Bence kız evlat daha hayırlı oluyor demek çok doğru değil. Bu hayırlı kelimesini genelde , kız çocukları anne babayı daha çok aradıkları ve yaşlılıkla bakım ve ilgi konusunda daha çok ilgilendikleri için söylüyoruz ancak bu karekterle ve yetiştirilme tarzıyla da ilgili olan bir şey . Benim eşimin 3 ablası var, bir tanesi bugüne kadar anne babasını doktora götürmemiştir , her gün arayan da , hastane işlerini halleden de eşim , bazen büyük abisi bazen de damat . Kendi aile yapımda kızlar daha çok ilgili alakalıyken, eşim , ailesinde 5 kıza bedel .
Evet anneler olarak elbette önce sağlıklı olsun bizim için en önemlisi o . Bu kısmı geçtikten sonra bence herkesin gönlünden geçen bir cinsiyet oluyor , bu da ayıp değil. Benim gönlümden erkek çocuğu geçiyordu . Bunun sebebi ise , çalışma hayatı , annelik , çamaşır , bulaşık , yemek vs vs derken , bin parçaya bölünmekten bir kadının hayatı çok çok zor . Erkekler daha yüzeysel oldukları için oğlum olsun istemiştim , cinsiyetimiz erkek çıktı . Kız olsaydı da elbette üzülmezdim .
Erkeğin yaramazlığıymış , kızın tatlılığıymış her şey gelir geçer . Kız annesi haberi alanlar için hayırlısı kız annesi olmak , erkek annesi haberi alanlar için hayırlısı erkek annesi olmakmış
Anneliğe dair en büyük hayalim ve temennim zaman çok acımasız geldik gidiyoruz ve bu kısa zamanda benim için önemli olan düzgün , dürüst çalışkan bir evlat yetiştirmek ki o da gelecek nesillere bunu öğretebilsin . Umarım becerebilirim, becerebiliriz