- 11 Mart 2021
- 316
- 432
- 34
-
- Konu Sahibi palm angels
- #31.381
Sıcakta terlersin meme o terle kalır hava almaz pişer dedi ki öyleydi muhtemelen şimdi daha iyiyimÇok ilginç ben bebek doğmadan bir hafta önce kullanmya başladım hiç bırakmadım 3-4 ay falan düzenli taktım asla yara olmadı hem süt fazla gelince orda birikiyor iyileşmesine fayda sağlıyor üstüme başıma bulaşmıyordu doktor neden önermedi anlamadım gerçekten
Canım hemen kötü düşünme hatta önemli bir şey olsaydı mutlaka doktorların görür uyarırdı ben önemli bir şey olduğunu düşünmüyorum o kadar kontrolden geçiyor bebiş doğduğunda içini ferah tut lütfen hem ilk 3 aylık dönemdeydi sanırım kalça ultrasonu isteniyor kalça çıkığı için bakılıyor bebekte orda yine değerlendirilir hem için daha rahat ederMerhabalar arkadaşlar
Bebeğimin kalça deliginin hemen arkasında sırta doğru bir çöküntü var internetten baktım Sakral gamze spida bfida falan diyor var mı bilgisi olan
Canım hemen umutsuz olma görebilirsin neden olmasın hiç ihtimal olmasaydı doktorun beklemezdi benceBugün perinatoloji randevum vardı pekte iyi geçmedi malesef normalde bir hafta gelişim geriliği varken 3 haftaya çıkmış kilosuda çok az şuan 35+4 2050 Gr doktor şuan alamayiz da dedi ama 3 günde bir nst haftada bir doppler istedi doğum için de 38 i bekleyelim dedi ama keşke 38 i gorebilsek ama zor da biraz
İnşallah canım ya ani bebek ölümlerinden bile bahsetti bir kağıt verdiler hareketlerini sayacakmisim iki saat boyunca nst de ne hareket ne sancı cikmadi ama şimdide çok hareketli bendevanlamadimCanım hemen umutsuz olma görebilirsin neden olmasın hiç ihtimal olmasaydı doktorun beklemezdi bence
İnşallah hemen yanına geri gelir canım. Merak etme toparlanıp gelecek fark edilmesi baştan iyi olmuş bir an önce kavuşmanızı dilerimKızlar selam 37+5 te sezaryen doğum yaptım. Oğluşum 47 cm 2820 gram doğdu ama odaya geldikten 1 saat sonra solunumu hızlı olduğu için maalesef koynumdan alıp yenidoğan yoğunbakıma aldılarçok üzüldüm inşallah hemen normale döner solunumu ve kavuşuruz gözümün önünden gitmiyor minik kuşum bir de güleç doğdu ki teyzeleri hepimize doğar doğmaz güldü canım oğlum
kafayı yemiş heralde doktor ne gerek var böyle moral bozmaya haftan gayet iyiİnşallah canım ya ani bebek ölümlerinden bile bahsetti bir kağıt verdiler hareketlerini sayacakmisim iki saat boyunca nst de ne hareket ne sancı cikmadi ama şimdide çok hareketli bendevanlamadim
Canım merak etme hemen gelir yanına hiç üzülmeKızlar selam 37+5 te sezaryen doğum yaptım. Oğluşum 47 cm 2820 gram doğdu ama odaya geldikten 1 saat sonra solunumu hızlı olduğu için maalesef koynumdan alıp yenidoğan yoğunbakıma aldılarçok üzüldüm inşallah hemen normale döner solunumu ve kavuşuruz gözümün önünden gitmiyor minik kuşum bir de güleç doğdu ki teyzeleri hepimize doğar doğmaz güldü canım oğlum
Ben de inşallah biraz toparlamış olurum umarım şuanda çok ağrım. 3 buçukta doğum yapmama rağmen ayaklarım saat 10 da bile tamamen açılmamıştıCanım merak etme hemen gelir yanına hiç üzülmekolay düzene girecek bir şey o. Hem en sağlıklı haliyle gelecek yeter ki sabırlı olalım
Canım hemencecik düzelip yanına gelsin oğluşun çok şükür sağlıkla doğurdun o da hemen iyi olacaktır ben eminimKızlar selam 37+5 te sezaryen doğum yaptım. Oğluşum 47 cm 2820 gram doğdu ama odaya geldikten 1 saat sonra solunumu hızlı olduğu için maalesef koynumdan alıp yenidoğan yoğunbakıma aldılarçok üzüldüm inşallah hemen normale döner solunumu ve kavuşuruz gözümün önünden gitmiyor minik kuşum bir de güleç doğdu ki teyzeleri hepimize doğar doğmaz güldü canım oğlum
O kadar güzeller bir duygu ki allah herkese sağlıkla nasip etsin inşallah. İlk gördüğüm an rüyadayım zannettim öyle güzeldi kiCanım hemencecik düzelip yanına gelsin oğluşun çok şükür sağlıkla doğurdun o da hemen iyi olacaktır ben eminimiçini ferah tut dualarımız hepimizle ya tahmin bile edemiyorum zaten ilk gördüğün anı bak gözlerim doldu çok duygusalım nasıl bir sevgi bu evlat sevgisi kim bilir
Hiç sanmıyorum canım içini ferah tut bişey yoktur Allahın izniyle, ilk doktor kontrolünde sorar içini rahatlatırsın inşallahBisey demediler ayrıntılı ultrasonda da gorulmemisti ama bariz çökük 2. bir popo deliği gibi Gözden kaçmış olabilir mi
Maşallah canım benim gözün aydın inşallah bebişin de hemen toparlayıp yanına gelecektir annesiiii merak etme senKızlar selam 37+5 te sezaryen doğum yaptım. Oğluşum 47 cm 2820 gram doğdu ama odaya geldikten 1 saat sonra solunumu hızlı olduğu için maalesef koynumdan alıp yenidoğan yoğunbakıma aldılarçok üzüldüm inşallah hemen normale döner solunumu ve kavuşuruz gözümün önünden gitmiyor minik kuşum bir de güleç doğdu ki teyzeleri hepimize doğar doğmaz güldü canım oğlum
Canım grupta biçok bebişte 2-3 hafta gelişim geriliği oldu Allahın izniyle hepsi sağlıklı bir şekilde dünyaya geliyorlar içini ferah tut sen de inşallah annesii seninki de sağlıkla gelicek inşallahBugün perinatoloji randevum vardı pekte iyi geçmedi malesef normalde bir hafta gelişim geriliği varken 3 haftaya çıkmış kilosuda çok az şuan 35+4 2050 Gr doktor şuan alamayiz da dedi ama 3 günde bir nst haftada bir doppler istedi doğum için de 38 i bekleyelim dedi ama keşke 38 i gorebilsek ama zor da biraz
İnşallah canım ya artık üç gün de bir nstCanım grupta biçok bebişte 2-3 hafta gelişim geriliği oldu Allahın izniyle hepsi sağlıklı bir şekilde dünyaya geliyorlar içini ferah tut sen de inşallah annesii seninki de sağlıkla gelicek inşallah
Gidebiliyorsan başka doktora da git canım saçmalamış cidden ölüm vs demiş.Senin başka çocuk da vardı sanki onların da kilosu böyle değil miydi?Genetik bence.Benim de bebeğin kafası büyük ama benim de doğduğumda büyükmüş.Üzülme bi bakarsın bir haftada kilosu artmış sağı solu belli olmazBugün perinatoloji randevum vardı pekte iyi geçmedi malesef normalde bir hafta gelişim geriliği varken 3 haftaya çıkmış kilosuda çok az şuan 35+4 2050 Gr doktor şuan alamayiz da dedi ama 3 günde bir nst haftada bir doppler istedi doğum için de 38 i bekleyelim dedi ama keşke 38 i gorebilsek ama zor da biraz