2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar d vitamini kullanıyor musunuz? Bu damla şeklinde olanlardan kullanan varsa her gün mü? Ben her gün alıyorum eşim d vitamini her gün alınmaz dedi bugün emin olamadım
Ben günde 10 damla aliyodum değerim 53'tü, doktor ideali 80 diye düşürmedi başta. Sonra 4 damlaya düşürdüm şimdi de çok güneş var diye 2-3 damlayla devam ediyorum. Ocean'in k vitaminsiz damlası.

Ben günde 10 damla aliyodum değerim 53'tü, doktor ideali 80 diye düşürmedi başta. Sonra 4 damlaya düşürdüm şimdi de çok güneş var diye 2-3 damlayla devam ediyorum. Ocean'in k vitaminsiz damlası.
Benimki bu canım günde bir damla alıyorum sadece

Eklentiler

• 1000013769.jpg
    105,2 KB · Görüntüleme: 25
Bu hafta öyle yapacağıma, bakalım bolca yemeye çalışacağım protein falan yeter ki sağlıkla gelsin bebişim
Canım stres yapma sen 33.haftaya kadar geldin inşallah daha da ilerlersiniz bebisinle 36 dan sonra doğumlar başlıyor yavas yavas zaten. Doktorlar olumlu olumsuz her şeyi söylüyorlar tedbiren
Evet bir yandan bunu da düşünüyorum çünkü doktorum çok temkinli biri, her ihtimali söylüyor

Eveeet ama olsun sen gene de öyle söyleme ne kadar içeride durursa o kadar iyi bence

Canım gereken yapılmıştı zaten ciğer geliştirici vs . Allah korusun ikiniz için de sorun olmasın da planlı bir doğum daha sağlıklı sizin için sanki. Bebeğin de 34’ü geçer , her şey yolunda olur umarım ikiniz için de

ne güzel kavuşuyorsun bebişine öyle düşün olumsuz birşey olacağını hiç düşünmüyorum tedbirli geliyor herşey dr kontrolü altında sağlıkla gelsin inşallah belki eşinin de döndüğü zamana denk gelir

Canım bütün bunları öğrenmişsin keşke ikinci çocuğu yapmasaydın, alenen olmuş her şey böyle biriyle birlikte devam etme bence
İkinci çocukta öğrendim zaten ben bunların hepsini, daha önce öğrenmiş olsaydım yapmazdım ki ikinci çocuğu

Kızlar bebek şapmuanı yağı pişik kremi falan hangi marka aldınız.Yazılmıştı galiba yakın zamanda ama bulamadım sayfalarda
Ben hepsini Mustela aldım kızımdada Mustela kullanmıştım memnun kalmıştım. Pişik önleyici krem olarak mustela, pişik kremi içinde sudocrem kullandım

Hiç stres sıkıntı yapıp kendini üzme bebek sağlıklıysa sen sağlıklıysan gerisi önemli değil benim kızımda 29 haftalık doğmuştu ben çok üzülürdüm ay çok küçük büyüyecek mi bakabilecek miyim falan diye ama o kadar çabuk büyüyorlar ki gözlerine inanamıyorsun bile

Kızlar kanguru için Chicco mu yoksa babybjörn gri jarsey kumaş olan mı sizce? Bugün satın alacağım da karar veremedim

Orası öyle canım meraktan heyecandan diyorum bir gün bile kalsa çok iyi. Hayırlısı olsun hepimizin hakkına cuma günü hayırlı güzel haberlerini alırız inşallah
İnşallah canım benim

Evet doktorum da en başından beri hiç riske girmek istemiyor, miyomum da var çünkü rahim ağzında. 36yı görsek öyle güzel olur ki

Benim de 26. Haftamdan beri her hafta kontrole gidiyorum hep 1 hafta geri 31 deyim şuanda. Doktor farkın artmadan hep 1 hafta olması bize sadece minyon bebek oldugunu düşündürür gelişim geriliği denmez diyor. Senin bi dolaşım problemin varmış onu riske atmak istemiyordur bence. 37 hafta için korkma bence zaten 37 hafta prematüre sayılmıyor tıbben

Eveet inşallah, eşini doğuma alamam sezaryen olduğu için riske giremem dedi ama gene de yanımda olsun istiyorum

Gerçekten mi şu an için ikimiz de gayet iyiyiz, peki ne kadar kuvözde kaldı? Bir de sütüm geliyor mu erken doğum olsa da?

İlk ben sonra da sen olacaksın galiba kim bilir belki de aynı anda doğururuz

Kızlar d vitamini kullanıyor musunuz? Bu damla şeklinde olanlardan kullanan varsa her gün mü? Ben her gün alıyorum eşim d vitamini her gün alınmaz dedi bugün emin olamadım
Eğer öğlen güneş dik açıyla gelirken çıkıp güneşlenme imkanjn varsa 15 dk kadar , d vitamini içmene gerek yok. Ama bunu yapamıyorsak ( mesela ben yapamıyorum her gün) her gün içmemiz lazım. Doktor bana özellkle bunj soruyor her gün içiyorsun di mi diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…