- 25 Haziran 2010
- 4.843
- 4.376
- Konu Sahibi palm angels
- #11.261
Senin var mı erken doğum hikayen ?Aaa demek ki önden tedbir amaçlı bakıyor, ay hep bi korku oluyor ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin var mı erken doğum hikayen ?Aaa demek ki önden tedbir amaçlı bakıyor, ay hep bi korku oluyor ya
Benim ilk gebeliğimSenin var mı erken doğum hikayen ?
Gelişimi güzel olursa, bir de sezeryan ise Dr da kabul eder benim 1. sezeryan 2. De mecbur sezeryan olacak her türlü aslan burcu olacak. Allah hayırla sağlıkla doğurmayı nasip etsin hepimize , 40 hafta bekleyemem, herşey yolunda ise 38 de alın diye söylicemEşimin doğum günü 25 ağustos bir de eğer şartlar el verirse aynı gün doğsun da isterim yani Nasılsa her türlü tüyo
Huu
başak burcu olacak kaçış yok
Doktorunuz çok tedbirliymiş en güzeli hiç riske atmamak zaten Keske ilk hamileligimde benimki de öyle olsaydı.25 haftalık kaybım var.Allah bir daha göstermesinAaa demek ki önden tedbir amaçlı bakıyor, ay hep bi korku oluyor ya
Zeynep BerraAşkolar sizede sorayım
Zeynep meva mı
Zeynep Berra mı ????
Hangisi kulağa dile hoş geliyor
Teşekkür ederim gülümZeynep Berra
Çok üzüldüm allah rahmet eylesin bebeğine inşallah ben işini sağsalim kucağına alırsınDoktorunuz çok tedbirliymiş en güzeli hiç riske atmamak zaten Keske ilk hamileligimde benimki de öyle olsaydı.25 haftalık kaybım var.Allah bir daha göstermesin
Evet canım 14. Haftada duymamıştım bende. bildiğim son haftalarda yapıldığıHımm anladım ben bilmiyordum bunu, iyi yapmışsın o zaman. Benim doktorum da 14. Haftada vajinal muayene yapıcam rahim kısalığı var mı erken doğum riski var mı diye bakıcam dedi. Ben de ona endişeliyim biraz, çoğu kişiye yapılmamış vajinal muayene
Benim Dr um rahim kısalığına karından bakıyor. İlk gebeliğimde de hep karından baktı. Sezeryan istediğim için son zamanlarda da alttan hiç bakmadı.Hımm anladım ben bilmiyordum bunu, iyi yapmışsın o zaman. Benim doktorum da 14. Haftada vajinal muayene yapıcam rahim kısalığı var mı erken doğum riski var mı diye bakıcam dedi. Ben de ona endişeliyim biraz, çoğu kişiye yapılmamış vajinal muayene
Alttan bakmalıyız dedi sanırım garantiye almak istiyor bakalım nasıl geçecek qBenim Dr um rahim kısalığına karından bakıyor. İlk gebeliğimde de hep karından baktı. Sezeryan istediğim için son zamanlarda da alttan hiç bakmadı.
Zeynep Berra çok güzelmişAşkolar sizede sorayım
Zeynep meva mı
Zeynep Berra mı ????
Hangisi kulağa dile hoş geliyor
bide sendende iyi haber duyalim da insallaaah ya artik herkesden iyi haberler gelsinyaşasıın hep güzel haberler benimde çarşamba akşamüstü kontrolüüm
ayh darisi sana canimcim insallah seninde guzel haberlerini alalim niptinde iyi gelsin insallaaahAradım Genoks u 9 bin dedi ikisinden birinde yaptıracağım . Aynen plesanta oluşmuş ama birden kesince ani kanamalar olabiliyor diye doktorum 16 ya kadar kullanalım dedi. Sizin de sonucunuza çok sevindim gözünüzaydın
valla bende senin yarin olden sonra aksam ustune dogru cikar gibi sendende guzel haberler gelsin sobra daaansAynı durumdayım senin sonucun çıkana kadar düşünmemeyi başardım hızlı geçti zaman. Şimdi çok yavaş geçiyor benim ne zaman çıkacak diye. En geç yarın çıkar heralde ama sabredemiyorum rüyalarıma giriyor
İdrarda lökosit eritrosit olunca genelde enfeksiyon varlığına işaret ediyor, ama en net sonuç için idrar kültürü vermen lazım. Anti hbs yüksek çıkması hepatite bağışıklığın olduğunu gösterir. Yani iyi bişey canım :)kizlar ozellikle idrar yolunda enfeksiyon yadaaa enfeksiyonu olanlar tahlilleriniz nasil cikmisti ya benim ne yanma var ne agri var ama sonuclarin kalani temiz birtek lökasit esteraz eser diyo onada ph tan falan yazmislar birde idrar yolu enfeksiyonu demisler ama enfeksiyon olsa herhalde tahlilde baska seylerde oynar bi bu referans disi geri kalan temiz ama bilemedim birde kafam durdu gercekten
anti HBs diye bi deger var yuksek cikmis bunun yuksek cikmasi mi iyiii dusuk mu gercekten kafam durdu devlette yaptirdim gidip soramiyorum suan kendi doktorumda ameliyattaymis aksama anca haber verir ben catlarim
ya okadar aptalim ki bugun sersem gibiyim lafam basmadi resmen bide anliklar var ya igg igm olayi var ya bunda yazmayinca acaba suan mi var dedim ufak bi panik oldumİdrarda lökosit eritrosit olunca genelde enfeksiyon varlığına işaret ediyor, ama en net sonuç için idrar kültürü vermen lazım. Anti hbs yüksek çıkması hepatite bağışıklığın olduğunu gösterir. Yani iyi bişey canım :)