- Konu Sahibi palm angels
- #8.561
ayh evet vallahi sanada cok sevindim cok cook sukur allah hep guzel haberler versin saglik haberlerini alalim hepcanımm cok sukur cok cok sevindim ikimizde harika haberler almisiz cok sukur :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayh evet vallahi sanada cok sevindim cok cook sukur allah hep guzel haberler versin saglik haberlerini alalim hepcanımm cok sukur cok cok sevindim ikimizde harika haberler almisiz cok sukur :)
allah saglikli haberlerini versin insallah benim etrafimda bilenler ruya gormuslerdi anlatmamislardi pazar gunu anlattilar hepsi erkek gormus biride sacma bi sekilde birisi ani olarak bi fal bakmak istemis ailede bi hamile var erkek demis ta 2.5 ay once falan o yuzden merak ettim sjsjsj once saglik allahin izniyleBenim 12+0 da cinsiyeti tahmini yaptı canım ve doğru sonucu aldık
Benim de bazen öyle oluyor öksürürken hapşirırken kasık ağrıma bıçak saplar gibi bir ağrı giriyor ama normal canımArkadaşlar benim de hapsurunca karnıma bıçak saplanmış gibi kramp giriyor. İki üç saniye sonra dağılıyor yavas yavas. Bazen çok şiddetli oluyor bağırıyorum bile ben. Ama doktor normal dedi. Rahim genisledigi için oluyormuş.
Ben de iki hafta onca çok şiddetli bir kanama yaşadım. Sanki su akar gibi bir anda kan akmaya başladı. Benim bebeğimin eşi rahim ağzına yakın yerleşmiş. Bu sebeple oluyormuş. Yukarı çıkana kadar da kanamalar devam edebilir dedi doktor.
Hamilelik ne kadar zormuş ya hiç böyle tahmin etmemiştim. Çok zorlanıyorum ben
Bende de sivilce çıkmaya başladı maalesefKızlar benim yüzüm sivilcelendi hamilelikte hala lekeleri gitmedi lekeleniyor gibi geliyor böyle kalmasını istemiyorum kullandığınız önerdiğiniz bir ürün var mı zaten zor bir dönem aynaya baktıkca üzülmek istemiyorum
ben ok baby aldim mukemmel bisey ama gerek varmi oyle biseye dersen kesinlikle yok tabikiii ama bende katlananlarin kovalari var gri silikonla sert plaatik kismi var ya 4 ay sonra su sizmaya basladi o yuzden bence katlanan degilde dumduz bi kuvet bakmalisin benim aldigimida ekliyorumKızlar katlanabilir küvet kullanan oldumu daha mı mantıklı acaba kullanışlı mı hiç bilmiyorum. E -bebek te takım olarak gördüm fiyatı da iyi ama katlanan değil çok yer kaplar diye düşündüm.
Sonuç çıkınca bana mesaj attılar Dr unuza gidin filan gittim Salı verdim kanı cumartesiye belli oldupalm angels canım senin genokstan sonucun faturayı ilettikleri aynı gün mü geldi ? Geçen hafta kan verdim , bugün maile fatura gelmiş . Acaba bugün mü çıkar sonuçlar sana sormak istedim
cok guzel haberler alcaz insallaaaah bak benimki bile bi oncekine gore azalmis dedi seninki bitmistir bile insalaaaaaah guzel haberler alicaksin sende cok sukurAhh canım benim çok sevindim senin adına İnşallah benim de kanama alanım küçülmüştür bayadır bir şey yok ama tedirginim ister istemez
Herşey gönlüne göre olsn inşallahhSelam kızlar bugün ikili tarama için randevum vardı hersey normal denildi kan verdim. cinsiyet için Dr tahminde bulundu %60 kıza benziyor dedi bakalım ileriki kontrolümde netleşir inşallah
11+4 te hemen söyledi doktorum erkek diye. Ama erkekler daha erken belli oluyor sanırım.
ben bide bugun gecen hafta denemek icin bi doktora gitmistim ona gittim bugun kontrol muaynesine kalbini duyuyim icim rahat etsin diye 14 subat cem hocaya gidicem valla o zaman ne dencek acaba bunda bile boyle oyh ya vallahi cok sukuuuurAhh canım benim çok sevindim senin adına İnşallah benim de kanama alanım küçülmüştür bayadır bir şey yok ama tedirginim ister istemez
Çok geçmiş olsun. Doktorunuz ne dedi?Kizlar crp 37 cikti. Yine enfeksiyon belasi buldu beni.
amaaaan beee bi yerden sevinip bi yerden uzuluyorum he peki cogu ilac yasak ama bu durum boyleyken beklemen mi gerekiyo bi ilac kullandirmiyolar mi yaKizlar crp 37 cikti. Yine enfeksiyon belasi buldu beni.
Çok sevindim canım inşallah darısı başıma olur gittiğimde benim de alan kaybolmusturyok yok devam ya ben progestani kolay kolay birakmam galiba sjsjsj o benim bi parcam oldu artik hersey devam dedi cok az kalmamis kan alani yine iyi bi boyutta ama en azindan suan evet bi oncekine gore azaldi diyebiliyoruz coook coooooook sukuuur
Canım benimde plesentam asagıda duruyor bol bol dinlen uzan inşallah yukarı çıkar bir an önce kaç haftalıksın ?Arkadaşlar benim de hapsurunca karnıma bıçak saplanmış gibi kramp giriyor. İki üç saniye sonra dağılıyor yavas yavas. Bazen çok şiddetli oluyor bağırıyorum bile ben. Ama doktor normal dedi. Rahim genisledigi için oluyormuş.
Ben de iki hafta onca çok şiddetli bir kanama yaşadım. Sanki su akar gibi bir anda kan akmaya başladı. Benim bebeğimin eşi rahim ağzına yakın yerleşmiş. Bu sebeple oluyormuş. Yukarı çıkana kadar da kanamalar devam edebilir dedi doktor.
Hamilelik ne kadar zormuş ya hiç böyle tahmin etmemiştim. Çok zorlanıyorum ben
Ankara Genetik.Hangi firmaya verdin? inşallah bir an önce hayırlı haberlerle gelir sonucun :) öncelikle o sağlıklı haberini almak hem de cinsiyeti %100 öğrenmek paha biçilemez bir duygu :)
Acaba katlanma noktalarından akıtma yapar mı? Evim küçük ve banyom soğuk. Mecbur odada yıkıycam çocuğu. Küvet lazım. Katlanır alsam sızdırır diye çekiniyorum. Tecrübeli anneler varsa bizi aydınlatsın.Evet ben aldım daha kullanışlı katlanabilir küvet
Bende de oldu birkaç kere. Araştırdım. Rahim büyüdüğü için ağrı olması normalmiş. Hapşırmak, öksürmek de bu ağrıyı tetiklermiş. Kötüyü düşünmeyin.Kızlar normalde de hapşurunca sağ ve sol yumurtalıklarımda bişey şişiyomuş da patlayacakmış gibi hissediyodum anlık bir acı saplanıyordu cuma günki randevumda doktoruma kist mi var diye sordum ama baktı hiçbişey yok tertemiz dedi. Bu gece sırtüstü yatarken hapşurdum ve sağ tarafımda bişey patladı sanki o kadar acıdı ve o kadar korktum ki. Neden böyle oluyo sizce bi fikri olan var mı
Çok şükür canım. Benim de 10 şubat bakalım inşallah her şey güzel olur hepimiz için canımben bide bugun gecen hafta denemek icin bi doktora gitmistim ona gittim bugun kontrol muaynesine kalbini duyuyim icim rahat etsin diye 14 subat cem hocaya gidicem valla o zaman ne dencek acaba bunda bile boyle oyh ya vallahi cok sukuuuur
bitmistir bile guzel dusunelim guzel olsunÇok sevindim canım inşallah darısı başıma olur gittiğimde benim de alan kaybolmustur