- Konu Sahibi mayala katar
- #11.421
Bence o kadar geç olmaz aralık anneleri olacağız20 ocak ve 18 Şubat arası![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence o kadar geç olmaz aralık anneleri olacağız20 ocak ve 18 Şubat arası![]()
Benim şu an tahmini doğum 23 aralık gösteriyorBence o kadar geç olmaz aralık anneleri olacağız![]()
Of of offf inanılır gibi değil annesi ben burdayım diyirrrKızlar gut mornink
Ben test yaptım şimdi, 3-4 dk içinde derinlerde bid şeyler çıktı
Görebiliyormusunhz aşkımsular
Benim sat da 28 mart 8 nisan transfer muhtemelen varsa aynı hafta mı olacak o zamanBenim şu an tahmini doğum 23 aralık gösteriyor18 mart sat, 7 nisan transfer oğlak is loading…
![]()
Ya ağlayacam şimdi sabah sabah şov yaptıracaksınız banaOf of offf inanılır gibi değil annesi ben burdayım diyirrrsen acele ettin ben seni yaniltmadim teyzelerimi utandirdim diyorrr
![]()
Evet aşko senin ikiz değilse 100000% oğlakBenim sat da 28 mart 8 nisan transfer muhtemelen varsa aynı hafta mı olacak o zaman![]()
O çok güvenilir marka ya yanilmamistir insallahhYa ağlayacam şimdi sabah sabah şov yaptıracaksınız banaçok duygulandırdın beni aşkım, inşallah yanıltmaz test, pazartesi tekrar edecem
Belirtilerin var mıydı canımEvet aşko senin ikiz değilse 100000% oğlakolacak, yeni yıl hediyesi
![]()
Bilmiyorum ki çift embriyo transfer edildi artik kim nasıl tutunmak isterseEvet aşko senin ikiz değilse 100000% oğlakolacak, yeni yıl hediyesi
![]()
Test yapacak mısın sende canımBilmiyorum ki çift embriyo transfer edildi artik kim nasıl tutunmak isterseoğlak en yakın arkadaşım pek zorlar ama sevimli oluyorlar
![]()
Evet aşkım ağlayalım be dün çok güldükO çok güvenilir marka ya yanilmamistir insallahhbiraz da mutluluktan ağlamak hepimizin hakkı bencee
nolur bize dua et haftaya aynı cizgi bize de göz kirpsin
benimde yarın 5.gun ama 3. Gün embriyosu olduğu için yapmayacagim 10 günden önce
![]()
Canım o zaman yayda olabilir ikiz ise biraz aceleci davranıyorlar yaBilmiyorum ki çift embriyo transfer edildi artik kim nasıl tutunmak isterseoğlak en yakın arkadaşım pek zorlar ama sevimli oluyorlar
![]()
Yarın test verebileceğim bi yer yok kuzum pazartesi vericem inşallah bişeyler değişir mucize olur daAşkım ben üzülmeyecem şu an, Allahtan ümit kesilmez yarın ki kan test sonuçlarını görmeden hiç pes etmek yok
Yok yok yanıltmaz kuzum baya iyi o markaYa ağlayacam şimdi sabah sabah şov yaptıracaksınız banaçok duygulandırdın beni aşkım, inşallah yanıltmaz test, pazartesi tekrar edecem
Yeter ki olsunBence o kadar geç olmaz aralık anneleri olacağız![]()
Yok canım benim de yeni hemde 3.gun embriyosu o yüzden bekleyeceğim benTest yapacak mısın sende canım![]()
Aşkım şöyle aslında tuhaf olan yanı belirtim aşırı yoktu, mesela geçen sefer tutan transferimde çok daha belirti yaşadım bel ağrısı bacak çekmesi göğüs acısı, ama bu sefer nerdeyse bunların anca 30% yaşadım, hatta tutmadı dedim demek çok belirtilerle bağdaşdırmamak lazımmış onu anladımBelirtilerin var mıydı canım![]()
Evet kasıma da kalabilir benimki olsunlar da artık idare ederiz nazlı bireyciklerimiziEvet aşkım ağlayalım be dün çok güldükaşkım Rabbim bu yolda olan isteyen herkese nasip etsin İnşallah bizide arasından ayırmasın
Evet canım 3.gün için biraz erken olabilir
Canım o zaman yayda olabilir ikiz ise biraz aceleci davranıyorlar ya![]()
İçim rahatladıAşkım şöyle aslında tuhaf olan yanı belirtim aşırı yoktu, mesela geçen sefer tutan transferimde çok daha belirti yaşadım bel ağrısı bacak çekmesi göğüs acısı, ama bu sefer nerdeyse bunların anca 30% yaşadım, hatta tutmadı dedim demek çok belirtilerle bağdaşdırmamak lazımmış onu anladım