- 23 Ağustos 2023
- 22
- 15
- 28
-
- Konu Sahibi palm angels
- #3.121
MerhabaKızlar ben de gittim çok şükür kalp atışını duyduk 7+1 her şey normal dedi doktor bin şükürama bugün nerdeyse tüm gündür kasigim ağrıyor regl ağrısı gibi sağ ya da sol değil de orta kısım tam valla korkuyorum ya bagirsaklardan falan olabilir mi ki ? Yani bu ağrılar ne kadar sürecek acaba her seferinde evham
Ben de hem Çin hem Rus takvimine baktım kız dedi ikisideÇin takvimi uygulamasında bebeğim erkek görünüyorbaşka bakan var mı kızlar ya ? Doğruluk payı %70 üzerindeymiş sözde
EvetRuslarin da mi takvimi varmis
Mide bulantısıda mi başladı ?Endişelenmeyin gayet normal bende 5+4 de keseyi gördüm hiç belirti yoktu 6. Hafta ile başladı herşey.
Bu kadar erken evrede içinebiliyor mu magnezyum bir sorayım doktoruma. Çünkü gerçekten sürekli bir ağrı belim de ağrıyor çok valla sürekli telaşlanıyorum strese giriyorum.Merhaba
Bu ağrılar normal ve suda çözülen toz magnezyum tavsiye ediliyor isterseniz doktorunuza ya da eczacıya danışın. Rahim şimdi bebek için yer hazırladığı için kramplar bir süre devam eder.
Canım dün gebeliğini sonlandırdılar. Böylesi hayırlıymış napalım. Dualarınız için teşekkür ederim rabbim size sağlıklı bebekler nasip etsinCanlm bu güzel bir gelişme … tutunmaya çalışıyor Annesi ve tutunacak inş.. Cuma bizede haber et muhakkak
benimde erkek gozukuyoÇin takvimi uygulamasında bebeğim erkek görünüyorbaşka bakan var mı kızlar ya ? Doğruluk payı %70 üzerindeymiş sözde
Yalnız değilmişim endişelenmiştim de biraz sağolunBende kullanıyorum canım. Pazartesiden bu yana sabah akşam 200 lük
Hayırlı olsun bence bir kan veriniz değerinize göre doktora muayeneye gidersiniz diye düşünüyorum.Merhabalar 16 aralıkta silik çizgi gördüğümden beri iki günde bir testle takip ediyorum baya kırmızılaştı ama adetime hala iki gün var bugün 33 gün geçti son adetimden sizce ne zaman doktora gitmeliyim artık?
Eki Görüntüle 3357043 Eki Görüntüle 3357044
çok şükürrr maşallahBen de 2 ocakta tekrar gideceğim, bugün kese göründü karından ultrasonda
Çok geçmiş olsun Suya limon sıkıp içtim o toparladı beni sarımsağı küçük küçük doğrayıp üzerine tuz limon ya da bal limon nasıl yapabilirsen biraz çiğneyip yutabilirsinKızlar 2 gündür geniz akıntısı ve boğaz ağrısı vardı bu sabah burun akıntısı ve hastalık halide başladı işe gitmedim dinleniyorum . Kontrolüm çarşamba diye doktora yazmadım . Aranızda yaşayanlar varmı deneyimli annelerden neler iyi gelir
Günlerimiz aynıydı, sağlıkla gelsinler minikler. Ben de keseyi dün gördüm. Bebek ya da yolk görünmedi. Kese haricinde birşey söyledi mi dr? 1 haftadır folik asit başladım. Gidince dr a soracağım. Sana bir şey önerdi mi vitamin ya da ilaç?canım 5+4 keseyi gördükekleyebilirsin