- 13 Ocak 2017
- 4.104
- 9.807
-
- Konu Sahibi palm angels
- #3.181
Teşekkür ederimOyy Allah yardımcınız olsun
Benim tutmamıştı :)Çin takvimi uygulamasında bebeğim erkek görünüyorbaşka bakan var mı kızlar ya ? Doğruluk payı %70 üzerindeymiş sözde
Ben gebeliğimi direkt ordan anlıyorum zatenGöğüsleri ağrıyan var mı aramızda?
Ben ne zaman hamile kalsam göğsüm ağrır.simdi de iyi mi diye zırt pırt göğüslerimi elliyorum
Benim gün içinde 1-2 belki 2-3 kez anlık böyle 10 saniye filan süren bi ağrı oluyor aynı regl ağrısı gibi, öyle olunca uzanıyorum hemen geçiyor. Ama şiddetli bir ağrı değil. Sizinki şiddetli miKızlar kasık ağrılarınız devam ediyor mu? Ya benim hala devam ediyor neredeyse her gün yaşıyorum endişeleniyorum
Bende bugün korktum . Sol kasığım ağrıdı sürekli . Uzanınca geciyo ama hareket halinde olduktan sonra sol tarafta hissediyorum . İnşallah herşey yolundadırKızlar kasık ağrılarınız devam ediyor mu? Ya benim hala devam ediyor neredeyse her gün yaşıyorum endişeleniyorum
Regl sancısı gibi çok şiddetli değil kramp tarzı girince bi kıvrandırıyor korkuyorum bazenBenim gün içinde 1-2 belki 2-3 kez anlık böyle 10 saniye filan süren bi ağrı oluyor aynı regl ağrısı gibi, öyle olunca uzanıyorum hemen geçiyor. Ama şiddetli bir ağrı değil. Sizinki şiddetli mi
Benimde öyle canım çok hareket edince ağrı oluyor uzanınca rahatım umarım bebeklerimiz iyidirBende bugün korktum . Sol kasığım ağrıdı sürekli . Uzanınca geciyo ama hareket halinde olduktan sonra sol tarafta hissediyorum . İnşallah herşey yolundadır
Tek taraflı mı sizin de. Benim ki anlık değil uzun süreli hissediyorum sol bacağıma da vurduğu oluyo genel kasık agrisi da. Ama çoğunlukla sol taraf uzun süreliBenimde öyle canım çok hareket edince ağrı oluyor uzanınca rahatım umarım bebeklerimiz iyidirkontrolüme de daha 3 hafta var başka bi Dr mı gitsem diye düşünüyorum
Göğüsleri ağrıyan var mı aramızda?
Ben ne zaman hamile kalsam göğsüm ağrır.simdi de iyi mi diye zırt pırt göğüslerimi elliyorum
Ben gebeliğimi direkt ordan anlıyorum zatenbu aralar biraz daha hafifledi ama ilk başlar çok fenaydı
Heh işte bende direk oradan anlarım şuan 5+0 haftalık sanki azalıyor gibi ya o yüzden tedirgin oluyorumBendeniz çi hep yaşadığım durum ağrı acı hepsi var gögüslerim en hassas yerim vallageçiciymiş bakalım ne zaman geçiyor.
Zaman zaman azalıp zaman zaman geri gelebilir ağrılar endişe etmeyin bu kadar kendinizi dinlemeyin tadını çıkarınHeh işte bende direk oradan anlarım şuan 5+0 haftalık sanki azalıyor gibi ya o yüzden tedirgin oluyorum
Tek taraflı değil canım alt karın ağrısı şeklinde hissediyorumTek taraflı mı sizin de. Benim ki anlık değil uzun süreli hissediyorum sol bacağıma da vurduğu oluyo genel kasık agrisi da. Ama çoğunlukla sol taraf uzun süreli
Genelde 7. 8. Haftada görülüyormuş henüz erkendirPazartesi öğreneceğim inşallah 3.3.5 haftalik dedi.
Folidoc kullandım 2 ay kadar. Gebe kalana kadar ve kalınca bir ay. Ama yeşil yapraklı sebze, ve folik asit içeren şeyler tükettiğimden dolayı artık almayı bıraktım.Merhabalar, folik asit kullanıyor musunuz? Folat kullannan var mı? Rabbim inş gönlümüzdeki muradı tez zamanda sağlıkla hayırla naspi etsin hepimize