Arkadaslar biliyorum bana çok kızacaksınız yargılayacaksınız ama yorumunuza yardımınıza ihtiyacım var. Benim bu 3. Gebeliğim ilk gebeliğimde hiç bir sigara alışkanlığım yoktu. İkincide de öğrenir öğrenmez bırakma iradesine sahip olabildim ve doğumdan uzun süre sonraya kadar hiç içmedim. Ama bu üçüncü gebeliğim tam anlamıyla bir sürpriz oldu ve henüz bir kusma bulantı gibi durumum olmadığı için de tiksinemedim. Acaba direk kesen arkadaşlar nasıl kestiler sigarayı nasıl bıraktılar biraz yardımcı olursanız çok sevinirim. İnanın elimden geldiği kadar içmemek çok için direniyorum ama çok zorlanıyorum evde iki çocuk eş ev işi büyüğün okulu ödevi hastalıkları stresi gebeliğe alışma süreci derken kafamda bir dünya stres olunca istemsiz içiyorum. Yargılamadan yardımcı olursanız çok sevinirim. İnanın internette araştırdım ama hamileyken bırakmak için yardimci olabilecek hiç birşey bulamadım. Diğer hamileliğimde tek başımaydim eşim yoktu yanimda gorevdeydi ben kendi kendime idare ettim ve irademle biraktim ama bu sefer evjn tüm yükü bende olunca iki de çocuk olunca aşamiyorum bu sorunu.
Ben durumdan dolayı zaten yeterince üzgünüm nolur kötü şeyler söylerek daha fazla üzmeyin yardıma ihtiyacım olduğu için sizinle durumumu paylaştım kimse linclenmek için paylaşım yapmaz
yardımcı olan olmaya çalışan herkesten Allah razı olsun şimdiden.