Ayy gözünüz aydın inşallah çok çok sağlıklıdır bebiş.
Ben de her konuda öyleydim aslında 2 sene önceye kadar. Bi tane köpek kızım var vitaminler ,özel mamalar, sürüyle aşılar neler neler yaptırırdım ona. Hatta yurtdışından getirtirdim çoğu vitaminini. Mikrop kapmasın diye asla hiçbir köpeğe yaklaştırmazdım. Dışarı çıkınca montları yağmurlukları falan hiç eksik olmazdı. Ee sakınan göze çöp batar tabi benim kız her ay hastalanırdı biz de hoşa hoşa soluğu veterinerde alırdık. Sonra baktım sokak köpeklerine zımba gibi ne hastalanıyorlar ne bişey oluyor ondan sonra saldım hayatı
şuan sadece normal mamasını veriyorum sokak köpekleriyle oynatıyorum esktra hiçbir şey yapmıyorum maşallah eskisinden onlarca hat daha sağlıklı ve daha mutlu
O yüzden şimdi kendim için de onu uygulamaya karar verdim bir şeyin üstüne ne kadar düşmezsen o şey daha sağlıklı oluyor hayatın cilvesi de bu
Ama tabiki ilk aylar kontroller falan çok önemli siz de yeni öğrendiniz gidin doktorunuza güzelce kontrollerini yapın ama fazla da kasmayalım bize zarar.
Dün yazmıştım buraya da ağlama krizlerine girmiştim dün hastaneden dolayı falan ama ben de yapmayacam bundan sonra bebişlere yazık