Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende dün çok kötü olaylar yaşadım :KK43: Eşimle tartıştık sonra kayınvalidem eşime kızdı çünkü eşim haksızdı. Eşim iyice sinirlendi sinir krizi geçirdi sonra kayınvalidemde sinir krizi geçirdi saçma sapan şeylerin içinde kaldım. Çok korktum... Moralim çok bozuk. Sonra bebeğime bisey oldu mu diye tedirgin oldum hala tedirginim. 16. Hafta olduğu için hareketlerini de hissetmiyorum birşey olmamıştır inşallah dua edin bana
Canım içini ferah tut bir şey olmamıştır 🙏🏻🙏🏻 ben de defalarca ağladım, sinirlendim ama çok şükür bebeğime bir şey olmadı, hormonlardan dolayı zaten daha hassasız normal böyle düşünmen

Bende dün çok kötü olaylar yaşadım :KK43: Eşimle tartıştık sonra kayınvalidem eşime kızdı çünkü eşim haksızdı. Eşim iyice sinirlendi sinir krizi geçirdi sonra kayınvalidemde sinir krizi geçirdi saçma sapan şeylerin içinde kaldım. Çok korktum... Moralim çok bozuk. Sonra bebeğime bisey oldu mu diye tedirgin oldum hala tedirginim. 16. Hafta olduğu için hareketlerini de hissetmiyorum birşey olmamıştır inşallah dua edin bana
Insallah bir sey olmamistir bebeginize caninizi sıkıp daha fazla stres olmayin lutfen🙏
Ikili iliskilere ucuncu kisinin girmesi olayina cok karsiyim esimle yasadigim sey beni ilgilendirir. Kayinvalideniz keske olaya hic mudahil olmasaymis.

Selamlar herkese bugun 19 haftalik olduk, su zamana kadar bebegimi ilk bir bir bucuk ay bilmeden kendimi yorup isten dolayi stres yasamak haricinde bebek ve ben cok guzel ilerlemistik. Kendime cok iyi baktim ve bebegim de iyi oldugunu bana en buyuk mutluluktu insallah da benim ve hepimizinki boyle devam eder. Ne yazik ki dun gercekten uzucu bi durum yasadim. Sinir krizi gecirdim ve hala cok uzgunum. Hareketini hissetmeden buraya da girmedim simdi kendimi toparlamak istiyorum ama basarisiz oluyorum. Esim de yarin yurtdisina gidecek yanimda olamayacak bebisle yalniz kalacagiz :) kendimi tutamayip bebege zarar verdim diye de ekstra canim sıkkın bu ruh halinden nasıl cıkabilirim acaba
17. haftamda ben de yaşadım buna benzer bişey. annem öldü sanınca bayılacak gibi oldum titreyerek ağladım vs ama hiçbi şey olmadı bebeğe merak etme. 2 gün önce kontrole gittim en son, gayet sağlıklı ve haftasıyla uyumlu ilerliyo, kımıldayıp duruyo falan.

Mesajlarınız için hepinize çok teşekkür ederim. aslında gerçekten bu 5 ayda insanın canını sıkacak şeyler yaşandı ama ben hamileyim bebeğim her şeyden önemli diyerek hayatımda ilk defa çoğu şeyin üstesinden geldim, yeri geldi kabalaştım yeri geldi umursamazlaştım ama bana ve bebeğime zarar verdirtmedim. Gerçekten ciddi ve ailesel bir şey olmasa kendimi tutamayıp bu kadar çıldırmazdım. Ama dediğiniz gibi dünyada her şey var bebeğim de bazen benle üzüledebilir ne yazık ki. Dünyanın sonu değil. Hepimize olabilir, daha iyiyim dedikelrinizi uyguladım. Sağlık olsun :) çok şükür o da var sağlıklıyım, demekki çözülecek her şey. Herkese tekrar teşekkür ederim

Tamam buldum cnm. Hastaneden kagit vermediler e nabizdan bakcak doktorunuz dediler. Doktor hersey normal sknti yok dedi. Ama 10 dakika surmedi bile aklim karisti😃😃
Ben de 5 dk içerisinde çıktım. Oğluşum çok hareketliydi uzmanın işini kolaylaştırdı. Neye bakılmak isteniyorsa hemen döndü. Benim uzman sıkıntı yok vs bile dememişti. 😂 Hemşireye yazdırıp gonderdiler beni sanki varlığımı unuttular

Kızlar birkaç gündür modum aşırı düşük ya, çok kilo aldım ben hayatımda hiç bu kadar kilolu olmamıştım canım çok sıkıldı :KK43: dikkat edicem diyorum yapamıyorum doğuma kadar napıcam ben.. en azından bundan sonrası için kilo almasam ama bebek daha yeni büyüyecek asıl şimdi kilo alınacak kafam çok dolu 😔

Taşınabilir reflü yatağım geldi. Bunda mı yatıcaklar şimdi minikler yaa. Çok beğendimm🤤😍Hem çanta oluyor her yere taşı. Biri yorumda deprem bölgesindeydim evden çıkarken ilk aldığım şey bu oldu,bebeğim çadırda evinde hissini buldu demiş yorumlarda. Reflü + içinden düz yatak çıkıp 12 aya kadar beşikte kullanılabiliyor. Bayıldım yaa. Kapalı halini de ekledim yan kısımlarda da gözleri var 😍

Eklentiler

• IMG_20241113_155844.jpg
    IMG_20241113_155844.jpg
    138,3 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20241113_160825.jpg
    IMG_20241113_160825.jpg
    155,1 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
Kızlar birkaç gündür modum aşırı düşük ya, çok kilo aldım ben hayatımda hiç bu kadar kilolu olmamıştım canım çok sıkıldı :KK43: dikkat edicem diyorum yapamıyorum doğuma kadar napıcam ben.. en azından bundan sonrası için kilo almasam ama bebek daha yeni büyüyecek asıl şimdi kilo alınacak kafam çok dolu 😔
Bebiş sağlıklı olsun da kuzum kilo verilir kafana takma bu kadar kaçıncı haftada kaç kilo aldın

Ben de 5 dk içerisinde çıktım. Oğluşum çok hareketliydi uzmanın işini kolaylaştırdı. Neye bakılmak isteniyorsa hemen döndü. Benim uzman sıkıntı yok vs bile dememişti. 😂 Hemşireye yazdırıp gonderdiler beni sanki varlığımı unuttular
Kiz valla ben zorla sordum yoksa banada bse demeden yollamaya calistilar :) hocam bir sknti varmi dedim yok sknti gormedim dedi. Hemsireyede dedim kagit vercekmisiniz,hayir e nabizdan bakcak doktorunuz dedi ve yolladilar beni :)))

X