2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Canım benim korkma, yat sadece ve bol su iç..benim kanama alanı komple keseyi sarmıştı sadece tutunduğu yerde kan yoktu ve kesenin 3 katı kadardı..salı günü gittim kontrole keseden büyüktü yine ama bebeğim gayet iyiydi..inşallah bebeklerimizin kanamadan etkilenmeden atlatacaz bu süreci 🤲🤲🤲
Ay inşallah rabbim yardımcımız olsun. Bebeklerimiz Allaha emanet inşallah sağ salim kucağımıza alırız 🤲🏻🐣🐣

Kızlar bebeklerimden birinin kalbi durmuş 😔
Çok geçmiş olsun, benim de ikiz gebelik. Keseleri gördüğümüzde doktorum böyle bir riskin olduğunu bebeklerden birinin gelişiminin durabileceğini söylemişti bana da. Kaçıncı haftada öğrendin canım kalbinin durduğunu. Bundan sonraki süreç nasıl olacakmış?

Çok zor biliyorum ama üzülüp yıpratma kendini diğer bebeğin etkilenmesin
Öyle yapmaya çalışıyorum Rabbim ona kardeşinin ömrünü versin ne yapabiliriz ki
Yaaa çok üzüldüm canım benim inşallah diğer bebeğin büyümesi gelişmesi sorunsuz devam eder ve sağlıcakla kucağına alırsın yavrunu🤲🤲🤲
İnşallah canım benim tek temennim ve dayanagım o🤲

Çok geçmiş olsun, benim de ikiz gebelik. Keseleri gördüğümüzde doktorum böyle bir riskin olduğunu bebeklerden birinin gelişiminin durabileceğini söylemişti bana da. Kaçıncı haftada öğrendin canım kalbinin durduğunu. Bundan sonraki süreç nasıl olacakmış?
Sen kaçıncı haftandasn bilmiyorum canım ama inşallah sen ikisini de sağlıcakla kucağına alırsın. İnsan alışıyor iki tane olmalarına biri gidince bi zoruna gidiyor ve diğeri içinde endişeleniyor haliyle😔
Bugün kontrole gittiğimde öğrendim normalde 10+3 olması lazımmış embriyomun kalbi 8+4 de durmuş . Kendiliğinden vücudun yok etmesini bekleyecekmişiz.

Benim durumumu yaşayan var mı acaba birinin kalbi durmuşsa diğeri etkilenmiyordur dimi? Sonraki süreç nasıl oluyo düşmesini mi bekliyor doktorlar almdadan. Bide böyle olup tekini kucağına sağlıklı alan var mı ?

Benim durumumu yaşayan var mı acaba birinin kalbi durmuşsa diğeri etkilenmiyordur dimi? Sonraki süreç nasıl oluyo düşmesini mi bekliyor doktorlar almdadan. Bide böyle olup tekini kucağına sağlıklı alan var mı ?
Benim bir arkadaşımın başına gelmişti..doktoru ona keseler ayrı olduğu için beslendikleri yerler ayrı olduğu için etkilenmeyeceğini söylemişti ve kızı sağ salim doğdu çok şükür..inşallah senin bebeğin de onunki gibi güzel güzel büyüyecek annesi🤲🤲🤲

Arkadaşlar pazar gece kanamam olmuştu çok şükür kesildi şimdi,ama mide bulantılarım çok fazla,yediğimi çıkarıyorum,öğretmenim,haftaya çalışmaya başlıyorum,ne yapacağım bilmem,varmı benim gibi olan,su bile midemi bulandırıyor

Arkadaşlar pazar gece kanamam olmuştu çok şükür kesildi şimdi,ama mide bulantılarım çok fazla,yediğimi çıkarıyorum,öğretmenim,haftaya çalışmaya başlıyorum,ne yapacağım bilmem,varmı benim gibi olan,su bile midemi bulandırıyor
Benimde bulantilarim vardi Dr la görüşmüştüm prilam vermisti bulanti ilaci.
Bence bi Dr görüş ilac verebilir

Kızlar baştan sona yazdıklarınızı tek tek okudum 7 ekimde transfer oldum ara ara regl olucakmış hissi dışında hiçbirşey hissetmiyorum çok üzülüyorum yine mi olmadı 😔

Kızlar günaydınn sizlere bir sorum olacak. Özellikle merdiven inip çıkmak ya da biraz hızlı hareket ettiğimde şeffaf su gibi akıntı geliyor yarın doktor randevum var sorucam ama bi de sizlere sormak istedim bu durumu yaşayan var mı
Canım özellikle 8 ve 9.haftalarda çok normalmiş ben sormuştum doktoruma. Rahim ağzı tıkaç gibi bir yapı ile kapanmaya başlıyormuş ondan dolayı akıntı olması normal dedi fitil de kullanıyorsan zaten illaki oluyor endişelenme

Kızlar hiç gerinme yaşayan var mı aranızda? Böyle geceleri elimde olmadan geriniyorum kendimi kastığımı farkediyorum. Sonra kendime gelip hemen kendimi gevşetmeye çalışıyorum. Böyle bir tecrübesi olan var mı? Bebeğe herhangi bir zararı olur mu bu durumun?
Ben o kadar çok yapıyorum ki özellikle sabah okula gitmek için erkenden kalkıyorum yarı uyanık yarı uykulu haldeyken bir bakıyorum nasıl geriniyorum ayakları asagı kolları yukarı doğru esnetiyorum fark edince hemen düzeltiyorum kendimi ama o arada bir şey olmuyordur inşallah

Canım özellikle 8 ve 9.haftalarda çok normalmiş ben sormuştum doktoruma. Rahim ağzı tıkaç gibi bir yapı ile kapanmaya başlıyormuş ondan dolayı akıntı olması normal dedi fitil de kullanıyorsan zaten illaki oluyor endişelenme
Fitil kullanıyorum da 11.haftadayım hala geliyor 🙄

Çok zor oluyor okulda bende öğretmenim geçen hafta kusmaktan yarım gün dersleri yapıp çıktım duramadım. Prilam en zararsızı bulantı için ben onu kullanıyorum sabah bir kere geçmezse öğlen tekrar alıyorum

X