- 12 Ağustos 2018
- 2.095
- 2.221
- Konu Sahibi palm angels
- #12.441
Bence içinizi ferah tutun bu sefer takiptesiniz hemSizinki iyi durumda neyse ki 25 mm altı riskli oluyormuş zaten.Biz de takip ediyoruz.Insallah vaktinde saglikla gelir bu sefer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence içinizi ferah tutun bu sefer takiptesiniz hemSizinki iyi durumda neyse ki 25 mm altı riskli oluyormuş zaten.Biz de takip ediyoruz.Insallah vaktinde saglikla gelir bu sefer
Bence bioderma ürünlerime bir bak canım hassas ciltler için olanları özellikle şuan daha uygun olurkizlar yardiminiza ihtiyacim var sivilcelerim cogaldi cildim kurudu bana kullanabildigimiz sivilce gideren bi yuz temizleme ve krem birde guzel nemlendiren krem onerisi verirmisiniz
atoderm serilerini kullanabiliyomuyuz ya bide cerave nin mavi kremiBence bioderma ürünlerime bir bak canım hassas ciltler için olanları özellikle şuan daha uygun olur
Caudalie’nin ürünlerini inceledin mi? İçerik temiz onda dakizlar yardiminiza ihtiyacim var sivilcelerim cogaldi cildim kurudu bana kullanabildigimiz sivilce gideren bi yuz temizleme ve krem birde guzel nemlendiren krem onerisi verirmisiniz
Ben cerave kullanıyorum valla atoderm krem de kullanıyorumatoderm serilerini kullanabiliyomuyuz ya bide cerave nin mavi kremi
Canım testimi ben tıp fakültesinde yaptırdım o yüzden doktorum göremiyoraiiiyhhh cok guzel ciksin sonuuuc haberini bekliyoruummm ee doktoruna msj atsam gorur o soylemez mi
Bana sağlık ocağından vermişlerdi baştan kullanmadım kendi doktorum güzel o kullan dedi sonra başladımKızlar d vitamini kullanıyor musunuz dışardan multivitine ek olarak ?
O bende de var yoğun değil bazen açık sarı oluyo bazen daha net sarı oluyo ama yanma kaşıntı koku olmadığı için korkma demişti doktorHamileliğimin başından beri geçmek bilmeyen sarı akıntım var sizde de böyle mi ya
Evet benimde öyle sadece idrardan sonra gelen kokusuz kaşıntısız bi akıntıO bende de var yoğun değil bazen açık sarı oluyo bazen daha net sarı oluyo ama yanma kaşıntı koku olmadığı için korkma demişti doktor
Ocean k3 d2 damla kullanıyorum canım doktuem devam dedi vitamine ek olarakKızlar d vitamini kullanıyor musunuz dışardan multivitine ek olarak ?
Atoderm kullanıyorum bir kaç hafta önce felaket vücut kaşıntım vardı eczaneden atoderm balm aldım oradaki arkadaş firmayı aradi sordu sıkıntı yok kullanabilir dediler ben de başladım çok rahatlatti beni.atoderm serilerini kullanabiliyomuyuz ya bide cerave nin mavi kremi
hiii ayyh guzel haberlerini bekliyoruumCanım testimi ben tıp fakültesinde yaptırdım o yüzden doktorum göremiyor
ayh bende aliyim sivilce ve kuruluk ozellikle kuruluk feciiiAtoderm kullanıyorum bir kaç hafta önce felaket vücut kaşıntım vardı eczaneden atoderm balm aldım oradaki arkadaş firmayı aradi sordu sıkıntı yok kullanabilir dediler ben de başladım çok rahatlatti beni.
ben hamile kalmadan once basladim halaaaa devam dvit kullaniyorum gunde 5 damla
Ben hamileliğin 7. Haftasında başladım 12. Haftada bırakıp multivitamine başladım canım
Bana sağlık ocağından vermişlerdi baştan kullanmadım kendi doktorum güzel o kullan dedi sonra başladım
Teşekkür ederim benim kullandığım balık yağında ve magnezyumun içinde var ama oranlari düşük doktorum da güneş görüyorsun gerek yok dedi arada kullanayım diyorum ben de benim hep dusuktur çünkü valla doktorum çok önemsemedi bunların içinde var dedi ama yeter mi emin olamadım.Ocean k3 d2 damla kullanıyorum canım doktuem devam dedi vitamine ek olarak
Evet evet çok iyi geliyor ben çok çektim o kuruluktan ya her banyo sonrası pehlivan gibi yağlanıyorum valla.ayh bende aliyim sivilce ve kuruluk ozellikle kuruluk feciii
Evet evet benimde öyle sadece mantar olmasın şekerden uzak demişti. Yanma olursa kesin enfeksiyon oluyo ama yanma kaşıntı yoksa korkma dedi hiçte olmadı benim daha 17.haftayı geçtik çok şükür ama bol su içiyorum ve olabildiğince kuru tutuyorum günde 5 6 kez günlük ped değiştiriyorum birde c vitamini idrar yolu enfeksiyonunu önlüyormuş bol bol portakal suyu içiyorumEvet benimde öyle sadece idrardan sonra gelen kokusuz kaşıntısız bi akıntı
Ben de annemi tutamıyorum o kadar hevesli ki sen bişey alma ben alıcam her şeyini diyor sağolsun ben çok araştırdım biçok markayı da gözümle gördüm en çok elele nin madre modeline içim ısındı onu aldım. Aldığım ürünün fotoğrafını da ekliyim hattaBen değil de annem başladı cinsiyetni öğrendikten sonra 2 zıbın takımı almış. 600 küsür lira vermiş ne pahalı ya el kadar şeyler. Hayırlı olsun bu arada park yatak bende düşünüyorum ne aşdıbız?
Benim rahim ağzımda küçük bir yara vardı hamile kalmadan önce ondan smear aldırdım bir sorun çıkmadı çok şükür onun da yapabileceğini düşünüyorum. Doğum yaptıktan sonra bazı yaralar iyileşebiliyoröuş kendinden eğer iyileşmezse yakma işlemi yaptırmayı düşünüyorumEvet evet benimde öyle sadece mantar olmasın şekerden uzak demişti. Yanma olursa kesin enfeksiyon oluyo ama yanma kaşıntı yoksa korkma dedi hiçte olmadı benim daha 17.haftayı geçtik çok şükür ama bol su içiyorum ve olabildiğince kuru tutuyorum günde 5 6 kez günlük ped değiştiriyorum birde c vitamini idrar yolu enfeksiyonunu önlüyormuş bol bol portakal suyu içiyorum
Herhangi bir zararı yoksa sana doğumdan sonra geçmezse yaktırırsın canım ama akıntı ondan değildir merak etme. Bende mesela hamilelikten öncede hiç akıntı olmadı bugune kadar hamile kalınca oldu doktorda hamilelikte mantara enfeksiyona akıntıya insan daha yatkın olur endişe verecek bir şey değil ama ihmali de elden bırakma bol su iç dedi. Dediğim gibi yanma falan olursa da test yaparız hemen dediBenim rahim ağzımda küçük bir yara vardı hamile kalmadan önce ondan smear aldırdım bir sorun çıkmadı çok şükür onun da yapabileceğini düşünüyorum. Doğum yaptıktan sonra bazı yaralar iyileşebiliyoröuş kendinden eğer iyileşmezse yakma işlemi yaptırmayı düşünüyorum