- 9 Mart 2022
- 8.229
- 6.268
- Konu Sahibi palm angels
- #12.461
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzeller bizde bugun baya bişiler aldık park yatak falan. E bebekte tekstil ürünlerinde indirim vardıBende bugün bir şeyler almaya başladım ama hep 3,6,9 ay almışım hiç yeni Doğan almamışım eve gelince fark ettim ana kucağı, park yatak, bebek arabasını da aldım geçenlerde
Kedim şimdiden çok sevdi kardeşinin eşyalarını
Anladım canım. Senin cinsyiet belli miHerhangi bir zararı yoksa sana doğumdan sonra geçmezse yaktırırsın canım ama akıntı ondan değildir merak etme. Bende mesela hamilelikten öncede hiç akıntı olmadı bugune kadar hamile kalınca oldu doktorda hamilelikte mantara enfeksiyona akıntıya insan daha yatkın olur endişe verecek bir şey değil ama ihmali de elden bırakma bol su iç dedi. Dediğim gibi yanma falan olursa da test yaparız hemen dedi
cook guzeller saglikla guzel gunlerde kullansin bebis bende bugun battim ebebekteBende bugün bir şeyler almaya başladım ama hep 3,6,9 ay almışım hiç yeni Doğan almamışım eve gelince fark ettim ana kucağı, park yatak, bebek arabasını da aldım geçenlerde
Oy maşallah çok güzellerr ben tek çorap bile almadım daha hahahahaahBende bugün bir şeyler almaya başladım ama hep 3,6,9 ay almışım hiç yeni Doğan almamışım eve gelince fark ettim ana kucağı, park yatak, bebek arabasını da aldım geçenlerde
Ahahahah ben de sendenim canım bişe almadım daha, korkuyorum ya 6. Ayı da bi göreyim inşallah hepsini toplu alırımOy maşallah çok güzellerr ben tek çorap bile almadım daha hahahahaah
Ya hem erken hem de cinsiyet için bir kontrol daha bekliyorum kesinleşmiş olsun diye hala inanamıyorum nedenseAhahahah ben de sendenim canım bişe almadım daha, korkuyorum ya 6. Ayı da bi göreyim inşallah hepsini toplu alırım
Kesinleşmiş olsun mu kız ben daha tahmin bile alamadımYa hem erken hem de cinsiyet için bir kontrol daha bekliyorum kesinleşmiş olsun diye hala inanamıyorum nedense
Aminn bende battımcook guzeller saglikla guzel gunlerde kullansin bebis bende bugun battim ebebekte
Hahahahaha yaa benim de 13+6 da ilk başta zor görmek daha erken dedi sonra %80 erkek dedi ama beni tatmin etmedi hahshshshdKesinleşmiş olsun mu kız ben daha tahmin bile alamadım
E bebek indirimlerini kaçırmak istemedimOy maşallah çok güzellerr ben tek çorap bile almadım daha hahahahaah
Yarın 14+2 olucam bakalım bişe dicek miHahahahaha yaa benim de 13+6 da ilk başta zor görmek daha erken dedi sonra %80 erkek dedi ama beni tatmin etmedi hahshshshd
Haber verin buraya daYarın 14+2 olucam bakalım bişe dicek mi
Hemen yazcam öğrenirsem ☺Haber verin buraya da
Belli canım kızım olacak senin?Anladım canım. Senin cinsyiet belli mi
Anneniz benim annem sanırsam benimde annem alıyor herşeyi dur diyorum ama asla bende aynı park yatağı aldım mükemmel birşeye benziyorBen de annemi tutamıyorum o kadar hevesli ki sen bişey alma ben alıcam her şeyini diyor sağolsun ben çok araştırdım biçok markayı da gözümle gördüm en çok elele nin madre modeline içim ısındı onu aldım. Aldığım ürünün fotoğrafını da ekliyim hatta
Canım sen Progestan kullanıyor musun lekelenme için ?Ahahahah ben de sendenim canım bişe almadım daha, korkuyorum ya 6. Ayı da bi göreyim inşallah hepsini toplu alırım
Yok canım doktor bişe kullanmamı söylemedi sorun yok dedi sadece, bakalım yarın kendi doktorum ne diyecekCanım sen Progestan kullanıyor musun lekelenme için ?
Canım bence kullanman gerekiyor kendi doktoruna sor kanama için Progestan kullanayım mı hocam diye diğer doktorun yazmamasına şaşırdım bol bol dinlenYok canım doktor bişe kullanmamı söylemedi sorun yok dedi sadece, bakalım yarın kendi doktorum ne diyecek