-
- Konu Sahibi palm angels
- #3.141
Canım ne diyeceğim bilemedim ama geçmiş olsun, Allah zamanı geldiğinde sağlıklı bir bebiş nasip etsin sana inşallahCanım dün gebeliğini sonlandırdılar. Böylesi hayırlıymış napalım. Dualarınız için teşekkür ederim rabbim size sağlıklı bebekler nasip etsinpalm angels listeden ismimi silebilirsin
Canım seni eklemiştim görünmüyor mu tabloda?palm angels benimde ekler misin canım 23 yaşındayım. İlk çocuk. Sat 13 kasım, beklenen doğum 19 Ağustos 2024
5+2 kese gördük, Ankara
Son adet tarihi nedir?Beni de ekler misiniz? 27 yaşındayım. İlk gebelik. 5 haftalık. Amasya.palm angels
Merhaba yaş-kaçıncı çocuk kese kaçıncı haftada göründü ve şehir neresi?palm angels beni de ekler misiniz sat 8 Kasım tdt 14 Ağustos keseyi gördük kalp atışları için Perşembe doktora gideceğim duyarım inşallah Allah'ın izniyle
Canım ne diyeceğimi bilemedim.. hayırlısı olsun inşallah sağlıkla bir an evvel yeniden hamile kalırsın umarım.. Çok geçmiş olsunCanım dün gebeliğini sonlandırdılar. Böylesi hayırlıymış napalım. Dualarınız için teşekkür ederim rabbim size sağlıklı bebekler nasip etsinpalm angels listeden ismimi silebilirsin
Sizin bilgileriniz tabloda yok sanırım ekliyim mi?İnsallah canım valla tedirginlik hep ya bi su krotol süreçleri atlatsaydık, gerçi öyle bir süreç var mı bilmiyorum sanki 9 ay böyle geçecekmiş gibi.
14 KasımSon adet tarihi nedir?
33 yaş ilk çocuk olacak Allah'ın izniyleMerhaba yaş-kaçıncı çocuk kese kaçıncı haftada göründü ve şehir neresi?
Artışı takip edin tek bir değerle belli olmaz. 48 saatte bir 2 katına çıkması en azından %60 artması gerekir bir süre takip edin inşallah güzel oranda artacaktır değerinizKızlar merhaba yardımcı olun lütfen 7 günlük gecikmenin sonu da bugün kan verdim sonuç 140 çıktı düşük değil mi ya da böyle olan var mı aranız da klomenle hamile kalmıştım 4 ay önce kurtaj oldum bir daha yaşamak istemiyorum bunu
İnşallah artar Allahim pazartesiye kadar bana saatler haram.Artışı takip edin tek bir değerle belli olmaz. 48 saatte bir 2 katına çıkması en azından %60 artması gerekir bir süre takip edin inşallah güzel oranda artacaktır değeriniz
Keseniz görünür 4+6da :) inşallahSlm herkese sat 22 Kasım 4+1 de bhcg 820 geldi salı günü kontrole gideceğim 4+6 kese görünmez ama bakalım
Aynen zaten geç döllenme olduğu için 5 hafta görünüyorGeç döllenme diye birşey var Benim tüp bebek olmasına rağmen haftasına göre biraz küçük çıkıyordu
Canım hayırlısı olsun benimde gebelik yolunda gitmiyor 7+2 de kalp atışı yoktu ve kahve akıntı geldi devam ediyor az az çarşamba kontrol var eğer kalp atışı yoksa kürtaj olacağım.. rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah bizeCanım dün gebeliğini sonlandırdılar. Böylesi hayırlıymış napalım. Dualarınız için teşekkür ederim rabbim size sağlıklı bebekler nasip etsinpalm angels listeden ismimi silebilirsin
Vala diğer gebeliklerimde kız diyordu takvime göre bu yıl da erkek diyor bakalımÇin takvimi uygulamasında bebeğim erkek görünüyorbaşka bakan var mı kızlar ya ? Doğruluk payı %70 üzerindeymiş sözde
Canım sen de mi hamilesin ikimiz aynı topikteydikGünlerimiz aynıydı, sağlıkla gelsinler minikler. Ben de keseyi dün gördüm. Bebek ya da yolk görünmedi. Kese haricinde birşey söyledi mi dr? 1 haftadır folik asit başladım. Gidince dr a soracağım. Sana bir şey önerdi mi vitamin ya da ilaç?