- Konu Sahibi palm angels
- #28.861
Amin canımm insalahh37.hafta çok güzel bir haftaNe güzel kavusuyorsun bebişineDoğumun da kolaylıkla geçsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canımm insalahh37.hafta çok güzel bir haftaNe güzel kavusuyorsun bebişineDoğumun da kolaylıkla geçsin inşallah
İnşallah canım benimBence güzel canım hiç bir sıkıntı çıkmaz cikmiyacak inşallah
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün bahtı güzel olsunKızlar bebiş doğdu, iyiyiz ikimizde. Ağrım falan olmadı henüz uyuşuk durumdayım. 37+2 de 2250 gram doğdu bebek. Kuvöze girmedi şükür iyi Darısı başınıza inşallah
Yaa umarım herşey güzel olurr haber edicem inşallah yarinCanım riskli haftaları atlattın çok şükür, prematüre sınırını bile geçiyorsun. Güzel düşün lütfen. İnşallah yarın guzelce sağlıcakla bebeğine kavuşacaksın dualarımız seninle, bizi habersiz bırakma kendine gelince lutfen
Çok sevindim maşallah sizeKızlar bebiş doğdu, iyiyiz ikimizde. Ağrım falan olmadı henüz uyuşuk durumdayım. 37+2 de 2250 gram doğdu bebek. Kuvöze girmedi şükür iyi Darısı başınıza inşallah
Canım 37 bitirmiş olacaksın şimdi dışarda çok da güzel büyütürsün. Anne karnında yarar olmayacaksa dışarda olması daha iyi şimdi onu mama meme takviyesi ve senin kokunla büyütmek ona daha iyi gelecekAhh kızlar benimde kontrolüm vardı bugün herşey yolunda demeyi çok isterdim ama maalesef herşey tersine gitti 36+6 haftalık olduk bugün gelişim 2 hafta geride plasenta yaşlanması başlıyor dedi artık içerde gelismiyor riske atmayalim alalım dedi yarın sabah doğuma gidiyorum dualarınıza ihtiyacım var morlaim çok bozukk
Çok şükür çok sevindim bir bebişimiz daha geldi gruba. Ne kadar şükretsek az teker teker sağ salim kucağımıza alıyoruz çok şükürKızlar bebiş doğdu, iyiyiz ikimizde. Ağrım falan olmadı henüz uyuşuk durumdayım. 37+2 de 2250 gram doğdu bebek. Kuvöze girmedi şükür iyi Darısı başınıza inşallah
O yönden düşünmeye çalışıyorum bakalım hayırlısı olsunCanım 37 bitirmiş olacaksın şimdi dışarda çok da güzel büyütürsün. Anne karnında yarar olmayacaksa dışarda olması daha iyi şimdi onu mama meme takviyesi ve senin kokunla büyütmek ona daha iyi gelecek
Çok şükür çok sevindim bir bebişimiz daha geldi gruba. Ne kadar şükretsek az teker teker sağ salim kucağımıza alıyoruz çok şükür
Insallah umudum o yönde bakalim
Sağlıkla doğurun inşallah . Haftanız çok iyi, önemli olan organ gelişimi , burada 37 haftayı bekleyen çok kişi var siz güzelce gelmişsiniz hiç merak etmeyin her şey yolunda gidecektir :)Ahh kızlar benimde kontrolüm vardı bugün herşey yolunda demeyi çok isterdim ama maalesef herşey tersine gitti 36+6 haftalık olduk bugün gelişim 2 hafta geride plasenta yaşlanması başlıyor dedi artık içerde gelismiyor riske atmayalim alalım dedi yarın sabah doğuma gidiyorum dualarınıza ihtiyacım var morlaim çok bozukk
Ay harika bir haber ikinize de geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsünKızlar bebiş doğdu, iyiyiz ikimizde. Ağrım falan olmadı henüz uyuşuk durumdayım. 37+2 de 2250 gram doğdu bebek. Kuvöze girmedi şükür iyi Darısı başınıza inşallah
İnşallah canım sağlıkla kavuşuruzSağlıkla doğurun inşallah . Haftanız çok iyi, önemli olan organ gelişimi , burada 37 haftayı bekleyen çok kişi var siz güzelce gelmişsiniz hiç merak etmeyin her şey yolunda gidecektir :)
Hiç canını sıkma 37 hafta olmuşsun Rabbim kolaylık versin sağlıklı bir sekilde al kucağına inşallahAhh kızlar benimde kontrolüm vardı bugün herşey yolunda demeyi çok isterdim ama maalesef herşey tersine gitti 36+6 haftalık olduk bugün gelişim 2 hafta geride plasenta yaşlanması başlıyor dedi artık içerde gelismiyor riske atmayalim alalım dedi yarın sabah doğuma gidiyorum dualarınıza ihtiyacım var morlaim çok bozukk
Ayyyy maşallah genel olmadın sanırım belden mi uyuşturuldun mis kokulunla mutluluk vakti şimdiKızlar bebiş doğdu, iyiyiz ikimizde. Ağrım falan olmadı henüz uyuşuk durumdayım. 37+2 de 2250 gram doğdu bebek. Kuvöze girmedi şükür iyi Darısı başınıza inşallah
Canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin yavrun kaç gr olmuş bebişAhh kızlar benimde kontrolüm vardı bugün herşey yolunda demeyi çok isterdim ama maalesef herşey tersine gitti 36+6 haftalık olduk bugün gelişim 2 hafta geride plasenta yaşlanması başlıyor dedi artık içerde gelismiyor riske atmayalim alalım dedi yarın sabah doğuma gidiyorum dualarınıza ihtiyacım var morlaim çok bozukk
2500 gram dedi canım bakalım aynı olacakmiCanım hayırlı olsun sağlıkla gelsin yavrun kaç gr olmuş bebiş
Evet canım belden uyusturuldu, çok sağolHiç canını sıkma 37 hafta olmuşsun Rabbim kolaylık versin sağlıklı bir sekilde al kucağına inşallah
Ayyyy maşallah genel olmadın sanırım belden mi uyuşturuldun mis kokulunla mutluluk vakti şimdi
Selam canım. Benim oğlum 35+4 te 48 cm doğmuştu. ultrasonda aşağı ya da yukarı 1-2 cm farkedebiliyor ama benim oğlum da hep boy da uzun gidiyor ailede varsa dedelerde falan belki onlardan geliyordur boyKızlar selam biz de 35+4 2758 gr olmuşuz ama bizim bebek uzun galiba fl işe hesaplayınca 50 cm çıkıyor çok şaşırdım bir yanlışlık olabilir mi acaba eşim de ben de uzun değiliz yani öyle 10 gün sonra gel dedi doğmaya niyeti yokmuş henüz hanfendünün
Haha teşekkür ederimSelam canım. Benim oğlum 35+4 te 48 cm doğmuştu. ultrasonda aşağı ya da yukarı 1-2 cm farkedebiliyor ama benim oğlum da hep boy da uzun gidiyor ailede varsa dedelerde falan belki onlardan geliyordur boy