Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Of of offf inanılır gibi değil annesi ben burdayım diyirrr 🥰🥰🥰 sen acele ettin ben seni yaniltmadim teyzelerimi utandirdim diyorrr 😂
Ya ağlayacam şimdi sabah sabah şov yaptıracaksınız bana 🥲🥲❣️❣️ çok duygulandırdın beni aşkım, inşallah yanıltmaz test, pazartesi tekrar edecem

Ya ağlayacam şimdi sabah sabah şov yaptıracaksınız bana 🥲🥲❣️❣️ çok duygulandırdın beni aşkım, inşallah yanıltmaz test, pazartesi tekrar edecem
O çok güvenilir marka ya yanilmamistir insallahh❣️🥰 biraz da mutluluktan ağlamak hepimizin hakkı bencee🥰🥰 nolur bize dua et haftaya aynı cizgi bize de göz kirpsin 🥲 benimde yarın 5.gun ama 3. Gün embriyosu olduğu için yapmayacagim 10 günden önce 🫠

O çok güvenilir marka ya yanilmamistir insallahh❣️🥰 biraz da mutluluktan ağlamak hepimizin hakkı bencee🥰🥰 nolur bize dua et haftaya aynı cizgi bize de göz kirpsin 🥲 benimde yarın 5.gun ama 3. Gün embriyosu olduğu için yapmayacagim 10 günden önce 🫠
Evet aşkım ağlayalım be dün çok güldük 😂😂🥰 aşkım Rabbim bu yolda olan isteyen herkese nasip etsin İnşallah bizide arasından ayırmasın 🙏💐
Evet canım 3.gün için biraz erken olabilir
Bilmiyorum ki çift embriyo transfer edildi artik kim nasıl tutunmak isterse 😂😂 oğlak en yakın arkadaşım pek zorlar ama sevimli oluyorlar😂😂🥰
Canım o zaman yayda olabilir ikiz ise biraz aceleci davranıyorlar ya 🥹😂😍

Kızlar merhaba ben dün yazmıştım. Erken gebelik testinde silik çizgi çıkmıştı 7. Gün. Bugün sabah kahverengi bir akıntı geldi böyle Türk kahvesi telvesi gibi muhtemelen fitille beraber aktığı için telve gibi toz tozdu. Böyle birşey yaşayan vardı. Doktor coraspini kestirip progestan iğneyi günde 2 ye çıkardı. Endişelenmelimiyim? Test günüm Salı günü

Belirtilerin var mıydı canım 🤗
Aşkım şöyle aslında tuhaf olan yanı belirtim aşırı yoktu, mesela geçen sefer tutan transferimde çok daha belirti yaşadım bel ağrısı bacak çekmesi göğüs acısı, ama bu sefer nerdeyse bunların anca 30% yaşadım, hatta tutmadı dedim demek çok belirtilerle bağdaşdırmamak lazımmış onu anladım

Evet aşkım ağlayalım be dün çok güldük 😂😂🥰 aşkım Rabbim bu yolda olan isteyen herkese nasip etsin İnşallah bizide arasından ayırmasın 🙏💐
Evet canım 3.gün için biraz erken olabilir

Canım o zaman yayda olabilir ikiz ise biraz aceleci davranıyorlar ya 🥹😂😍
Evet kasıma da kalabilir benimki olsunlar da artık idare ederiz nazlı bireyciklerimizi😂😂🥰

Aşkım şöyle aslında tuhaf olan yanı belirtim aşırı yoktu, mesela geçen sefer tutan transferimde çok daha belirti yaşadım bel ağrısı bacak çekmesi göğüs acısı, ama bu sefer nerdeyse bunların anca 30% yaşadım, hatta tutmadı dedim demek çok belirtilerle bağdaşdırmamak lazımmış onu anladım
İçim rahatladı ❣️🤲🫶

Back
X