- 19 Haziran 2019
- 2.729
- 2.365
-
- Konu Sahibi palm angels
- #3.101
Ahh bu korkular hiç gecmiyor yaaaÇok haklısın tadını çıkarmak lazım tabi hele benim gibi zorluklarla sahip olduysa insan ama işte elimde değil ya korkuyorum bise olcak diye ödüm kopuyo Allahım korusun
Bugün 6+2 yim 3 gündür kullanıyorum fitil olarak sabah akşam inşallah gebelik sonuna kadar sürecek riskli bir durum değildir geçici bir süreçtirBen kullanıyorum bugün keseye bakarken bu sanki kanama alanı gibi progesteron kullanıyor musun dedi evet dedim devam et dedi. Siz kaç haftaliksiniz
İnşallah yaa tekrar ne zaman kontrole gideceksinBugün 6+2 yim 3 gündür kullanıyorum fitil olarak sabah akşam inşallah gebelik sonuna kadar sürecek riskli bir durum değildir geçici bir süreçtir
Ben şu an izindeyim kendi şehrimdeki doktorum 7 de kalp atışı için çağırmıştı, ben 6 da başka şehirde dayanamayıp başka doktora gittim kalp atışı için. Kalbi duyduk ama kanama alanları da gördük. Normalde 2 hafta kullanıp kontrole gitmen uygun olur dedi başlayan doktor. Ama ben zaten 7 de çağırıldığım için 7 de giderim bi kontroleİnşallah yaa tekrar ne zaman kontrole gideceksin
Yok doğduktan sonra da bitmiyor sütüm yetti mi yetmedi mi kalın mı giydirdim ince mi giydirdim doydu mu doymadı mıAhh bu korkular hiç gecmiyor yaaa
Arada benimde oluyor canım özellikle yatakta sağa sola dönerken ve eğilip kalkarken inş geçer canım insanı tedirgin ediyorKızlar ben de gittim çok şükür kalp atışını duyduk 7+1 her şey normal dedi doktor bin şükürama bugün nerdeyse tüm gündür kasigim ağrıyor regl ağrısı gibi sağ ya da sol değil de orta kısım tam valla korkuyorum ya bagirsaklardan falan olabilir mi ki ? Yani bu ağrılar ne kadar sürecek acaba her seferinde evham
İlk gebeliğimde kullandım. Şimdi yine verir mi bilmiyorum pazartesi randevuda soracağım.Progestan kullanan var mı acaba? Kese çevresindeki kanama alanları için verdi doktorum
5 ay kullanmıştım ben. Kanama alanına göre süreç değişir heralde. Kese büyüdükçe kese etrafındaki kanama alanı azalır, ağır kaldırma, dinlen demişti.Bugün 6+2 yim 3 gündür kullanıyorum fitil olarak sabah akşam inşallah gebelik sonuna kadar sürecek riskli bir durum değildir geçici bir süreçtir
İnsallah canım valla tedirginlik hep ya bi su krotol süreçleri atlatsaydık, gerçi öyle bir süreç var mı bilmiyorum sanki 9 ay böyle geçecekmiş gibi.Arada benimde oluyor canım özellikle yatakta sağa sola dönerken ve eğilip kalkarken inş geçer canım insanı tedirgin ediyor
Gözün aydın Ben de daha kese görmedim bekliyorumDayanamadım. Kese görmeye gittim acile. Kimse yoktu sırada.Kimyasal geçirdim daha önce merak ediyorum dedim. Dr da kırmadı baktı daha çok küçük sadece kese oluşmuş. O kadar, başka bilgi vermedi. Buna şükür Allah büyük
Bende kullanıyorum canım. Pazartesiden bu yana sabah akşam 200 lükProgestan kullanan var mı acaba? Kese çevresindeki kanama alanları için verdi doktorum
Benim 6. Hafta başladı şu an 8+2 deyim prilam içiyorum gece 2 tane ama hala devam kusma olayım bitti sadece. Bulantıya çözüm bulamadım.mide bulantilarıniz ne zaman basladi
İlkinde 8. Haftada başlayıp 3.4. Aya kadar sürdü su içsem çıkarıyordum(kız) ikincide bir iki defa bulantım oldu(erkek) bunda bulantılarım devam ediyor bakalım bir teori daha tutacak mımide bulantilarıniz ne zaman basladi
Ay acaba kızım mı olacakDoktorum dun kontrolumde bulantin var mi dedi digeri gibi degil hocam dedim bunda oluyo diyince genelde kiz bebeklerde bulanti olur dedi
Hadi bakalim bekleyip gorecegizAy acaba kızım mı olacaksağlıklı olsunda bakalım buraya yazarız artık hepimiz
Çin takvimi uygulamasında bebeğim erkek görünüyorHadi bakalim bekleyip gorecegiz
Benim kiz gozukuyorÇin takvimi uygulamasında bebeğim erkek görünüyorbaşka bakan var mı kızlar ya ? Doğruluk payı %70 üzerindeymiş sözde