- 27 Ağustos 2017
- 3.516
- 5.894
- 29
-
- Konu Sahibi palm angels
- #13.061
Zamanla sızdırıyor diyorlar. Evim küçük ben de katlanır küvet almak istiyorum ama kimse önermiyor.Kızlar bebek küveti alacak mısınız ? Ben katlanan modellere bakıyorum çok yer kaplamasın diye zaten 6-7 aylık olunca direk banyoda yıkamayı düşünüyorum
Tek elle katlayıp tek elle açabiliyorsun zaten bir tane tuşu var onu bastırdığın da anında kapatıyor kendiniTek elle katlanıyor mu canım? Ben çok sık kullanacam gibi duruyor pratik bir şey istiyorum o yüzden
Ben ilk ayımda hamile olduğumu farketmeden termal havuza girdim , saatlerce kaldım neyse ki bir şey olmadı .Kızlar ben pazartesiden beri boluda termal bi oteldeyim yarın dönücem inşallah. Olimpik havuza girerken bile çok tedirgin hareket ettim çok yavaş yavaş 10-15 dk kadar yüzdüm kendimi yormadan. Termal havuza da sadece ısınmak için ayaklarımı soktum hiç tamamen girmedim. Hemen mayolarımı değiştim ıslak durmamak için vs. dikkat ettim yani. Bugün de son gün aynı şekilde yaptım ama hamamda yıkanmak istedim. Çok hijyenik bir oteldeyim o konuda içim rahat, hamamda çok fazla durmadım ılık suyla yıkandım, en son bacaklarıma su dökerken tastaki su sıcakmış farketmedim karnımdan aşağı dökerken anlık bi sancı girdi, çok endişelendim hemen çıktım giyindim ve o zamandan beri uzanıyorum. Çok hafifi bir karın ağrım var ama biraz gazım da var, bebeğim için endişelenmeli miyim içim çok huzursuz oldu beni rahatlatmanıza ihtiyacım var
Benim de hep anlık ağrım oluyor canım artık hatta artık olmayınca telaşlanıyorum normal bence keyfini çıkar :)Kızlar ben pazartesiden beri boluda termal bi oteldeyim yarın dönücem inşallah. Olimpik havuza girerken bile çok tedirgin hareket ettim çok yavaş yavaş 10-15 dk kadar yüzdüm kendimi yormadan. Termal havuza da sadece ısınmak için ayaklarımı soktum hiç tamamen girmedim. Hemen mayolarımı değiştim ıslak durmamak için vs. dikkat ettim yani. Bugün de son gün aynı şekilde yaptım ama hamamda yıkanmak istedim. Çok hijyenik bir oteldeyim o konuda içim rahat, hamamda çok fazla durmadım ılık suyla yıkandım, en son bacaklarıma su dökerken tastaki su sıcakmış farketmedim karnımdan aşağı dökerken anlık bi sancı girdi, çok endişelendim hemen çıktım giyindim ve o zamandan beri uzanıyorum. Çok hafifi bir karın ağrım var ama biraz gazım da var, bebeğim için endişelenmeli miyim içim çok huzursuz oldu beni rahatlatmanıza ihtiyacım var
Benn de buna bir türlü karar veremedimKızlar bebek küveti alacak mısınız ? Ben katlanan modellere bakıyorum çok yer kaplamasın diye zaten 6-7 aylık olunca direk banyoda yıkamayı düşünüyorum
Evet ya benimde gözüm katlanandaydı evim çok küçük ama birden katlamalar aşağı iniveriyormuş bende vazgeçtimZamanla sızdırıyor diyorlar. Evim küçük ben de katlanır küvet almak istiyorum ama kimse önermiyor.
Bende kızımda öyle yapmıştım su gibi şeffaf bir şey akmişti bana süt dediler benim göğüs uçları çok koyulasmiş kızımda son aylarda olmuştu buda en başından beri öyle kapkaraKızlar az önce göğüs ucumu sıktım çok hafif şeffaf bi sıvı geldi süt olabilir mi ya çok şaşırdım ??
Ben ilk ayımda hamile olduğumu farketmeden termal havuza girdim , saatlerce kaldım neyse ki bir şey olmadı .
Ara ara ağrı sancı bana da oluyor siz yine dikkatli olun ama endişe etmeyin.
Ayy çok rahatlattınız içimi çook teşekkür ederimBenim de hep anlık ağrım oluyor canım artık hatta artık olmayınca telaşlanıyorum normal bence keyfini çıkar :)
Sende Şuan oldu mu canım ? 17. Haftada olması beni şaşırttı ve korktum birazBende kızımda öyle yapmıştım su gibi şeffaf bir şey akmişti bana süt dediler benim göğüs uçları çok koyulasmiş kızımda son aylarda olmuştu buda en başından beri öyle kapkarabeyaz tenliyim birde
Korktum bende teşekkürler canımhamilelikte akinti artar canim,ilk gebeligimde hep doktora soylerdim ,oda hep artmasi normal derdi
Bende bundan aldım aynı şekilde hem yer kaplamasın dedimKızlar bebek küveti alacak mısınız ? Ben katlanan modellere bakıyorum çok yer kaplamasın diye zaten 6-7 aylık olunca direk banyoda yıkamayı düşünüyorum
Ay bilen yardımcı olabilir mi3lü tarama testi de mi perinatolojide yapılıyor arkadaşlar , bugün 2 liye gittim ama zaman geçtiği için ultrasona baktı 3lüye gel dedi ama asla randevu yok
Süt değildir daha canım ona yakın bir sıvı gelebilirmiş bende okumuştum bu haftalarda olabiliyormuşKızlar az önce göğüs ucumu sıktım çok hafif şeffaf bi sıvı geldi süt olabilir mi ya çok şaşırdım ??
Evet riskli bir durum varsa ne riski olduğu yazıyor. Risk yoksa sadece risk yok yazıyor.Siz Nipt sonuçlarınızı gördünüz mü ? Bana email olarak geldi sadece düşük risk yazıyor , sizde de öyle mi ?
Yok ben hiç denemedim ama kızımda 30 haftada oldu galiba denedimSende Şuan oldu mu canım ? 17. Haftada olması beni şaşırttı ve korktum biraz
Hayırlısi olsun inşallah sağ salim kucaklarımiza alalım inşallah canımNipt sonucum geldi , temiz çıktı bir de kızım olacakmış aaaaaa doktor erkek demişti ters köşe yaptıpalm angels kız olarak yazabiliriz :)
Evet 11+6’da ikili taramada erkek sanırım demişti doktor bir de biz sormadan dedi , ben de emindir de demiştir demiştim , değilmişHayırlısi olsun inşallah sağ salim kucaklarımiza alalım inşallah canımküçük haftaysa yanılma ihtimali olabilir
çok sağol canım rahatladım biraz göğsümü hafifçe sıktım şeffaf bi sıvı geldi korktun birden çok erken diyeSüt değildir daha canım ona yakın bir sıvı gelebilirmiş bende okumuştum bu haftalarda olabiliyormuş