- 15 Ekim 2022
- 2.564
- 2.793
- 44
Yaaa çok üzüldüm canım benim inşallah diğer bebeğin büyümesi gelişmesi sorunsuz devam eder ve sağlıcakla kucağına alırsın yavrunuKızlar bebeklerimden birinin kalbi durmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa çok üzüldüm canım benim inşallah diğer bebeğin büyümesi gelişmesi sorunsuz devam eder ve sağlıcakla kucağına alırsın yavrunuKızlar bebeklerimden birinin kalbi durmuş
Evet canım yaptıracağım ama doktorla tam olarak konuşamadım birde buradan sorayım dedimMerhaba siz fetal DNA yapacak mısınız?
Çok zor biliyorum ama üzülüp yıpratma kendini diğer bebeğin etkilenmesinKızlar bebeklerimden birinin kalbi durmuş
Ay inşallah rabbim yardımcımız olsun. Bebeklerimiz Allaha emanet inşallah sağ salim kucağımıza alırızCanım benim korkma, yat sadece ve bol su iç..benim kanama alanı komple keseyi sarmıştı sadece tutunduğu yerde kan yoktu ve kesenin 3 katı kadardı..salı günü gittim kontrole keseden büyüktü yine ama bebeğim gayet iyiydi..inşallah bebeklerimizin kanamadan etkilenmeden atlatacaz bu süreci
Bende 22 ekimde yaptıracağım inşallahEvet canım yaptıracağım ama doktorla tam olarak konuşamadım birde buradan sorayım dedim
Çok geçmiş olsun, benim de ikiz gebelik. Keseleri gördüğümüzde doktorum böyle bir riskin olduğunu bebeklerden birinin gelişiminin durabileceğini söylemişti bana da. Kaçıncı haftada öğrendin canım kalbinin durduğunu. Bundan sonraki süreç nasıl olacakmış?Kızlar bebeklerimden birinin kalbi durmuş
Şuan kaç haftalıksın canım ? Nerede yaptıracaksın fiyat söylediler miBende 22 ekimde yaptıracağım inşallah
10+2 oldukŞuan kaç haftalıksın canım ? Nerede yaptıracaksın fiyat söylediler mi
Öyle yapmaya çalışıyorum Rabbim ona kardeşinin ömrünü versin ne yapabiliriz kiÇok zor biliyorum ama üzülüp yıpratma kendini diğer bebeğin etkilenmesin
İnşallah canım benim tek temennim ve dayanagım oYaaa çok üzüldüm canım benim inşallah diğer bebeğin büyümesi gelişmesi sorunsuz devam eder ve sağlıcakla kucağına alırsın yavrunu
Sen kaçıncı haftandasn bilmiyorum canım ama inşallah sen ikisini de sağlıcakla kucağına alırsın. İnsan alışıyor iki tane olmalarına biri gidince bi zoruna gidiyor ve diğeri içinde endişeleniyor haliyleÇok geçmiş olsun, benim de ikiz gebelik. Keseleri gördüğümüzde doktorum böyle bir riskin olduğunu bebeklerden birinin gelişiminin durabileceğini söylemişti bana da. Kaçıncı haftada öğrendin canım kalbinin durduğunu. Bundan sonraki süreç nasıl olacakmış?
Benim bir arkadaşımın başına gelmişti..doktoru ona keseler ayrı olduğu için beslendikleri yerler ayrı olduğu için etkilenmeyeceğini söylemişti ve kızı sağ salim doğdu çok şükür..inşallah senin bebeğin de onunki gibi güzel güzel büyüyecek annesiBenim durumumu yaşayan var mı acaba birinin kalbi durmuşsa diğeri etkilenmiyordur dimi? Sonraki süreç nasıl oluyo düşmesini mi bekliyor doktorlar almdadan. Bide böyle olup tekini kucağına sağlıklı alan var mı ?
Benimde bulantilarim vardi Dr la görüşmüştüm prilam vermisti bulanti ilaci.Arkadaşlar pazar gece kanamam olmuştu çok şükür kesildi şimdi,ama mide bulantılarım çok fazla,yediğimi çıkarıyorum,öğretmenim,haftaya çalışmaya başlıyorum,ne yapacağım bilmem,varmı benim gibi olan,su bile midemi bulandırıyor
Canım özellikle 8 ve 9.haftalarda çok normalmiş ben sormuştum doktoruma. Rahim ağzı tıkaç gibi bir yapı ile kapanmaya başlıyormuş ondan dolayı akıntı olması normal dedi fitil de kullanıyorsan zaten illaki oluyor endişelenmeKızlar günaydınn sizlere bir sorum olacak. Özellikle merdiven inip çıkmak ya da biraz hızlı hareket ettiğimde şeffaf su gibi akıntı geliyor yarın doktor randevum var sorucam ama bi de sizlere sormak istedim bu durumu yaşayan var mı
Ben o kadar çok yapıyorum ki özellikle sabah okula gitmek için erkenden kalkıyorum yarı uyanık yarı uykulu haldeyken bir bakıyorum nasıl geriniyorum ayakları asagı kolları yukarı doğru esnetiyorum fark edince hemen düzeltiyorum kendimi ama o arada bir şey olmuyordur inşallahKızlar hiç gerinme yaşayan var mı aranızda? Böyle geceleri elimde olmadan geriniyorum kendimi kastığımı farkediyorum. Sonra kendime gelip hemen kendimi gevşetmeye çalışıyorum. Böyle bir tecrübesi olan var mı? Bebeğe herhangi bir zararı olur mu bu durumun?
Fitil kullanıyorum da 11.haftadayım hala geliyorCanım özellikle 8 ve 9.haftalarda çok normalmiş ben sormuştum doktoruma. Rahim ağzı tıkaç gibi bir yapı ile kapanmaya başlıyormuş ondan dolayı akıntı olması normal dedi fitil de kullanıyorsan zaten illaki oluyor endişelenme
Çok zor oluyor okulda bende öğretmenim geçen hafta kusmaktan yarım gün dersleri yapıp çıktım duramadım. Prilam en zararsızı bulantı için ben onu kullanıyorum sabah bir kere geçmezse öğlen tekrar alıyorumArkadaşlar pazar gece kanamam olmuştu çok şükür kesildi şimdi,ama mide bulantılarım çok fazla,yediğimi çıkarıyorum,öğretmenim,haftaya çalışmaya başlıyorum,ne yapacağım bilmem,varmı benim gibi olan,su bile midemi bulandırıyor