- 29 Temmuz 2021
- 1.761
- 2.264
-
- Konu Sahibi palm angels
Çok haklısınız. Allah yardımcınız olsun inşallah sabırlar dilerimAynen bir tane için gerek yok eğer kendinizi tutabiliyorsaniz hiç riske girmeyin benim iki tane daha çocuğum var ve migrenim var basım tuttuğu zaman çok ağır ağrı kesiciler içiyordum şimdi o ilaçları içemiyorum çocuklar varken canım istedikçe vurup kafayı da yatamıyorum dinleneyim baş ağrım geçsin diyemiyorum sigaranin stresi yüzünden sinirlenip çocuklarıma sesimi yukseltmekte istemiyorum malesef çok zorlanıyorum ama yinede dayanmaya çalışıyorum en azından azalttım en kısa sürede kökten bitirebilirim.
Bhgc 725 e yükselmiş çokcanım naptın hayırlı haberler alalım senden
Benimde 2 gün önce 13 dü yakınız sizinle tebrik ederimsonucum 18 cıkmış ama 2 gün sonra tekrar ver dedi
doktorun ne dedi pekiBenimde 2 gün önce 13 dü yakınız sizinle tebrik ederim
çok şüküürBhgc 725 e yükselmiş çok6 aralıkta kese görmeye çağırdı folik aside devam et dedi başka ilaç vermedi benden bu kadar beklemeye devam
Daha doktora gitmedim kan takibi yapıyorum gitsem de bir şey demicek çünkü folikasit yazıp yollucaktı bende zaten vardı tek folikasit onu içiyorumdoktorun ne dedi peki
iyi bisey canim ,Kızlar bende beta hcg 11 iken öğrendim 2 gün sonra 39 oldu 2 gün sonra yptırsıpımdaysa 190 olmuş sanki 4 katı artmış gibi bu iyi bişeymi kötü bir şey mi anlamadım tecrübeli olan varmı
İnşallah öyledir canımiyi bisey canim ,
Ben de 48 saatte bir verdim hep iki katından fazla arttı. Kötü bir şey değil asla. İki kat Artmaması kötü asıl canınızı sıkmayınKızlar bende beta hcg 11 iken öğrendim 2 gün sonra 39 oldu 2 gün sonra yptırsıpımdaysa 190 olmuş sanki 4 katı artmış gibi bu iyi bişeymi kötü bir şey mi anlamadım tecrübeli olan varmı
Yüksek çıkar :)kizlar gunaydin . pazartesi 168 cikmisti degerim . aslinda bir daha baktirmayacaktim hsftaya direkt doktora giderim diye dusunuyordum ama dayanamadim demin kan verdim yine :) bakalim kac cikacak
Bende aynı şekilde 24 ünde kan verdim adete 2 gün kala 270 çıktı pazartesi gidecektim keseyi görmeye dayanamadım şimdi yine verdim sağlık ocağında kan testi :)Yüksek çıkar :)
Bende aynı şekilde 24 ünde kan verdim adete 2 gün kala 270 çıktı pazartesi gidecektim keseyi görmeye dayanamadım şimdi yine verdim sağlık ocağında kan testi :)kizlar gunaydin . pazartesi 168 cikmisti degerim . aslinda bir daha baktirmayacaktim hsftaya direkt doktora giderim diye dusunuyordum ama dayanamadim demin kan yine
hayirli olsun . saglik ocaginda hemen belli oluyor mu sonuclar ? bizim burdaki saglik ocagi sıkıntılı, o yuzden mecbur kalmadikca gitmiyorum orayaBende aynı şekilde 24 ünde kan verdim adete 2 gün kala 270 çıktı pazartesi gidecektim keseyi görmeye dayanamadım şimdi yine verdim sağlık ocağında kan testi :)
Bizim burda hastaneye gidiyor kanlar o yüzden öğleden sonraya genelde çıkmış oluyor çok detaylı bakarlarsa 1 kaç gün sürüyor nerelisiniz:)hayirli olsun . saglik ocaginda hemen belli oluyor mu sonuclar ? bizim burdaki saglik ocagi sıkıntılı, o yuzden mecbur kalmadikca gitmiyorum oraya
sonucum belli oldu 729 cikti , haftaya carsambaya da
Maşallah güzel artmış haftası ile ilgili bir şey dediler misonucum belli oldu 729 cikti , haftaya carsambaya da randevu alacağim
Gözün aydın canım rabbim sağlıkla büyütsün inşallahBende aynı şekilde 24 ünde kan verdim adete 2 gün kala 270 çıktı pazartesi gidecektim keseyi görmeye dayanamadım şimdi yine verdim sağlık ocağında kan testi :)