-
- Konu Sahibi palm angels
- #31.001
Sizin haftanız ilerdeydi heralde yakın zamanda gitmiş miydiniz doktora ne kadar aldı haftadacanım boy duraksıyor kilo artıyor diye biliyorum zaten benim de öyle oldu asıl son zamanlar kilo alıyor bebekler uygulamalarda da öyle yazıyor
Öyle diyorlar. Biberon ya da mama kullanan anneler temizliğinin ve taşımasının zor olduğunu söylüyorlar. Emzirmek çok daha rahat sonuçta bebeğin maması hep sıcak, yanımızda, hijyenik ve anında kullanıma hazır. Tek lazım olan bir emzirme örtüsü.Bence denemekte yarar var mantıklı yapıyorlar hem emzirmek hem biberon zaten anne için çok zor
Başarılar dileriz. Çıkınca bizi bilgilendirin.gönlüne göre olur inşallah herşeyerkeklerin çoğu başarıyı kıskanır prof da olursun inşallah
Aradan ne kadar geçmişti kaç hafta arası en azından 3 bulsa diyorum tabi doğmazsaBenim en son 2800 dü geçen gittiğim 3300 olmuştu muz kaşar peyniri yeşillik tarzı şeyler falan yedim sanırım o etki etti gerçektende
Sanırım 15 gün dü kontrol sürem şuan haftaya düştü 15 gündenAradan ne kadar geçmişti kaç hafta arası en azından 3 bulsa diyorum tabi doğmazsa
Su içmiyor musun yada ayklarını uzatarak oturmuyormusun ben dikkat etmeseö davul gibi şişiyor hemen yoksa normalKızlar benim ayaklar bir süredir şişiyor ama bir kaç gündür şişlik çok arttı. Bunu yaşayan var mı aranızda?
Doktorum yarın tahlil ver dedi her şey normalse normal dedi ama çok ilginç neden bu kadar şişiyor?
İyi çok güzel almış maşallah şu an kaçıncı haftadasınız benimki 3 haftada 400 Gr almışSanırım 15 gün dü kontrol sürem şuan haftaya düştü 15 günden
Bugün 37 haftalık olduk çok şükür yarın yine kontrolüm var bakalım ne zaman gün verecekler ne diyecekler içim içimi yiyor resmenİyi çok güzel almış maşallah şu an kaçıncı haftadasınız benimki 3 haftada 400 Gr almış
Beslenmediği tüm zamanlar uyuyor merak etme ☺☺ohhhh cok sukuuuur valla demek ki gercekten disarda daha hizli buyuyolar ya aman saglikla buyusunler cok sukur..valla haraketli masallahi var hatta sona dogru daha iyi hissettirir oldu kendini galibaaa benimkide uyutmicak sjsjsj uyku rutini olusur diyolar ama vurmadigi zaman yok ne ara uyuyo ben anlamadim
yiiia yeriiimBeslenmediği tüm zamanlar uyuyor merak etme ☺☺
Evet gerçekten öyle , umarım kilo alır da sağım ve biberona gerek kalmazBence denemekte yarar var mantıklı yapıyorlar hem emzirmek hem biberon zaten anne için çok zor
Su kaybediyor musunuz? Çok terliyorsanız bol su içmeyi ihmal etmeyin. Susuz kalmak, tuz tüketmek, gluten tüketmek, hareketsiz kalmak bende ödem yapıyor.Kızlar benim ayaklar bir süredir şişiyor ama bir kaç gündür şişlik çok arttı. Bunu yaşayan var mı aranızda?
Doktorum yarın tahlil ver dedi her şey normalse normal dedi ama çok ilginç neden bu kadar şişiyor?
Dün banada yaptı ama karnıma bastırmadı benim sadece bir tık rahim ağzına fazla bastırıyo bakmak için zorluyo gibi o kadarYok ağrı falan hissetmedim ama karnıma falan bastırdığı için birden korku oldu o kadar
Aynısı bende de oluyor dikkat edince düzene gidiyorum yaaa allahtanSu kaybediyor musunuz? Çok terliyorsanız bol su içmeyi ihmal etmeyin. Susuz kalmak, tuz tüketmek, gluten tüketmek, hareketsiz kalmak bende ödem yapıyor.
Kızlar benim ayaklar bir süredir şişiyor ama bir kaç gündür şişlik çok arttı. Bunu yaşayan var mı aranızda?
Evet heyecanlı ve çok güzel ama seninki vaktinde gelsin inşallah. Küçük olunca bi de bizim ilk olunca korkuyorsun.yiiia yeriiimayh iyice heycanlaniyorum ya
Aynen dikkat etmezsem ellerim ayaklarım acıyor resmen ödemden. Patlayacak gibi oluyorlar.Aynısı bende de oluyor dikkat edince düzene gidiyorum yaaa allahtan
Evet gerçekten büyük bi sorun oluyor sürekli yanında sıcak su yedek biberon falan olması lazımÖyle diyorlar. Biberon ya da mama kullanan anneler temizliğinin ve taşımasının zor olduğunu söylüyorlar. Emzirmek çok daha rahat sonuçta bebeğin maması hep sıcak, yanımızda, hijyenik ve anında kullanıma hazır. Tek lazım olan bir emzirme örtüsü.
Bende çok su tüketiyorum tuzlu yememeye çalışıyorum ama yinede aşırı şiştim ellerim falan artık daha çok şişti çok uyuşuyor ağrıyorAynen dikkat etmezsem ellerim ayaklarım acıyor resmen ödemden. Patlayacak gibi oluyorlar.