- Konu Sahibi palm angels
- #25.241
naptin naptiiin geldimi piremseeeesimiz saglikli haberlerini verDaha giremedim kızlar almadılar bekliyorummm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
naptin naptiiin geldimi piremseeeesimiz saglikli haberlerini verDaha giremedim kızlar almadılar bekliyorummm
Durum daha beter olacakmış gibi geliyorbenim de gece 2-5 arası kıvranıyorum doğsa diyorum bazen sanki doğunca uyucakmışım gibi
Bizimde şuan baş aşağı geliş pozisyonun da 33+5 teyizBenim baş aşağıydı değişmez dimi dedim 32. Haftada bundan sonra değişirse sürpriz olur dedi ama makattan başa dönen oluyormuş
benim de reflü uyutmuyor oturarak uyuyorum ve gece mutlaka uyanıyorum yine
Bende hep erkek hissettim sonra bir gece erkek beklerken kızım olmuş ve hep mavi kıyafetleri ile erken doğmuş olarak gördüm. Doktora gittiğimizde rüyalarımda kız dediğimde kıza benziyor demişti sonra fetal ile netleşti şimdide erken doğum riskim varRüyalara kesinlikle inanıyorum.Kızımdan sonra pko yüzünden 2 yıl olmadı bizim bebiş sonra aynı ay içinde 2kez rüyamda oğlum olduğunu gördüm ve hamile olduğumu öğrendim
Doktor %60 erkek dediğinde kıyafetlerinin çoğunu aldım o kadar emindim
Dün bişi yemememe rağmen uykuda oldu bende de yastığı biraz yükseltince geçiyor ama bu sefer o şekilde uyuyamıyorum nefesim kesiliyor sankibenim de reflü uyutmuyor oturarak uyuyorum ve gece mutlaka uyanıyorum yine
Ben 31 sanki durdu zaman, yıllardır hamile gibiyim33 hafta olduk. Zaman geçmiyor sanki ya
Canım bol sıvı al tatlı şeyler ye sol tarafına yat hareketlenir o korkma her bebek aynı olmuyoİyi günler Arkadaşlar az önce kontrolden çıktım.
29+2 günlük bebeğim kilo 1300 gr boy 38 cm haftası ile uyumlu dedi doktor suyu rahim ağzı uzunluğu falan da herşey normal ama bebeğin hareketleri az cuma günü tekrar çağırdı ve sadece takipte kal hareketlerde artma azalma olacak mı dedi. Başka bir açıklama yapmadı ama doktorun da yüzü düştü gibi hissettim.
Çok canım sıkıldı. Bu haftalarda hareketleri azalan oldu mu aranızda.
Başka bişe demedi mi canım? Hareket azlığı neden oluyormuş neyden şüphelenmiş falan keşke açıklasaymış.İyi günler Arkadaşlar az önce kontrolden çıktım.
29+2 günlük bebeğim kilo 1300 gr boy 38 cm haftası ile uyumlu dedi doktor suyu rahim ağzı uzunluğu falan da herşey normal ama bebeğin hareketleri az cuma günü tekrar çağırdı ve sadece takipte kal hareketlerde artma azalma olacak mı dedi. Başka bir açıklama yapmadı ama doktorun da yüzü düştü gibi hissettim.
HayırBaşka bişe demedi mi canım? Hareket azlığı neden oluyormuş neyden şüphelenmiş falan keşke açıklasaymış.
Bebeğin hareketlerinin az olduğunu sen mi söyledin nasıl fark etti doktor. Her bebeğin hareketleri aynı olmuyor sen sıkma canınıİyi günler Arkadaşlar az önce kontrolden çıktım.
Nst de mi hareketleri az çıktı sen hareketlerini hissediyorsun ama dimi.Hayır
Sadece bir müddet takipte kalalım dedi
Bu aralar 2 - 3 günde bir gelmen gerekecek dedi o kadar
Bence o anlık olmuştur bu durum canım hiç canını sıkma, zaten biz hissederken de bazen hareketli bazen değilHayır
Sadece bir müddet takipte kalalım dedi
Bu aralar 2 - 3 günde bir gelmen gerekecek dedi o kadar
Evet muayene öncesi söyledim pazar gününden beri azaldı dedimBebeğin hareketlerinin az olduğunu sen mi söyledin nasıl fark etti doktor. Her bebeğin hareketleri aynı olmuyor sen sıkma canını
Doktorlar en iyisini bilir canım sen kontrolleri aksatma bişe olmaz inşallahEvet muayene öncesi söyledim pazar gününden beri azaldı dedim
Muayenede de doktor hakikaten hareketleri az dedi.
Pazar gününden beri eskiye kıyasla 10 da 1 e düştü diyebilirim