- 24 Mayıs 2022
- 469
- 559
- 27
-
- Konu Sahibi palm angels
- #30.421
Bende de durum aynı ama haftaya suni sancı ile doğum olacak sanırsam kiKızlar ben de 39+1 oldum bugün kontrolüm vardı. Çatı muayenesi yapıldı ve kültür alındı test için. Bir şey varsa antibiyotik kullanacağım.
Bebek daha kanala bile girmemiş 3600 olmuş bir de. Normal doğum istiyordum ama doğmuyor. Nst yapıldı bir şey yok açılma yok. Her akşam aşırı geziyorum arsız gibi 12lere kadar dışardayım. Doktorum da haftaya izinli olacakmış bu hafta doğsun istemiştim ama olmadı malesef. Pilates yapıyorum topla zıplıyorum ama yokbaşka napmak lazım acaba? Doktorum cumartesi tatile çıkıyor 2 gün içinde doğsa iyi olurdu
Hurma, ananas tüketin ve cinsel ilişkiKızlar ben de 39+1 oldum bugün kontrolüm vardı. Çatı muayenesi yapıldı ve kültür alındı test için. Bir şey varsa antibiyotik kullanacağım.
Bebek daha kanala bile girmemiş 3600 olmuş bir de. Normal doğum istiyordum ama doğmuyor. Nst yapıldı bir şey yok açılma yok. Her akşam aşırı geziyorum arsız gibi 12lere kadar dışardayım. Doktorum da haftaya izinli olacakmış bu hafta doğsun istemiştim ama olmadı malesef. Pilates yapıyorum topla zıplıyorum ama yokbaşka napmak lazım acaba? Doktorum cumartesi tatile çıkıyor 2 gün içinde doğsa iyi olurdu
Depend ve yetişkin hasta külodu almıştım ben canım hasta külodunu da depend de kullanmadım ped kullandım mesela bir de emzirme sütyenleri bana olmadı göğsüm çok küçük olduğu için yani oldu da gümüş kapak tutmadı.Selamlar hastane çantasına ne koymalıyız ne koydunuz iyi ki koymuşum dediğiniz ve koymasamda olur dediğiniz var mı
Ben de haftaya başka bi doktora kontrole gideceğim bakalım o suni sancı verelim derse öyle olur muhtemelen. Çünkü normal doğum için de zor olacak bebeğin kilo alması. 4 kilo bebek nasıl doğsunBende de durum aynı ama haftaya suni sancı ile doğum olacak sanırsam kigebelik şekeri yüzünden
Eşimle bugün onu konuştukHurma, ananas tüketin ve cinsel ilişki
Evde giyerim artık ya içime oturdu verdiğim paralar o setlereBen henüz doğum yapmadım ama doğumdan önce çok kez giydim lohusa geceliğini falan doğumdan sonra evdede giyerim
Cinsel ilişki sadece normal doğum için mi öneriliyor acabaHurma, ananas tüketin ve cinsel ilişki
Teşekkür ederim peki hastane çıkışı bazıları diyor kısa kollu zıbın ve alt yeterli sadece siz bebek için ne koydunuz pekiDepend ve yetişkin hasta külodu almıştım ben canım hasta külodunu da depend de kullanmadım ped kullandım mesela bir de emzirme sütyenleri bana olmadı göğsüm çok küçük olduğu için yani oldu da gümüş kapak tutmadı.
Valla yüreğime su serptin. Bebek gelmediği için doktorum en kötü 40+4te falan suni sancıyla doğurturuz dedi. Suni sancıyla ilgili Farklı şeyler duyduğum için ve bebek de irileştiği için emin olamamıştım. Ama beklemeye devam edeceğim. Akışına bıraktım artık ne yapayımHem Normal doğum hem sezeryan yapmış biri olarak ve şuanda da normal doğum bekleyen bi anne olarak sana soyleyebilecegim en güzel şey sezeryanda doğumdan sonra hemde bebegin varken acısını çekiyorsun. Normal doğumda bebeğini kucağına alana kadar acı sancı çekiyor bebeğini kucağına alınca kuş gibi hafifliyor günlük hayatına kaldığın yerden çok rahat bi şekilde devam edebiliyorsun. İnan normal ddogumumda suni sanci da aldım çok acı da çektim ama sonucu çok güzel olunca yine normal doğum diye diretiyorum Allah'tan bende yada bebekte bir sıkıntı olmazsa yine normal doğum yapmak için ugrasıyorum. Eğer normal yapma imkanın varsa kesinlikle vazgeçme bu kararından ve vücuduna sonuna kadar güven. Emin ol o yolunu buluyor bi şekilde. ☺ Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Çok sıcaktı gerçekten kısa kollular yeter battaniyeyle kapatırsın zatenTeşekkür ederim peki hastane çıkışı bazıları diyor kısa kollu zıbın ve alt yeterli sadece siz bebek için ne koydunuz peki
Evett nilüfer doruktayımBende yarın 35 olucam sende Nilüfer doruktaydın demiBenim bebek beklerse 19 Ağustos için gün istedim doktordan bakalım.Sen sezeryan mı?normal mi düşünüyorsun
Bilemiyorum ama doğumu başlatmak için öneriliyor vücut oksitosin salgılıyormuş ilişki sırasında ve bu hormonda hem süt kanallarının hem de rahimin açılmasına yardımcı oluyormuş gebelik kursunda ebe bu şekilde anlattı.Cinsel ilişki sadece normal doğum için mi öneriliyor acaba
Ben şu an 35+5 im, doğum başlasın diye herhangi bişey yapmadım yapmıyorum 37den sonra yapıcam hurmadır ananastır vs. ama cinsel ilişki benim haftamda da doğumu tetikler mi acaba? Haftalardır yapmadık zaten hiç aklıma bile gelmiyordu ama bu ara bi libidom arttıHurma, ananas tüketin ve cinsel ilişki
Hmmm anladım teşekkür ederim pazartesi devlette randevum var orda da sorarım o zaman sağol.Bilemiyorum ama doğumu başlatmak için öneriliyor vücut oksitosin salgılıyormuş ilişki sırasında ve bu hormonda hem süt kanallarının hem de rahimin açılmasına yardımcı oluyormuş gebelik kursunda ebe bu şekilde anlattı.
Ben de 36+2 yim ben de başlamadım 37 ve sonrası özellikle öneriliyor.Ben şu an 35+5 im, doğum başlasın diye herhangi bişey yapmadım yapmıyorum 37den sonra yapıcam hurmadır ananastır vs. ama cinsel ilişki benim haftamda da doğumu tetikler mi acaba? Haftalardır yapmadık zaten hiç aklıma bile gelmiyordu ama bu ara bi libidom arttıama yapsak doğumu tetikler mi ki endişe ediyorum
Ayy ben 32de sancı çıktı 1 gece yattım. Doktorum ilişkiyi kısıtlayın dedi hafta da 2 3tğ ztn. Benimde libido arttı eşimde bişey olur diyo hafta da 1e zor ikna ediyorumBen şu an 35+5 im, doğum başlasın diye herhangi bişey yapmadım yapmıyorum 37den sonra yapıcam hurmadır ananastır vs. ama cinsel ilişki benim haftamda da doğumu tetikler mi acaba? Haftalardır yapmadık zaten hiç aklıma bile gelmiyordu ama bu ara bi libidom arttıama yapsak doğumu tetikler mi ki endişe ediyorum
Ay çok iyi olur.İnşallah doktorların eller hafiftir de kolay geçerEvett nilüfer doruktayımben de 16 ağustos istedim sezeryan.16 sı olursa sana detaylı anlatırım hastaneyi