Popüler Konu 2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    214
Ahh çok geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz, çok şükür bebiş de sen de iyisiniz 🙏🏻

Canım benim haftalardır öyle özellikle göbek deliğimin sağ ve soluna sürekli ayaklarını (öyle sanıyorum) koyup ittiriyor hatta bi gün resmen iki parmağımın arasına aldım tuttum ayağını o derece ittiriyor ki. Sola yatsam taa yanlarıma kadar ittiriyor sağa yatsam aynısı. İttirdiğinde de sertleşme kasılma oluyor karnımda ve ben şunu farkettim özellikle yemek yedikten sonra ve idrara sıkışıkken yapıyor ben de bunu o anlarda yeri daraldığı ve sıkıştığından kendine yer açmak için yaptığını düşünüyorum
Ay öyleyse iyi, çünkü gece uykumdan uyandırıyor nefessiz kalmış oluyorum
 
34+4 :) ben bu 19 kiloyu bacağa popoya kola göğüse aldım yanlara genişledim ama karnım büyümedi hiç :)
 

Eklentiler

  • FB449E50-8445-42C0-911E-0E3B3A16E0A9.jpeg
    FB449E50-8445-42C0-911E-0E3B3A16E0A9.jpeg
    108,4 KB · Görüntüleme: 109
Bende bebiş kilosu geri gelen bir benim sanıyordum iyiki var grubumuz 😇 bence bu bir problem değil kızlar yoksa tüm problemler hepimize atnı şekilde mi denk gelecek. Cihazlarda fazlaca yanılma payı var dedikleri gibi. Dün gittim 33+6 hiç kilo almamış çıktı bebiş. 2000 kilo çıktı. Damarda direnç vardı diye fetal dopplere gönderdi doktor kan akışlarının kontrolü için tabi benim ömrümden ömür gitti. Ama orada da 2225 gr çıktı hatta kafası neredeyse 37 hafta ile uyumlu çıktı :)
Benimde aynı canım, 5 gün önce 2100 gramdı bebiş. Yarın kontrole gideceğim, kilo aldı mı bilmiyorum. Gelişim geriliği var dedi, 37. Hafta doğuma alacak bizi 2 haftamız kaldı. Bu aralar çok duyuyorum bu durumu niye bilmiyorum ama bebekler hep düşük kilolu geliyor
 
Kesinlikle kış daha zor. Zaten yazın bile dogurunca üşüyorsun. Bir de kışın bebek üşüdü mü hasta oldu mu ilk banyosu bile bunu düşünmekten eziyetle geçiyor. Üstünü yeterince örttüm mu iyi giyindi mi fln. Yaz hamileliği evet sıcak ama bu gibi düşünceler yok bir de lohusayken al bebeği çık dışarı ama kışın bebekle onu da yapamıyorsun hasta olur diye. Kesinlikle yaz hamileliği daha iyi :)
Aynen canım. Benim bebek 15 günlükken burnu akıyordu fındık kadar burundan ah çok zordu gerçekten. O kadar dikkat de ediyorsun ama yinede hasta oluyorlar maalesef.
 
Kızgınlığı geçirmek için malt var kızgınlığı geçtiği anda da hemen operasyonu yapıyor veteriner. Ben de Ramazan bayramından önce yaptırdım. Kedim dişi ilk gün çok sersemdi narkozdan dolayı, sonrası için de zorluk yaşamadım. Boyunluk taktı yalamaması için. Yarayı da sarmadık o yüzden.
Aboow çok sinirlenmiş kız. Çok tatlı 😍
 
Merhaba hanımlar ibb yenidoğan yardım paketi var başvuru yaptınız mı yada aldinizmi ben başvurdum on gün sonra geldi paketin içinde de herşey var bezinden ıslak mendili ne park besigine aklınızda bulunsun
 
Kızgınlığı geçirmek için malt var kızgınlığı geçtiği anda da hemen operasyonu yapıyor veteriner. Ben de Ramazan bayramından önce yaptırdım. Kedim dişi ilk gün çok sersemdi narkozdan dolayı, sonrası için de zorluk yaşamadım. Boyunluk taktı yalamaması için. Yarayı da sarmadık o yüzden.
Çok şeker 😁 keşke ben de 1-2 hafta önceden yaptırsaydım ama bir daha yapmaz diye düşündüm. L koltuk ve bebek sünger yatağı yıkatmaya 1500 lira verdim az önce 😂 kurusun koltuk üzerine yatırcam biraz. Kedi işemesin diye yağ çekiyoruz kediye eşimle birlikte resmen.
Çözüm kısırlaştırmak tabiki ama ben stresten dolayı çiş yapan kedimin çiş yaptığı yerlere kedi mamasi koyuyorum birkaç tane. Oraya yapmıyor tekrar. Bi dene istersen. Zaten ısrarla belli yerlere yapıyorlar ya oralara mama koy. Ama veterinere gotur neden yaptığını anlayın net olarak ona göre bir çözüm önerir veteriner size. Insallah biran önce çözülür cunku çok can sıkıcı birsey çok iyi biliyorum. Onların da doğasında bu var koku bırakmak için çiş yapıyorlar etrafa işte.
Streslendi de ben biliyorum. Bebek odası kedinin odasıydı normalde. Biraz değişiklik yaptım. Hep kum kabının olduğu yerde beşik var. Dedi heralde işerim sizin yapacağınız işe 😁 kum kabının yeri değişti mama kabının yeri değişti yeni eşyalar geldi noluyor dedi hayvancağız.
Son dk olmaz inşallah doğuma kadar çatlağı olmayıp doğurup gelince çatlayan çok duydum 😂
Benim de çatlağım yok yeni. Ama benim çatlaklarım çok eski, liseden sonra baya kilo alıp vermiştim o dönem çok çatladım. Göbeğim zaten yol yol. O yüzden bikinimi bile yüksek bel tercih ediyorum 😁 Takmayın o yüzden, en kötü yapın çocukları sonra karın ameliyatıyla misss

Bu arada az et yiyen az kolojen alıyor bu da çatlamaya neden oluyor. Doktorum kolojen deposu kelle paça demişti. Doğumdan sonra için kızlar içebiliyorsanız. Ben sakatat yiyemediğim için içemiyorum malesef
 
X