- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
- Konu Sahibi palm angels
- #25.281
Ssda_ Canoooo nasıl oldun nasılsın inşallah hayırlısı ile girip çıkıp kendine gelmişsindir ve o miş cennet konusunu çekiyorsundur içine yine yeniden hoşgel aramıza güzel anne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
33+4 üm şu 5-6 hafta geçsin hemen de doğsun istiyorum artık çok zorlanıyorum33 hafta olduk. Zaman geçmiyor sanki ya
Panda gibi hissediyorum kendimi bende33+4 üm şu 5-6 hafta geçsin hemen de doğsun istiyorum artık çok zorlanıyorum
Hayır
Sadece bir müddet takipte kalalım dedi
Bu aralar 2 - 3 günde bir gelmen gerekecek dedi o kadar
Aynen benim de bugün düne göre az gibi ben de onu taktım şimdi. Keşke doktor nedenini de söyleseymiş canim. Benim de kontrolüm cuma günü akşama falan düzelmezse yazarım doktora. Hareketli tabi ama ne yesem takla atıyordu normalde bugün biraz daha enerjisi yok gibi sanki. İnsallah normaldir.Bence o anlık olmuştur bu durum canım hiç canını sıkma, zaten biz hissederken de bazen hareketli bazen değil
Gözün aydın canım inşallah hemen toparlanırsınız ikinizdeKızlar kendimdeyim ama çok fazla ağrım var, kızım 2 kg 140 gram. Yoğun bakıma aldılar, daha iyi nefes alabilsin diye. Oksijen takıyorlar.
Bana da son kontrolde 35 mm artık biraz kısalsın dedi ama işte boyu kadar yumuşaklığı da önemli sanırım yumuşayınca daha kolay açılıyo olabilirBenim de 7 hafta önce 33mm ölçtü
Herşey normal risk yok demişti evde bebeğim 12 kg onu kucağıma alıyorum mecburen ve sürekli ev işi yapmak zorunda kalıyorum, ayrıca sık yürüyorum. şükür sıkıntı olmadı
çok iyi maşallah ben başta biraz korktuğum için yine dinlenerek devam ediyorum ama başka bi bebeğim daha olsaydı mecburen aynı şekilde hareket ederdim herhaldeBenim de 7 hafta önce 33mm ölçtü
Herşey normal risk yok demişti evde bebeğim 12 kg onu kucağıma alıyorum mecburen ve sürekli ev işi yapmak zorunda kalıyorum, ayrıca sık yürüyorum. şükür sıkıntı olmadı
Bugün benim de karnım taş gibi ve regl ağrısı gibi ağrım var.. son haftalar artık böyle geçecek belli kiBugün benim de alt karın bölgemde ağrılar oluşuyor kasılma denen set bu mu acaba canımı acıtıyor olduğu zaman 32.haftadayım henüz yarın doktor kontrolüm var korkmalı mıyım
Canım gözünüz aydın, çabucak toparlanın inşallah Hoşgeldi bebişkoKızlar kendimdeyim ama çok fazla ağrım var, kızım 2 kg 140 gram. Yoğun bakıma aldılar, daha iyi nefes alabilsin diye. Oksijen takıyorlar.
Canım çok şükür ağrıların dinecek geçecek inşallah bebeğin kilosu da iyi çıkmış bir an önce toparlan inşallahKızlar kendimdeyim ama çok fazla ağrım var, kızım 2 kg 140 gram. Yoğun bakıma aldılar, daha iyi nefes alabilsin diye. Oksijen takıyorlar.
Gözünüz aydın canim hayırlı olsun sağlıkla büyüsün insallahKızlar kendimdeyim ama çok fazla ağrım var, kızım 2 kg 140 gram. Yoğun bakıma aldılar, daha iyi nefes alabilsin diye. Oksijen takıyorlar.
Ay benim de aynı his kimseye anlatamıyorum o cimcikleme hissini30dan sonra arttı doktora da haftaya pşembe gidicem çalışabilir almaya inşallah normaldir cimciklerBirde ilk ya nasıl evham oluyorum sürekli kafamda deli sorular diyorum Allah'ım sen yardım et
Ayakta ilen oluyor genelde bide bazen uzanıp yatınca hafif hafif sanki kız çimçik atıyo yada olduğu yerde kazı yapıyor gibi
MaşallahGözünüz aydın olsun sağlıkla büyütün inşallahAğrılar da her geçen an azalıcak 3.günden sonra da bir şey kalmıcak inşallahKızlar kendimdeyim ama çok fazla ağrım var, kızım 2 kg 140 gram. Yoğun bakıma aldılar, daha iyi nefes alabilsin diye. Oksijen takıyorlar.
Geçecek canım moralini yüksek tut hep çok şükür yavruna sağlıkla kavuştun zaten ciğer geliştirici yapılmıştı kızına cimcime çok yakında kucağında olacak Allahın izniyle dualarımız sizinleKızlar kendimdeyim ama çok fazla ağrım var, kızım 2 kg 140 gram. Yoğun bakıma aldılar, daha iyi nefes alabilsin diye. Oksijen takıyorlar.
Bugün bende öyleyim aynı şekilde sertleşme ve regl agrısı gibi yaşıyorumBugün benim de karnım taş gibi ve regl ağrısı gibi ağrım var.. son haftalar artık böyle geçecek belli ki
Gözün aydın inşallah yavaş yavaş gecicek ağrıların bebişin kilosuda iyi bence inşallah çabuk toparlanirsiniz ikinizdeKızlar kendimdeyim ama çok fazla ağrım var, kızım 2 kg 140 gram. Yoğun bakıma aldılar, daha iyi nefes alabilsin diye. Oksijen takıyorlar.
Seninki büyüdü artık canım bu haftalarda azabiliyor diyorlar hareketleri, tabi yine de doktoruna danışmanda fayda varAynen benim de bugün düne göre az gibi ben de onu taktım şimdi. Keşke doktor nedenini de söyleseymiş canim. Benim de kontrolüm cuma günü akşama falan düzelmezse yazarım doktora. Hareketli tabi ama ne yesem takla atıyordu normalde bugün biraz daha enerjisi yok gibi sanki. İnsallah normaldir.
Canım benim gözünaydın, geçmiş olsun. Ağrıların geçer, mucizeni de yakın zamanda çabucak kucağına al inşallahKızlar kendimdeyim ama çok fazla ağrım var, kızım 2 kg 140 gram. Yoğun bakıma aldılar, daha iyi nefes alabilsin diye. Oksijen takıyorlar.
Biraz daha bekle eğer hala aynı hissediyorsan nstye gir dedi. Genelde akşam yemeğinden sonra çok hareketli olur bi de et yiyince onu denicem. Sanki böyle enerjisi düşmüş gibi ya canım sıkıldı normalde aşırı hareketli çünkü.Seninki büyüdü artık canım bu haftalarda azabiliyor diyorlar hareketleri, tabi yine de doktoruna danışmanda fayda var