- 11 Eylül 2023
- 560
- 311
- 35
- Konu Sahibi palm angels
- #25.321
Rabbim analı babalı büyütsun canım sirada ben olabilirimEğer etiketlemeyi unuttuğum varsa kusura bakmayın ne olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim analı babalı büyütsun canım sirada ben olabilirimEğer etiketlemeyi unuttuğum varsa kusura bakmayın ne olur
maşallah annesi atlattınız sana da çok geçmiş olsun dinlen bol bol kafanı yormaKızlar kendimdeyim ama çok fazla ağrım var, kızım 2 kg 140 gram. Yoğun bakıma aldılar, daha iyi nefes alabilsin diye. Oksijen takıyorlar.
Yok vallah canım ben bugün sırf bu sebepten doktora 850 tl bayıldımKızlar sancısı olandan yardım istiyorum :) benim ara ara vajinamda tanımlayamadığım birşey oluyor sanki mandal sıkışıtırıyor gibi mi desem diken batıyor gibi mi desem sancı bu değil dimi
Yani sancının bukadar basit birşey olmayacağını düşündüm ama ya öyleyse dedim cuma günü gidicem bende acaba yarın mı gitsem diyordum gitmiyim ozamanYok vallah canım ben bugün sırf bu sebepten doktora 850 tl bayıldım
Kız gercekten sırf bu sebepten gittim sabah hatta yazmıştımKızlar sancısı olandan yardım istiyorum :) benim ara ara vajinamda tanımlayamadığım birşey oluyor sanki mandal sıkışıtırıyor gibi mi desem diken batıyor gibi mi desem sancı bu değil dimi
Yok canım korkulacak bişey yok Allah'ın izniyle sadece boyu uzun zayıf bir oğluşum varYani sancının bukadar basit birşey olmayacağını düşündüm ama ya öyleyse dedim cuma günü gidicem bende acaba yarın mı gitsem diyordum gitmiyim ozaman
Ama napcan yani ilk olunca cahil oluyor insan acaba mı diye ablama sordum o öyle basit birşey değil inan bana dedi ama ben tabi yine inanmadımKız gercekten sırf bu sebepten gittim sabah hatta yazmıştım
Ben 31+3 teyim şu an canımCanim bugün benim de öyle korktum biraz belki yemekten sonra nst ye girmek için giderim sen kaçıncı haftadasın suan. ?
Ama napcan yani ilk olunca cahil oluyor insan acaba mı diye ablama sordum o öyle basit birşey değil inan bana dedi ama ben tabi yine inanmadım
İnan bana canım ilki de bir dördüncüsü de bir bu benim dördüncü ama insan unutuyor iste birde panik atak olunca herşeyi doğuma bağlıyor ayAma napcan yani ilk olunca cahil oluyor insan acaba mı diye ablama sordum o öyle basit birşey değil inan bana dedi ama ben tabi yine inanmadım
Canım dinlenince geçiyosa gerçek sancı değildir diyolar ben böyle kodladım kafamdaKızlar sancısı olandan yardım istiyorum :) benim ara ara vajinamda tanımlayamadığım birşey oluyor sanki mandal sıkışıtırıyor gibi mi desem diken batıyor gibi mi desem sancı bu değil dimi
Benim iki gündür vardı gezince geçti sanki öyle hissttim bide doktor bişey yok diyinceCanım dinlenince geçiyosa gerçek sancı değildir diyolar ben böyle kodladım kafamda
Rabbim sağlıkli sıhhatli vakti zamanında kucağına almayi nasip etsin canımmaşallah itina ile duzenlemissin33 + 0 dayız Çok şükür hersey yıkandı ütülendi dolabı dizildi Hastane eşyaları hazır sadece valize yerleştirme kaldı
Önceki 2 doğumda annem anlatmama rağmen herseyi birbirine kattığı için bu defa bebeğin eşyalarını şeffaf çantalara yerleştirdim Bende çamaşır ped falan olunca onlar hurçta Artık göre göre de dağıtmaz inşallah
Buna lightning crotch deniyo Türkçesi ne bilmiyorum ama vajinal şimşek çarpması diyebiliriz bebek büyüyüp agirlastikca olan bi şeymişKızlar sancısı olandan yardım istiyorum :) benim ara ara vajinamda tanımlayamadığım birşey oluyor sanki mandal sıkışıtırıyor gibi mi desem diken batıyor gibi mi desem sancı bu değil dimi
Aaa ilk defa duydum bende de oluyor o hiç üstünde durmamıştımBuna lightning crotch deniyo Türkçesi ne bilmiyorum ama vajinal şimşek çarpması diyebiliriz bebek büyüyüp agirlastikca olan bi şeymiş
Valla bu platform olmazsa birtek kendimi panik sanardım :)İnan bana canım ilki de bir dördüncüsü de bir bu benim dördüncü ama insan unutuyor iste birde panik atak olunca herşeyi doğuma bağlıyor ay
Bir şimşeğimiz eksikti gerçektenBuna lightning crotch deniyo Türkçesi ne bilmiyorum ama vajinal şimşek çarpması diyebiliriz bebek büyüyüp agirlastikca olan bi şeymiş
Kaçıncı haftadasın canım bebişin boyu kilosu ne benimki sanki zayıf gibi geliyor bana bilemedim. 32+4 de 1890. 43 cm diYok canım korkulacak bişey yok Allah'ın izniyle sadece boyu uzun zayıf bir oğluşum var
30+6 ama kilosu düşük dedi canım ya 1490 dedi boyu dedi unuttum boyu uzun bebek dedi ultrason kagidimi da gezerken dusurmusum bir hafta sonra kontrol var bakalım bu sefer sıkıca tutarım ultrason kagidimiBir şimşeğimiz eksikti gerçekten
Kaçıncı haftadasın canım bebişin boyu kilosu ne benimki sanki zayıf gibi geliyor bana bilemedim. 32+4 de 1890. 43 cm di
Canım geçmiş olsun, gözün Aydın olsun minik yavruna kavuştun ya çok şükür ağrılarında onun kokusunu aldıkça hafifleyecektir rabbimin de izniyle inşallah Hayırlı güzel haberleri paylaşmak bizlere de nasip olsun inşallahKızlar kendimdeyim ama çok fazla ağrım var, kızım 2 kg 140 gram. Yoğun bakıma aldılar, daha iyi nefes alabilsin diye. Oksijen takıyorlar.