- 13 Nisan 2020
- 2.298
- 4.255
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.481
Kızlar cinsiyet ne zaman öğreniriz acaba ilk oğlana benim doktor 11. Haftada erkek %90 demişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet evet her gebelik kendine özel kesinlikle doktoruna güveniyorsan o ne diyorsa o yani ben de daha 3 hafta sonra gidicem zaman geçmiyoBakalım hic bilgim olmadığı icin ne isterse ona uyuyoruz gecen gun kan pıhtılaşmasını sordum kan sulandırıcı için güldü dedi sen çevrene kulaklarını tıka hersey yolunda şuan dedi
Bir kac kişi sordu korkuttular beni içimde kalacağına sormak istedim güveniyorum ya cok güler yüzlü herşeyi izah ediyor anlatıyor banada 4 hafta dedii çok uzun nasil gecer bilmiyorum 1 haftayı zor bekliyordumEvet evet her gebelik kendine özel kesinlikle doktoruna güveniyorsan o ne diyorsa o yani ben de daha 3 hafta sonra gidicem zaman geçmiyo
Ayy gerçekten bu kadar erken miKızlar cinsiyet ne zaman öğreniriz acaba ilk oğlana benim doktor 11. Haftada erkek %90 demişti
7+2 Bende de belirti yok canımBelirti olmadığı için hep telaşlıyımgünaydınnnnn hamişşleriiimmmm dün randevumuz var bebiş 7.3mm olmuş herşey yolunda çok şükür. bir daha randevuyu 4 hafta sonraya verdi bu biraz üzdü daha hiç bir belirtim başlamadı sizlerde durumlar nasıl bugun 6+5 deyizzz
Bizde esimle kan uyuşmazlığı var dr a soyledik bunu. Normalde 28.haftada bakiliyormus sanirim anlamadim neden bu kadar erken istendi bendenKalp atışını ultrasonda gordukten sonra istedi canim 5 tup kan ve idrar verdim. Ama bu test yok icinde anne ile bebek arasındaki kan uyuşmazlığı icin sanırım bu test. İlerleyen zamanlarda ister belki
dimi yaa.. insan bir telaş oluyor hatta baya iyiyim hamile değil gibi insanlar benim haftamdayken serum falan taktırıyordu bulantıdan neyse çokta dillendirmemek lazım Rabbim sağlıkla bu şekilde geçirmeyi nasip etsin nazar edeceğizzzz7+2 Bende de belirti yok canımBelirti olmadığı için hep telaşlıyım
28.hafta da istiyorlarmis arastirmalarima gore bu testi ama anlamadim henüz 8 haftalik dahi olmadik biz. Biraz erken geldi bana. Boyle erken istendigi oluyor mu peki biliyor musun canim.Kan uyuşmazlığında bakıyoruz canım direk coombs testi genelde o yüzden istiyo hocalar.
Bizde de kan uyuşmazlığı var ben negatifim. 6 haftada kanama olunca acile gitmiştik bu testi yaptılar bize de sonrasında pregesteron kullandım eğer kanama devam etseydi kan uyuşmazlığı iğnesini erken dönemde olcaktım tedbir amaçlı. Ama sorun olmaz ve normal ilerlerse 28 hafta da tekrar değerlendireceklermiş.28.hafta da istiyorlarmis arastirmalarima gore bu testi ama anlamadim henüz 8 haftalik dahi olmadik biz. Biraz erken geldi bana. Boyle erken istendigi oluyor mu peki biliyor musun canim.
Bizde kan uyuşmazlığı var zaten eşimle ama biraz erken geldi test zamani bana
Vallahi herkes kusuyorum deyince ben bi tuhaf oluyorum maşallah diyelim evet İnşallah hepimizin sağlıkla ilerler Amin.dimi yaa.. insan bir telaş oluyor hatta baya iyiyim hamile değil gibi insanlar benim haftamdayken serum falan taktırıyordu bulantıdan neyse çokta dillendirmemek lazım Rabbim sağlıkla bu şekilde geçirmeyi nasip etsin nazar edeceğizzzz
Aminmmm canım sağlıkla kucağımıza alalimmVallahi herkes kusuyorum deyince ben bi tuhaf oluyorum maşallah diyelim evet İnşallah hepimizin sağlıkla ilerler Amin.
Sanırım hayır hemogram klasik kan tahlilleri istedi diye biliyorum canım o ne testi imiş ki araştırayım bakayımBana en son coombs testi diye bisey demisti yaptir diye. Onu yaptirdilar mi sana canim. Gerci yaptirmadigim icin neye baktiklarini bilmiyorum ama ismi buydu
Canım kalp atışı kacıncı haftada aldınKalp atışını ultrasonda gordukten sonra istedi canim 5 tup kan ve idrar verdim. Ama bu test yok icinde anne ile bebek arasındaki kan uyuşmazlığı icin sanırım bu test. İlerleyen zamanlarda ister belki
5+4 de ultrasonda gorduk kucuk diye dinlemedik 108bpm di dun gittik 6+4 dinledik bu sefer 144bpm ciktiCanım kalp atışı kacıncı haftada aldın
Merhaba benimde kanamam oluyor şu an kahverengiye döndü ben 0 Rh negatifim eşimde 0 Rh negatif bu kan uyuşmazlığı mi demek?Bizde de kan uyuşmazlığı var ben negatifim. 6 haftada kanama olunca acile gitmiştik bu testi yaptılar bize de sonrasında pregesteron kullandım eğer kanama devam etseydi kan uyuşmazlığı iğnesini erken dönemde olcaktım tedbir amaçlı. Ama sorun olmaz ve normal ilerlerse 28 hafta da tekrar değerlendireceklermiş.
Merhaba bildiğim kadarı ile anne negatif baba pozitif olduğunda bebek eğer pozitif olursa oluyor onu da kan tahlili ile tespit ediyorlar, sizde olsa doktorunyz söylerdiMerhaba benimde kanamam oluyor şu an kahverengiye döndü ben 0 Rh negatifim eşimde 0 Rh negatif bu kan uyuşmazlığı mi demek?
Cok sevındıım bende 4+5 im dün keseyi gördüm ama lekelenmelerım var diye sevınemedım5+4 de ultrasonda gorduk kucuk diye dinlemedik 108bpm di dun gittik 6+4 dinledik bu sefer 144bpm cikti
Bende 4+4 de keseyi görmüştüm o zamanlar lekelenme oluyormuş canim endişelenme yerlesiyordur minik öyle düşünCok sevındıım bende 4+5 im dün keseyi gördüm ama lekelenmelerım var diye sevınemedım
Gözünüz aydın çabucak ilerlesin5+4 de ultrasonda gorduk kucuk diye dinlemedik 108bpm di dun gittik 6+4 dinledik bu sefer 144bpm cikti