- 3 Kasım 2023
- 444
- 304
-
- Konu Sahibi palm angels
- #32.561
Bizimkide çok aranıyor mama meme her şeyi veriyoruz altı temiz falan aranıyor. Doktor önermiyoruz ama ben kendi çocuğuma vermiştim dedi dayanabiliyorsan dayan dediBen kullanıyorum phlips avent doğduğu gün verdik çok aranıyordu meme reddi yapmadı hep aranıyor bizimki
Bendede Philips var canım bi denemeyi düşünüyorum bakalım ne tepki verecekBen philips kullanıyorum meme reddi yaşamadım canım . Doğduğu gün verdim . Evde wee vardı bir de onu ittirdi sevmedi
19.güne gireceğiz dayandım bende bayaBen kullanmiyorum ebe en az 15 gün özellikle sakin kullanma dedi çocuğun memeye alışması lazım önce dedi
Bizdede ayni canım hatta altını değişirken poposunu havaya kaldırıp silerken bile yapıyor normal benceKızlar bebeğim kakasını gürültülü yapıyor gaz çıkarır gibi ses çıkıyor normal mi bu ?
Benim bebekte öyle beş günlüğüz kakasını yaptığını çıkartığı sesten anlıyorumKızlar bebeğim kakasını gürültülü yapıyor gaz çıkarır gibi ses çıkıyor normal mi bu ?
ayni zamanlarda dogurmusuz cnm bende 16 si aksamisüreci bereber takip ederiz :)biz yarin isitme testine ve kontrole gidiyoruz kilosu filanKızlar bende doğum yaptım tam 38. Haftamda normal doğum yaparak dünyaya Güneşimi getirdim suyum geldi diye gitttim gelmemiş ama 5cm açılmam olunca yatışım verildi 1 hafta öncesinde nişanım gelmişti zaten
Geçen sene doğumdan sonra medikalciden almıştım. Beline sarılan cırt cırtlı olandan.
Merhaba ilk dogum sunu sancı yok 5 saat surdu 2 cm açıklıkla hastaneye gıtmıstım suyum gelmıstı bu arada 2. Dogumum su gelişi yok agrı vardı 5 cm açıklıgım vardı 2 saat içinde dogum oldu bunun 1.5saatı kendı sancım yarım saatı suni sancı kolaydı 2. Dogumum suyumu kendılerı patlattıIlk doğum mu kolaydi 2. Mi en çok bunu merak ediyorum. 2. Daha kolay diyor herkes ama gerçekmi açılma daha hizli oluyormus
Amin tsk ederım evt cnm 7 cm oldu hatırladıgım yarım saat sunı taktılar ıkınmlar basladı bırncıde gelmedı 2 ıkınısta gelmıstı bebekHayırlı uğurlu olsunAllah analı babalı büyütsün Hastanedeki süreciniz nasıl geçti, hemen arttı mı açılmanız?
Ay maşallah çok güzel olmuş doğumunuzAmin tsk ederım evt cnm 7 cm oldu hatırladıgım yarım saat sunı taktılar ıkınmlar basladı bırncıde gelmedı 2 ıkınısta gelmıstı bebek
Amin cnm bnmAy maşallah çok güzel olmuş doğumunuzDarısı biz bekleyenlere olsun inşallah
girer canm merak etme zamanla çoğalıyor. senin dr biraz saçmalamış benceSütümün kesilmesinden çok korkuyorum herşeyide yapıyorum inşallah yoluna girer
Benimde bugün kaşıntım başladı bilmiyorum normal mi. Umarım iyileşsin biran önceMerhaba bugün ateşlenince acilde sezeryan yerimin şiştiğini ve enfeksiyon kaptığını öğrendim yarın kendi doktorumla görüşeceğim aranızda böyle bir şey yaşayan var mı nasıl bir tedavi uygulanacak çok tedirginim