- 3 Kasım 2023
- 442
- 304
- Konu Sahibi palm angels
- #8.541
Kızlar katlanabilir küvet kullanan oldumu daha mı mantıklı acaba kullanışlı mı hiç bilmiyorum. E -bebek te takım olarak gördüm fiyatı da iyi ama katlanan değil çok yer kaplar diye düşündüm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence doğumdan sonra da bitmeyecek gibi ama biz yine de sakin kalmaya çalışalım :)7+5'teyim sürekli peçeteyle kontrol halindeyim. Belki dedim bu haftalarda bitiyordur geldim topiğinize ama galiba analıkta anksiyete hali hiç bitmiyor. Hepimiz yavrularımızı sağlıkla alalım inşalllah
Evet ben aldım daha kullanışlı katlanabilir küvetKızlar katlanabilir küvet kullanan oldumu daha mı mantıklı acaba kullanışlı mı hiç bilmiyorum. E -bebek te takım olarak gördüm fiyatı da iyi ama katlanan değil çok yer kaplar diye düşündüm.
Doktoruna sordun mu bence en net cevabı o verirKızlar normalde de hapşurunca sağ ve sol yumurtalıklarımda bişey şişiyomuş da patlayacakmış gibi hissediyodum anlık bir acı saplanıyordu cuma günki randevumda doktoruma kist mi var diye sordum ama baktı hiçbişey yok tertemiz dedi. Bu gece sırtüstü yatarken hapşurdum ve sağ tarafımda bişey patladı sanki o kadar acıdı ve o kadar korktum ki. Neden böyle oluyo sizce bi fikri olan var mı
En son cuma günü gittiğimde kistten kaynaklı olduğunu düşünüp kist var mı diye sordum ama şimdi gidince sorucam tabiiDoktoruna sordun mu bence en net cevabı o verir
Hadi hayırlısı canımSelam kızlar bugün ikili tarama için randevum vardı hersey normal denildi kan verdim. cinsiyet için Dr tahminde bulundu %60 kıza benziyor dedi bakalım ileriki kontrolümde netleşir inşallah
Hangi marka acaba?Evet ben aldım daha kullanışlı katlanabilir küvet
Bimden almıştım ya set halindeHangi marka acaba?
Ahh canım benim çok sevindim senin adına İnşallah benim de kanama alanım küçülmüştür bayadır bir şey yok ama tedirginim ister istemezkizlaaaaar cok sukuuur bugun stres panikten degil mutluluktan agliyorum bebisim gayet iyi ama extra doktor yogun kanamami yasiyosun dedi dedim yok kanama alanin gecen haftaya gore baya azalmis dedi ben basladim aglamaya burun kemigini gordum ama ense icin haftaya gel dedi ozaman netler ama bi sikinti yok gibi dedi 11 haftadayiz allahima bin sukuuur gercekten kendimi tutamiyorum herkese salak salak siritiyorum cinsiyet tahmininiz var mi daha cok erken ama dedim evet daha erken suan ne deswm seni heveslendiririm haftaya bi tik daha netler dedi ama pipi gormedim dedi
pipi gormedim dedi ama vallahi duymadim bile bana kanama alanin azalmis dedi ya alaaah sonrasi yok bende sjsjsjsCanım ben biraz ısrar ettim doktora :) tam 11+0 tahmin yapıldı ultrasonda ama çok erken olduğu için hatalı çıktı. Yine aynı gün gen testi için kan vermiştim 5 gün sonra doğru sonuç geldi.
bendede oyle oluyo tarifin banada cuk anlik sonra birazda igne batiyo gibi oluyo geciyoKızlar normalde de hapşurunca sağ ve sol yumurtalıklarımda bişey şişiyomuş da patlayacakmış gibi hissediyodum anlık bir acı saplanıyordu cuma günki randevumda doktoruma kist mi var diye sordum ama baktı hiçbişey yok tertemiz dedi. Bu gece sırtüstü yatarken hapşurdum ve sağ tarafımda bişey patladı sanki o kadar acıdı ve o kadar korktum ki. Neden böyle oluyo sizce bi fikri olan var mı
evet evet banada ne soylesem yalan olur suan cok cook erken seni yaniltip bi cinsiyete yoneltip hayal kurdurmak istemem dedi ama suan pipi gormuyorum dedi bu kendi doktorum degil ben 14unde gidicem kendi doktoruma bakalim o bi yorum yapicak mi saglikli olsunda cinsoyeti gr umurumda degil vallahi herkesin mutlaka bi hayali vardir benim o hayalim 6 haftamda bebegim oldu sandigimda bitti cok sukur ne olursa olsun varligina hepimiz bebeklerimizi saglikla alalim kucagimizaMerhaba ben 10+6 da gitmiştim devlet hastanesine tahlil yapmak için. O zaman doktor kendi oğlana benziyor dedi ama çok erken olduğu için yanılma ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum.
11+4 te hemen söyledi doktorum erkek diye. Ama erkekler daha erken belli oluyor sanırım.kizlarcim 11. haftada cinsiyeti belli olan oldu mu yada cinsiyet tahmini yapildi mi 11de
Ya ben de dün geçti benim yazmıştım ama yok geçmemiş aynısı bana da oldu biraz önce hapsururken oradaki kaşlarımızı çok sıkıyorsun sanırım ondan oluyor.Kızlar normalde de hapşurunca sağ ve sol yumurtalıklarımda bişey şişiyomuş da patlayacakmış gibi hissediyodum anlık bir acı saplanıyordu cuma günki randevumda doktoruma kist mi var diye sordum ama baktı hiçbişey yok tertemiz dedi. Bu gece sırtüstü yatarken hapşurdum ve sağ tarafımda bişey patladı sanki o kadar acıdı ve o kadar korktum ki. Neden böyle oluyo sizce bi fikri olan var mı
yok yok devam ya ben progestani kolay kolay birakmam galiba sjsjsj o benim bi parcam oldu artik hersey devam dedi cok az kalmamis kan alani yine iyi bi boyutta ama en azindan suan evet bi oncekine gore azaldi diyebiliyoruz coook coooooook sukuuurgözün aydın canım Dr progestanı bıraktırdı mı devam edecek misin ?