- Konu Sahibi palm angels
- #12.421
evet ya bi sen kaldin sjsjshs soylesinler artik yiaaaaBana yarın bi vajinal bakacak 14. Haftada yani. Detaylıyla ilgili daha konuşmadık hocayla. Niyet ettim yarın cinsiyeti öğrenmeye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ya bi sen kaldin sjsjshs soylesinler artik yiaaaaBana yarın bi vajinal bakacak 14. Haftada yani. Detaylıyla ilgili daha konuşmadık hocayla. Niyet ettim yarın cinsiyeti öğrenmeye
Ay yeter ama diyorum fetal de yaptıramıyorum daha biri bişe söylesin artıkevet ya bi sen kaldin sjsjshs soylesinler artik yiaaaa
Benimde yarın randevum var inşallah bende öğrenirim cinsiyetiAy yeter ama diyorum fetal de yaptıramıyorum daha biri bişe söylesin artık
Hiç umudum yok benim ama bakalım ☺Benimde yarın randevum var inşallah bende öğrenirim cinsiyeti
Ya benimde nedense öyleHiç umudum yok benim ama bakalım ☺
ben hamile kalmadan once basladim halaaaa devam dvit kullaniyorum gunde 5 damlaKızlar d vitamini kullanıyor musunuz dışardan multivitine ek olarak ?
Ben hamileliğin 7. Haftasında başladım 12. Haftada bırakıp multivitamine başladım canımKızlar d vitamini kullanıyor musunuz dışardan multivitine ek olarak ?
Bizde de herkes merakla bekliyor ama ben nerdeyse emin gibiyim kız diyorumBide insanlar diyo ki ee sen öğrendinde bize söylemiyorsun
Yaaa hadi hayırlısı yarın güzel haberlerini bekliyorumBizde de herkes merakla bekliyor ama ben nerdeyse emin gibiyim kız diyorum
İnşallah canım yarın öğrenir paylaşırız ikimiz deYaaa hadi hayırlısı yarın güzel haberlerini bekliyorum
Gerçekten mi böyle olabileceğini bilmiyordum 43 mm dediBenim daha önce agrisız sancısız açılmam olmuştu malesef.Erken doğumla kaybettim bebeğimi.Simdi dikiş sonrası rahim boyu 31mm ölçüldü.sizinki ne kadar söyledi mi doktorunuz
Benimde ilk canım aminn sağlıkla gelsinlerbenim ilk bide piknik tüpü benim ki sjsjsjs insallah saglikla aliriz kucagimiza
Sizinki iyi durumda neyse ki 25 mm altı riskli oluyormuş zaten.Biz de takip ediyoruz.Insallah vaktinde saglikla gelir bu seferGerçekten mi böyle olabileceğini bilmiyordum 43 mm dedi
Benim de fetal dna sonucum çıkmış ama sistemde gözükmüyor gidip elden almam lazımmış yarın alacağım çok heyecanlıyım inşallah hayırlı haberler alırımyok kuzum bazi gorseller kromozom hastaliklarinada isaret ediyo oluyo en azindan onlari elemis olduk
aiiiyhhh cok guzel ciksin sonuuuc haberini bekliyoruummm ee doktoruna msj atsam gorur o soylemez miBenim de fetal dna sonucum çıkmış ama sistemde gözükmüyor gidip elden almam lazımmış yarın alacağım çok heyecanlıyım inşallah hayırlı haberler alırım
Yves rocher ürünlerine bak canım içeriğide çok temizkizlar yardiminiza ihtiyacim var sivilcelerim cogaldi cildim kurudu bana kullanabildigimiz sivilce gideren bi yuz temizleme ve krem birde guzel nemlendiren krem onerisi verirmisiniz