- Konu Sahibi palm angels
- #29.581
2120 gr olarak ayrıldık hastaneden minnacık ☺Maşallah Minnacık geliyor ilk başlarda ama öyle hızlı büyüyor kii gözlerine inanamicaksın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2120 gr olarak ayrıldık hastaneden minnacık ☺Maşallah Minnacık geliyor ilk başlarda ama öyle hızlı büyüyor kii gözlerine inanamicaksın
Canım 2 numara yenidogan Orta akım zaten daha rahat içer 1 numaraya göreAmin inşallah canım. Bende benim biberonlara baktım başlıklar ikisininde 2 numaraymis bugün karıştırıp onlardan biri ile süt vermişiz 10 dk emdi içemedi uyuyakaldı
Yapma ya en büyük korkum benim bu olay. Herkesin akıl vermesi . Mecbur bende en azından 1 2 hafta destek alacağım ilk çocuğumuz diyeKızlar size tavsiyem kendi aileniz de dahil kimseyi çağırmayın yardıma, ablam geldi destek için aşırı panik bebek uyumasa bişe var diyor, çocuğu karanlıkta yatırmaya çalışıyoruz sürekli ışığı açık bırakıyor açık kalsın diyor, başına kuran koyun diyor, al basar falan diyor çıldırdım resmen ya
Ben de aslan olsun diye kendimi sıkıyorum son 2 gün deme son 26 saatYengec burcu bebekler icin son 2 gün ben de bir umut yengec olur sanmıştım ama aslana doğru gidiyor kızım.
Ay o ne kız tövbe tövbe. Güzel bir dille söyle gitsin. Valla benim her iki bebekte annem yardım etti üç ay kadar sorun yaşamadım. Bu sefer ben annemlere geldim. Ama ablan da olsa seni lohusa halinle panikletmemeli.Kızlar size tavsiyem kendi aileniz de dahil kimseyi çağırmayın yardıma, ablam geldi destek için aşırı panik bebek uyumasa bişe var diyor, çocuğu karanlıkta yatırmaya çalışıyoruz sürekli ışığı açık bırakıyor açık kalsın diyor, başına kuran koyun diyor, al basar falan diyor çıldırdım resmen ya
Aslan burcu iyi mi kızlar benim kızlar biri kova biri Oğlak kocam boğa ben Terazi hiç anlaşamıyoz daBen de aslan olsun diye kendimi sıkıyorum son 2 gün deme son 26 saat
Ayyy kuzum o mümkün değil maalesef bizimkiler buradalar cumaya da eşimin annesi ve babasi gelecek. Annem çok çocuk bakamaz kayinvaldem iyi o konuda ama çalışıyorlar ben de korkuyorum hastalıktan vs çok salgın varmış buara yani strese girdim o konuda napicaz bilmiyorum. Umarım kimse hasta olmadan süreci atlatırız dua ediyorum valla.Kızlar size tavsiyem kendi aileniz de dahil kimseyi çağırmayın yardıma, ablam geldi destek için aşırı panik bebek uyumasa bişe var diyor, çocuğu karanlıkta yatırmaya çalışıyoruz sürekli ışığı açık bırakıyor açık kalsın diyor, başına kuran koyun diyor, al basar falan diyor çıldırdım resmen ya
Ay bir an önce sağlıkla al inşallahGelmediiii benimmmm kizzzz ayyyy bir ateşler basiyo bir belime alt tarafıma ağrılar giriyo ama düzenli birşey yok su da yok. Beklemeye devam hanım efendiyi . Beni dokuz dogurtuyo kız dualarınızı bekliyorum sayfaca gayri gelsin de kucağım da tasiyayim azcikta minciklayip seveyim
Benim ilkinde suyum sızıntı olmadan şırıl şırıl gelmişti onu anlamamak mümkün değilKızlar bebeğin suyu sızıntı halinde geliyorsa nasıl anlarım? Ya fark etmeden idrarımı kaçırıyorum baskıdan ötürü ya da suyum sızıyor. Peçeteye damla damla ıslaklık geliyor. Nasıl anlayabilirim? Daha önce doğum yapanlar nasıl anladı?
Benim annem daha doğmadan kaç aydır bunları anlatıyor hatta kat kat kötü hikayeleri artık sinirlerim bozuldu yapacak bir şey yok üstelik doğumdan sonra mecbur yanımda kalacak alttan almayınca giderim ne yaparsanız yapın diyor bakalım doğumdan sonra neler olacak kavga gürültü bağırış vs. Geçici bir süreç diyip sabretmeye çalışıyorum inşallah kısa sürede toparlanıp bebeğinizle başbaşa kalırsınız ben onu diliyorum gerçekten zor bir durum.Kızlar size tavsiyem kendi aileniz de dahil kimseyi çağırmayın yardıma, ablam geldi destek için aşırı panik bebek uyumasa bişe var diyor, çocuğu karanlıkta yatırmaya çalışıyoruz sürekli ışığı açık bırakıyor açık kalsın diyor, başına kuran koyun diyor, al basar falan diyor çıldırdım resmen ya
Bende de hep ıslaklık oluyor canım , doktor suyun çok iyi dediği için ben onu akıntıya yordum, doğum yaklaştıkça akıntı artarmışKızlar bebeğin suyu sızıntı halinde geliyorsa nasıl anlarım? Ya fark etmeden idrarımı kaçırıyorum baskıdan ötürü ya da suyum sızıyor. Peçeteye damla damla ıslaklık geliyor. Nasıl anlayabilirim? Daha önce doğum yapanlar nasıl anladı?
Benim de ayını bence idrar torbasına baskıdan azcık kaçıyor biraz da akıntı var karışıyor benim suyu iyi dediği için geleni önemsemedimBende de hep ıslaklık oluyor canım , doktor suyun çok iyi dediği için ben onu akıntıya yordum, doğum yaklaştıkça akıntı artarmış
Her burcun iyi kötü yanları var ama yengec aslandan daha uyumlu gibi ben de çok sessiz olduğum için kızım biraz fena olsun hakkını savunsun diye aslan olsun istiyorumAslan burcu iyi mi kızlar benim kızlar biri kova biri Oğlak kocam boğa ben Terazi hiç anlaşamıyoz da
Yok canim ne yazıkki kesinlikle saatlerce uğraşsa bile çekemiyor. Ve o kadar o tarz yorum var ki tek değilmişim. Acaba emme refleksi mi zayif dedim ama değilCanım 2 numara yenidogan Orta akım zaten daha rahat içer 1 numaraya göre
Ssda_ bak cnm biberonda burada yazıyor