- 25 Kasım 2023
- 220
- 174
- 27
-
- Konu Sahibi palm angels
Hayırlı olsun canım kat kat yükselsin inşallahMerhaba benim de 1 kasımdı sat aynıyızbugun baktırdım ben de 183 çıktı cuma günü bidaha gidcem çünkü daha kadın doğumcuyla görüşemedim. Haftaya da kese görünür inşallah
Ay inşallah canımHayırlı olsun canım kat kat yükselsin inşallah
Ben de yarın gideceğim kadın doğuma bakalım ne diyecek beta kaç cıkacakAy inşallah canım
Seninle çatlama tarihlerimiz aynıydı inşallah çok sağlıklı yükselmiştirBen de yarın gideceğim kadın doğuma bakalım ne diyecek beta kaç cıkacak
İnşallah canımSeninle çatlama tarihlerimiz aynıydı inşallah çok sağlıklı yükselmiştir
Benim sat 29 ekim ama daha gitmedim 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum çünkü haftaya gitsem kese olur bebek olmaz boşa gitmiş olurum en azından 2 hafta sonra gidersem hem keseyi hem bebeği Allah nasip ederse de hemde kalp atışını duyarım diye bekliyorum canım29 ekim son adet tarihi olan var mı aranızda doktora gittiniz mi? kese gözüktü mü
Benim 29 ekim yarın gideceğim inşallah29 ekim son adet tarihi olan var mı aranızda doktora gittiniz mi? kese gözüktü mü
Hayır 2 gün sonra tekrarlayabilirsin kan testini dedi yükselme görmek için ama değerin güzel dedi haftaya keseyi görmek için çağırdı o kadarHayırlı olsunyakınmışız benim sat 29 ekimdi pazar günü(26kasım) 174 çıktı yarın tekrar kan vereceğim doktor ne diyecek çok merak ediyorum heyecanlı ve gerginim size başka ne dedi başka test yaptı mı
14,44İnşallah sorun çıkmaz canım kendiliğinden yerine oturur. Progesteron kaç çıktı?
Canım ne dedin acile , başım mı dönüyor dedin tekrarMerhaba benim de 1 kasımdı sat aynıyızbugun baktırdım ben de 183 çıktı cuma günü bidaha gidcem çünkü daha kadın doğumcuyla görüşemedim. Haftaya da kese görünür inşallah
buraya da yazar mısın gelişmelerini? kese gözüktü müBenim 29 ekim yarın gideceğim inşallah
Tabi yazarımburaya da yazar mısın gelişmelerini? kese gözüktü mü
Başka hastaneye gittim canım dünCanım ne dedin acile , başım mı dönüyor dedin tekrar
EvetAkşamları bir anda çöken uyku hepimizde var mı?
ondan dolayımıymış bu ya kendime engel olamıyorum hemen sızıyorum :)Akşamları bir anda çöken uyku hepimizde var mı?
bende varAkşamları bir anda çöken uyku hepimizde var mı?
Bende çooook uyku var sabah alarmları duymuyorum bile. Kasıklarımda hala bazen ağrı var bir de psikolojik bence canım sürekli tuzlu şeyler yemek istiyor ama o bence benim oburluğumdanEvetonun dışında belirtim yok ama sizde var mı
Evettt bu horman hamilelik başında çok hızlı artıyor sonra normal düzeyde devam ediyormuş. Bu nedenle başta çok uyku yaptığı söyleniyor elimi kolumu kaldıramıyorum o dereceondan dolayımıymış bu ya kendime engel olamıyorum hemen sızıyorum :)
Esnemekten etrafımdaki herkes rahatsız onlar da esnemeye başlıyor :) uyurgezer gibiyim işyerinde de akşama doğru el ayak çekilince bazen çıkıp uzanıyorum dayanamıyorum :)bende varhava kararmadan uyku çöküyo esneye esneye ağzım yırtılıcak