- Konu Sahibi palm angels
Ben psikolojik olduğunu sanmıyorum çünkü öğrenmeden önce başladı bende şuanda da devam ediyo halaYa benim de iştahım arttı ama bence psikolojik benimki daha çok erken 4 haftada sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben psikolojik olduğunu sanmıyorum çünkü öğrenmeden önce başladı bende şuanda da devam ediyo halaYa benim de iştahım arttı ama bence psikolojik benimki daha çok erken 4 haftada sanki
Benim sanırım geç döllenme oldu sat 30 ekim bugün verdiğim kan 70 çıktıCanım benim sat 3 kasım. Tam 28 günlük 4+0 yani
Pzt 149.93 çıktı bir daha yaptırmadım
Ben yumurtlama günümü bilmiyorum sat 30 Ekim'di bugün verdiğim kan 70 çıktı geç döllenme yada geç yumurtlamışta olabilirimBen de şuna 4+4 gözüküyorum ama ağrılarım baya azaldı regli gününe kadar ağrım oldu sonrasında da azaldı baya ama belki yumurtlama günlerimiz farklıdır
Sat tarihlerimiz aynı evet muhtemelen geç yumurtladın çünkü benim regliye 4 gün kala 51 çıkmıştı o zaman bu değerlerdeyse ağrının olması normal bence kendine yer açıyo bebişBen yumurtlama günümü bilmiyorum sat 30 Ekim'di bugün verdiğim kan 70 çıktı geç döllenme yada geç yumurtlamışta olabilirim
İnşallah öyledir teşekkür ederimSat tarihlerimiz aynı evet muhtemelen geç yumurtladın çünkü benim regliye 4 gün kala 51 çıkmıştı o zaman bu değerlerdeyse ağrının olması normal bence kendine yer açıyo bebiş
Benim de öyle ya hayatımda içmediğim suyu içtim son 2 haftadırBende öyleyim canım su içiyorum sürekli susuzluğum bir türlü geçmiyor
Olabilir çok normal değer değil artış önemli zaten :) bakalım salı günü bilgilendiririm belki vajinal bakıp kese görünürBenim sanırım geç döllenme oldu sat 30 ekim bugün verdiğim kan 70 çıktı
İnşallah görürsün miniğiniOlabilir çok normal değer değil artış önemli zaten :) bakalım salı günü bilgilendiririm belki vajinal bakıp kese görünür
Kızlar acile gittim 5+4 günlük olduğunu söyledi kese var ama bebek yok normal miİnşallah görürsün miniğini
Daha çok erken belkide geç görünücek 7.haftada görende var morelini bozmaDoktor çok ikili konuştu o kadar moralim bozuldu ki sağlıklı gebelik de olabilir olmayadabilir yerlesme lekelenmesi olabilir düşükte başlayabilir herseyi hep ikili konuştu napcagmi şaşırdım benimde aynı durumda olan var mı
Bebeğin görünmesi için erken eğer kanama alanı vs yoksa kese etrafında korkma canım biraz dikkat et dinlen bi süre inşallah bişey olmazKızlar acile gittim 5+4 günlük olduğunu söyledi kese var ama bebek yok normal mi
Doktorlar hep öyledir zaten bebeği görene kadar gebe saymıyorlar o yüzden çok takılıp stres olma birşey olmucak Allah'ın izniyle susam kadar bebek daha nasıl görsün zatenYok kesenin etrafında kanama yoktu hafif lekelenmem vardı ama ağrım birden bastırdı günüme göre kesenin normal olduğunu boyutunun falan iyi olduğunu da söyledi ama hep ikili konuştu
Hiç korkma canım daha erken 6. Haftanın sonlarına doğru bebeğinin kalp atışlarını duyarsınÇok teşekkür ederim sagolun rahatladım biraz
İnşallah bir şey olmaz
canim daha kalbi duymak icin cok erken .dert etme kendineKızlar acile gittim 5+4 günlük olduğunu söyledi kese var ama bebek yok normal mi
Biliyorum canım da düşük de başlayabilir yerlesme kanaması da olabilir bebek tutunmayabilir sağlıklı gebelik de olabilir yani her ihtimali söyleyince çok korktumcanim daha kalbi duymak icin cok erken .dert etme kendine
sen rahat ol , her ihtimali soylemek zorunda doktorlar, strese sokma kendiniBiliyorum canım da düşük de başlayabilir yerlesme kanaması da olabilir bebek tutunmayabilir sağlıklı gebelik de olabilir yani her ihtimali söyleyince çok korktum