- 12 Ağustos 2018
- 2.095
- 2.221
-
- Konu Sahibi palm angels
- #31.301
Gene iyiiiymişş benimki onlara bile tepki vermiyor bazenBiz yatağından alıp kendi yatağımıza koyuyoruz o arada kendi uyanıyor canım, aranmaya başlıyor hemen, uyanmakta zorlanırsa altını temizliyoruz hemen açılıyor zaten
Bizimki açlığına dayanamıyorGene iyiiiymişş benimki onlara bile tepki vermiyor bazen
Teşekkür ederim amin. Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah 34. Haftada 2450 gr 47 cmCanım maşallahkilosu çok güzel boyu da hayırlsııyla al kucağına sağlıkla ben de merak ediyorm son haftalarda ne kadar kg alıcak diye 35.haftada ne kadardı senin bebiş ?
Maşallah sağlıkla gelsin.
Teşekkür ederim amin. Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah 34. Haftada 2450 gr 47 cm
Merhaba canım, bu gruptan değilim ama doğum anlarını okuyup kendimi hazırlıyorum. Benim yolum daha uzunbende hamileyim ve grip oldum malum hap kullanamıyoruz. Şuan çok iyiyim sana küçük bir tarif vereyim yarım saatte rahatlıyorsun. Ilık suya limon bal toz tarçın sirke göz kararı ekle karıştır iç çok çok iyi geliyor bogaz ağrım burun akıntım uçtu gitti. Günde 2 kere içtim ben. Bol bol su da içmeyi ihmal etme
Canım ona göre verir günü,kaç haftalık oldu ki zaten 36yı geçtiysen risk görürse bekletmez belki.Kızlar bebeğimin suyunda azalma var ne olucak 1 Ağustos gün verilecek acaba bekletmeden alırlar mı ya
Randevu günü 37 olucam hayırlısı ile bebek bir hafta önde hepCanım ona göre verir günü,kaç haftalık oldu ki zaten 36yı geçtiysen risk görürse bekletmez belki.
Kontrol gününde doktor ona göre karar verir canım stres yapma. Bebek suyu için havuç iyi geliyorKızlar bebeğimin suyunda azalma var ne olucak 1 Ağustos gün verilecek acaba bekletmeden alırlar mı ya
Bebeğe göre değil sat'a göre doğumu tarihi planlanıyor genelde suyu gelip bekleyen bile var 38 dolunca alırlarRandevu günü 37 olucam hayırlısı ile bebek bir hafta önde hep
MaşallahBenim de öyle. Bazen gününü beklemicek geliyor mu acaba diye ağrıdan korkuyorum. Bugün kontrolde Dr uma sordum. Ultrason a geç bakalım dedi. Normal, herşey yolunda, toparlanır, iter, ağrıtır, nst de sıkıntı yok artık doğumda görüşelim dedi. 37Haftalık. 3250gr 51cm. Haftaya perşembe doğum olacak inşallah.
Sanırım mastit oldumCanım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallahbenimde sütüm yetmiyordu bebeğim de minik doğdu meme ucumu iyi kavrayamadığı içinde silikon uçla vermeye çalıştım gücü yetmedi tabiki biraz mama takviseyi yaptım kaşık biberonuyla daha sonra bol bol göğsümü pompayla uyardım bol su ve yeşillik tükettim , vakit buldukça sıcak suda göğüslerimi tarakla masaj yaptım yukardan aşağıya doğru devamlı emzirmeye çalıştım pes etmeden şimdi çok şükür yiyiz bol bol uyarmak gerekiyor göğüsleri
YaaSanırım mastit oldum
Kızlar tecrübesi ya da bilgisi olan yazabilir miMerhaba kızlar nasip olursa muhtemelen benimde doğum ağustosta yapılacak. Bugün muayeneye gittim 34+3 olduk adet tarihine göre ama doktor 31 haftalık gibi duruyor dedi. Şu gelişim geriliği beslenmeyle alakalı olabilir mi. Doktora sormayı unuttum öyle deyince moralim çok bozuldu bsy konuşamadım bile
Beslenme ile çok alakalı değil. Yani birebir etkilemiyor. Mesela kimine kaşar yiyince yarıyor kimine muz yiyince yarıyor. Kimine de hiç biri etki etmiyor. Ben 3 hafta kadar düzgün beslenemedim. İshal oldum. Üstüne enfeksiyon oldum. Kahvaltı öğle yemeği yok. Vitamin almadım. Sabah akşam serumla ayakta kaldım. Korkarak Dr a gittim. Beslenemedim bebek iyi mi diye sordum . Ama bebek 1 hafta önde gitmiş. Dr demekki beslenme ile çok da ilgili değilmiş demişti.Kızlar tecrübesi ya da bilgisi olan yazabilir mi
Peki çok teşekkür ederimBeslenme ile çok alakalı değil. Yani birebir etkilemiyor. Mesela kimine kaşar yiyince yarıyor kimine muz yiyince yarıyor. Kimine de hiç biri etki etmiyor. Ben 3 hafta kadar düzgün beslenemedim. İshal oldum. Üstüne enfeksiyon oldum. Kahvaltı öğle yemeği yok. Vitamin almadım. Sabah akşam serumla ayakta kaldım. Korkarak Dr a gittim. Beslenemedim bebek iyi mi diye sordum . Ama bebek 1 hafta önde gitmiş. Dr demekki beslenme ile çok da ilgili değilmiş demişti.