok başında yakalamışım umarım her şey güzel ve sağlıkla ilerler ilk çocuğum olucak Allah nasip ederse 28 yaşındayım, SAT 30 EKİM bat ne bilmiyorum 2 aydır adet düzensizliği vardı inşallah sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza alırız
Evet 6 gündür resmen regl ağrısı çekiyorum ayaklarım buz gibikizlar hic adet olacakmis gibi hafif bi agriniz var mi ?
Tüm hamileler İnşallahhhuygulama da 5 gösteriyor belki kayma yaşanabilir diye düşünüyorum yada ileri atabilir, rabbim kucağına almayı nasip etsin elifimmmm
Sakin ve güzel düşünmeye çalışıyorum birde çok düşük değerle öğrendiğim içinde o hissiyat olmuş olabilirOlmaz canım hiç öyle düşünüp evrene o enerjiyi yollama. Hep güzel olacağını düşün öyle hayal et inşallah çok güzel olcak her şey
Yaaa çok güzel bir denk geliş olmuş benimde yükselenim aslanYaa benim de Ağustos görünüyor ilk bebeğim üstelik ben de Ağustos Aslan burcuyum 28 yaşındayım ben dee :)
Canım hoş geldin tebrik ederim öncelikle rabbim kucağımıza Allah'ı nasip etsin sağlık bir şekilde bende dün 13,38 le öğrendim 9 numaralı testiniz gibi çıktı BAT tarihimi bilmediğim için o gün kaçıncı gününüzdü onu sormak istedim ben 6.haftada gitmeyi düşünüyorum belki heyecanıma yedik düşüp erkende gidebilirimKızlar bende 2 gün önce 20 değerle hamileliği öğrendim . Bugün tekrar sağlık ocağına kan verdim oda yarın çıkacak , bugün dpo 11 deyim. Bir yandan evdeki testlerle koyulaşmayı takip ediyorum
İnşallah hepimizin değerleri güzelce artar , kese ve kalp atışlarını sağlıkla duyar , sağlıkla hayırlısıyla kucaklarımıza alırız
Sizler ilk kontrole gitmeyi ne zaman düşünüyorsunuz bu süreçte neler yapıyorsunuz Eki Görüntüle 3342629
hayirli olsun , ben de takvimde 4+3 gozukuyorum . kontrole haftaya giderim . erken gidince gozukmeme ihtimali var stres olurum o zamanKızlar bende 2 gün önce 20 değerle hamileliği öğrendim . Bugün tekrar sağlık ocağına kan verdim oda yarın çıkacak , bugün dpo 11 deyim. Bir yandan evdeki testlerle koyulaşmayı takip ediyorum
İnşallah hepimizin değerleri güzelce artar , kese ve kalp atışlarını sağlıkla duyar , sağlıkla hayırlısıyla kucaklarımıza alırız
Sizler ilk kontrole gitmeyi ne zaman düşünüyorsunuz bu süreçte neler yapıyorsunuz Eki Görüntüle 3342629
Hayırlı uğurlu olsun ben reglime 1 hafta kala çok silik bi çizgiyle öğrenmiştim 4 gün kala ise kan sonucum 51 çıktı bidaha da vermedim 14 Aralık doktor randevum var yaşadığım yerde son regli tarihini sorup ona göre gün veriyolarKızlar bende 2 gün önce 20 değerle hamileliği öğrendim . Bugün tekrar sağlık ocağına kan verdim oda yarın çıkacak , bugün dpo 11 deyim. Bir yandan evdeki testlerle koyulaşmayı takip ediyorum
Seninde hayırlı olsun canım 5. Hafta kese 6-7 hafta kalp atışı için diyorlar . O zaman seni bir daha ki hafta tekrar çağırabilirlerhayirli olsun , ben de takvimde 4+3 gozukuyorum . kontrole haftaya giderim . erken gidince gozukmeme ihtimali var stres olurum o zaman
Amiiiiin 9 yazan yumurtlamadan sonraki 9.gün canım . O gün beta 20 çıktı . Benim bat 5 kasım , sat 2 Aralık . Banu çiftçinin uygulamasını indirdim güzel bir uygulama orda 3+2 hafta olarak gösteriyor , sen kaçta olmuş oluyorsun . En güzeli aslında herhangi bir sağlık sorunu yoksa 6 . Hafta da gitmek. 2 gün de bir kan vermeyi düşünüyormusun kendin mi takip edeceksin testlerle koyulaşmayı canımCanım hoş geldin tebrik ederim öncelikle rabbim kucağımıza Allah'ı nasip etsin sağlık bir şekilde bende dün 13,38 le öğrendim 9 numaralı testiniz gibi çıktı BAT tarihimi bilmediğim için o gün kaçıncı gününüzdü onu sormak istedim ben 6.haftada gitmeyi düşünüyorum belki heyecanıma yedik düşüp erkende gidebilirim
Seninde hayırlı olsun canım hem kalp atışı hem kese birlikte göreceksin o zamanHayırlı uğurlu olsun ben reglime 1 hafta kala çok silik bi çizgiyle öğrenmiştim 4 gün kala ise kan sonucum 51 çıktı bidaha da vermedim 14 Aralık doktor randevum var yaşadığım yerde son regli tarihini sorup ona göre gün veriyolar
Benim büyük ihtimalle dün 9.günümdü çünkü bat tarihimi bilmiyorum 2 aydır düzensiz olduğum için senin testinle aynı gibiler çünkü bende 13,38 le öğrendim ,ben kanla takip etmeyi düşünüyorum biraz karanticiyim bu konuda ama sanırım 6.haftaya kadar eşim bekletmicek gibiAmiiiiin 9 yazan yumurtlamadan sonraki 9.gün canım . O gün beta 20 çıktı . Benim bat 5 kasım , sat 2 Aralık . Banu çiftçinin uygulamasını indirdim güzel bir uygulama orda 3+2 hafta olarak gösteriyor , sen kaçta olmuş oluyorsun . En güzeli aslında herhangi bir sağlık sorunu yoksa 6 . Hafta da gitmek. 2 gün de bir kan vermeyi düşünüyormusun kendin mi takip edeceksin testlerle koyulaşmayı canım
İnşallah Allah’ın izniyle öyle olur birde doktor randevusu eşimin doğum gününde bi sorun çıkmaz inşallahSeninde hayırlı olsun canım hem kalp atışı hem kese birlikte göreceksin o zaman