2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Tek elle katlanıyor mu canım? Ben çok sık kullanacam gibi duruyor pratik bir şey istiyorum o yüzden
Tek elle katlayıp tek elle açabiliyorsun zaten bir tane tuşu var onu bastırdığın da anında kapatıyor kendini

Eklentiler

• 1000050650.jpg
    80,5 KB · Görüntüleme: 85
Ben ilk ayımda hamile olduğumu farketmeden termal havuza girdim , saatlerce kaldım neyse ki bir şey olmadı .
Ara ara ağrı sancı bana da oluyor siz yine dikkatli olun ama endişe etmeyin.

Benim de hep anlık ağrım oluyor canım artık hatta artık olmayınca telaşlanıyorum normal bence keyfini çıkar :)

Kızlar az önce göğüs ucumu sıktım çok hafif şeffaf bi sıvı geldi süt olabilir mi ya çok şaşırdım ??
Bende kızımda öyle yapmıştım su gibi şeffaf bir şey akmişti bana süt dediler benim göğüs uçları çok koyulasmiş kızımda son aylarda olmuştu buda en başından beri öyle kapkara beyaz tenliyim birde

Ben ilk ayımda hamile olduğumu farketmeden termal havuza girdim , saatlerce kaldım neyse ki bir şey olmadı .
Ara ara ağrı sancı bana da oluyor siz yine dikkatli olun ama endişe etmeyin.

Benim de hep anlık ağrım oluyor canım artık hatta artık olmayınca telaşlanıyorum normal bence keyfini çıkar :)
Ayy çok rahatlattınız içimi çook teşekkür ederim

Sende Şuan oldu mu canım ? 17. Haftada olması beni şaşırttı ve korktum biraz

Kızlar az önce göğüs ucumu sıktım çok hafif şeffaf bi sıvı geldi süt olabilir mi ya çok şaşırdım ??
Süt değildir daha canım ona yakın bir sıvı gelebilirmiş bende okumuştum bu haftalarda olabiliyormuş

Eklentiler

• Screenshot_20240229_213642.jpg
    94,5 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…