- 11 Nisan 2022
- 3.040
- 2.689
-
- Konu Sahibi palm angels
- #3.161
Ocak annesiCanım sen de mi hamilesin ikimiz aynı topikteydik
Ben de bi 12. Haftayı bekliyorum ya insallah bi geçsin de eklerizSizin bilgileriniz tabloda yok sanırım ekliyim mi?
Benim de aynı oldu. Dün 8+4 ye sonlandırdı işte doktor. İnşallah seninkinin kalp atışı olur. Lütfen bana haber ver. Rabbim kaldıramayacağımız yük vermesin. Amin canım sağlıklı gebelikler sağlıklı bebekler nasip etsin bizeCanım hayırlısı olsun benimde gebelik yolunda gitmiyor 7+2 de kalp atışı yoktu ve kahve akıntı geldi devam ediyor az az çarşamba kontrol var eğer kalp atışı yoksa kürtaj olacağım.. rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah bize
ben sağ tarafımda hıssedıyorumKızlar nasılsınız bir şey sorucam bebişlerinizi nerde hissediyorsunuz hangi kasıkta hissediyorsunuz ben sol kasıkta hissediyorum
Ben arada sağda da oluyor ama genellikle sol hissediyorumben sağ tarafımda hıssedıyorum
Tesadüfe bak benim de 3.Ocak annesievet 2. Geliyor, hayırlı olsun sağlıkla gelsinler
6.haftanin yarilarinda basladi benimmide bulantilarıniz ne zaman basladi
Benimde 3.Tesadüfe bak benim de 3.
benımde 3.Benimde 3.
benımde 3.
Oo yalnız olmadığıma sevindimBenimde 3.
Olabilir sonuçta çatlatma iğnesi kullanmışsınızKızlar merhaba size bir şey sormak istiyorum. Bilgisi olan arkadaşlarım cevaplayabilir mi?
Ben gebeliğimi çatlatma iğnesi ile ilk denemede öğrendim. 25 kasımda çatlatma iğnesi oldum ve kan verdim öyle öğrendim. Aşağıya kan verdiğim tarihleri ve beta hcg değerlerini yazıyorum. İkiz olabilir mi sizce? Bilen arkadaşlar bakabilirler mi?
12.12.2023 Beta : 172,40
14.12.2023 Beta : 578,50
Bu durumda iki gün ara ile ortalama 2 kat artması gerekiyorsa bugün 9.200 lerde olmalıydı benim değerim şöyle çıktı;
23.12.2023 Beta : 18.103
İnşallah hepimiz rahat hamilelik geçiririz canımİnşallah prenses Hamilelik geçirirsinay maşallah çok güzel artmış evet geç döllenme olmuş
Benm cok cok kotuydu sezaryenim o agrilari unutamiyorm.kuzenim de cok rahatti. Insandan insana degisio. 2. Sezarten daha zor diolar dogru mu
benim ikinci birinciden daha iyiydi
Vajinal enfeksiyon mu canım başka bir enfeksiyon muYani olur da kimyasal olursa bosuna kan verip sonuc bekleyip stres olmak istemiyorm. Artis beklemek benm icin daha stresli. Her gun kaset test yapip kirmiziyi tamamen yakalayinca gidip direkt keseyi gormek icin doktora giderim. Sabrliyim bu konuda☺ bosuna heveslenmek istemiyorm. Benm bebegm saglkliydi ama enfeksiyonun yuksek oldugu icin suyum gunbegun azaldi ve sonunda bebegim susuz kaldi
Benim ağrıyor birde emziriyorum daha çok ağrı giriyorGöğüsleri ağrıyan var mı aramızda?
Ben ne zaman hamile kalsam göğsüm ağrır.simdi de iyi mi diye zırt pırt göğüslerimi elliyorum
Oyy Allah yardımcınız olsunBenim ağrıyor birde emziriyorum daha çok ağrı giriyor