- 14 Ocak 2013
- 360
- 268
-
- Konu Sahibi palm angels
- #24.101
Ben günde 10 damla aliyodum değerim 53'tü, doktor ideali 80 diye düşürmedi başta. Sonra 4 damlaya düşürdüm şimdi de çok güneş var diye 2-3 damlayla devam ediyorum. Ocean'in k vitaminsiz damlası.Kızlar d vitamini kullanıyor musunuz? Bu damla şeklinde olanlardan kullanan varsa her gün mü? Ben her gün alıyorum eşim d vitamini her gün alınmaz dedi bugün emin olamadım
Benimki bu canım günde bir damla alıyorum sadeceBen günde 10 damla aliyodum değerim 53'tü, doktor ideali 80 diye düşürmedi başta. Sonra 4 damlaya düşürdüm şimdi de çok güneş var diye 2-3 damlayla devam ediyorum. Ocean'in k vitaminsiz damlası.
Benimki de bu. 1 damlanın bende hiç etkisi olmuyoBenimki bu canım günde bir damla alıyorum sadece
Bu hafta öyle yapacağıma, bakalım bolca yemeye çalışacağım protein falanBenm arkadsmn 30. Haftada 1.5 kilo dogdu masallh cok saglkli buyudu. Disarda hemen buyuyorlar. Seninki masallh 2 kilo ustu dogacak emzirir besler buyutursun minnaki. Sen beslenemene yuklen cnm. Zorla kendini. Kuru fasulye bakliyatlarda da protein bol var bana doktorum et ve kuru bakliyat onermisti. Erken gelirse bebis bize deneyimlerini anlatirsinay cok heyecanli ya siraya girdik bekliyorz bakalm neler yasayacagiz
Evet bir yandan bunu da düşünüyorum çünkü doktorum çok temkinli biri, her ihtimali söylüyorCanım stres yapma sen 33.haftaya kadar geldin inşallah daha da ilerlersiniz bebisinle 36 dan sonra doğumlar başlıyor yavas yavas zaten. Doktorlar olumlu olumsuz her şeyi söylüyorlar tedbiren
Bakalım kendimi tamamıyla pozitif olması için odaklıyorumDayanır annesi sen yeter ki stres olma gelirse de dünyaya hızlı bir giriş yapmış olacak her şey sağlıkla zamanında olsun insallah
Eveeet ama olsun sen gene de öyle söyleme ne kadar içeride durursa o kadar iyi benceİnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrulara. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, bir açıdan da güzel aslında erkenden kavuşacaksın kuzuna kokusuna, sesine, o minicik boncuk gözlereayy ben meraktan çatlıyorum mesela çok merak ediyorum sesini tenini kokusunu eşim bir kaç kez rüyasında görmüş, ben hiç görmedim hem 40 hafta diyorum hemde 28 i geçtim gelse mi ki diyorum tövbe estağfurullah
Orası öyle canım meraktan heyecandan diyorum bir gün bile kalsa çok iyi. Hayırlısı olsun hepimizin hakkına cuma günü hayırlı güzel haberlerini alırız inşallahEveeet ama olsun sen gene de öyle söyleme ne kadar içeride durursa o kadar iyi bence
Canım gereken yapılmıştı zaten ciğer geliştirici vs . Allah korusun ikiniz için de sorun olmasın da planlı bir doğum daha sağlıklı sizin için sanki. Bebeğin de 34’ü geçer , her şey yolunda olur umarım ikiniz için deKızlar selam bugün doktor kontrolü vardı, 33+1 olmuşuz. Bebiş 1.950 gr. Kilosu her şey çok iyi dedi suyun çok güzel dedi ama bebeğin kesesi dikişlere dayanmış artık. Bu şekilde çok fazla fazla bekleyemeyiz dedi. Bugün NST’de hiç Sancım çıkmadı. Eğer çıkmış olsaydı bugün bile sezeryana alırdım dedi. Cuma günü tekrardan çağırdı. Çantanla gel her ihtimale karşı perşembe gece 12’den sonra hiçbir şey yeme dedi. Rahim ağzım 11 mm düşmüş.
Dikişler patlamaz ama suyun gelirse kanaman olursa bebek gelmek için zorlar ondan dolayı rahim ağzını parçalar dedi. Böyle bir riske girmek istemiyorum dedi.
Ne hissedeceğimi bilmiyorum biraz kafam karıştı, eşim ayın 20sinden 24’üne kadar yurtdışında. Sanırım bu da beni tedirgin ediyor. Maksimum 36. haftayı görürüz dedi daha fazlası imkansız dedi.
Ne hissetsem bilemiyorum
benimkide aynısı ama bana günde 10 damla alabilirsin demişti. atladığım gün çok oldu 1 şişe yeni bitti gebelik başından beri. 2.şişeye geçicemBenimki bu canım günde bir damla alıyorum sadece
ne güzel kavuşuyorsun bebişine öyle düşün olumsuz birşey olacağını hiç düşünmüyorum tedbirli geliyor herşey dr kontrolü altındaKızlar selam bugün doktor kontrolü vardı, 33+1 olmuşuz. Bebiş 1.950 gr. Kilosu her şey çok iyi dedi suyun çok güzel dedi ama bebeğin kesesi dikişlere dayanmış artık. Bu şekilde çok fazla fazla bekleyemeyiz dedi. Bugün NST’de hiç Sancım çıkmadı. Eğer çıkmış olsaydı bugün bile sezeryana alırdım dedi. Cuma günü tekrardan çağırdı. Çantanla gel her ihtimale karşı perşembe gece 12’den sonra hiçbir şey yeme dedi. Rahim ağzım 11 mm düşmüş.
Dikişler patlamaz ama suyun gelirse kanaman olursa bebek gelmek için zorlar ondan dolayı rahim ağzını parçalar dedi. Böyle bir riske girmek istemiyorum dedi.
Ne hissedeceğimi bilmiyorum biraz kafam karıştı, eşim ayın 20sinden 24’üne kadar yurtdışında. Sanırım bu da beni tedirgin ediyor. Maksimum 36. haftayı görürüz dedi daha fazlası imkansız dedi.
Ne hissetsem bilemiyorum
İkinci çocukta öğrendim zaten ben bunların hepsini, daha önce öğrenmiş olsaydım yapmazdım ki ikinci çocuğuCanım bütün bunları öğrenmişsin keşke ikinci çocuğu yapmasaydın, alenen olmuş her şey böyle biriyle birlikte devam etme bence
Ben hepsini Mustela aldım kızımdada Mustela kullanmıştım memnun kalmıştım. Pişik önleyici krem olarak mustela, pişik kremi içinde sudocrem kullandımKızlar bebek şapmuanı yağı pişik kremi falan hangi marka aldınız.Yazılmıştı galiba yakın zamanda ama bulamadım sayfalarda
Hiç stres sıkıntı yapıp kendini üzme bebek sağlıklıysa sen sağlıklıysan gerisi önemli değil benim kızımda 29 haftalık doğmuştu ben çok üzülürdüm ay çok küçük büyüyecek mi bakabilecek miyim falan diye ama o kadar çabuk büyüyorlar ki gözlerine inanamıyorsun bileBu hafta öyle yapacağıma, bakalım bolca yemeye çalışacağım protein falanyeter ki sağlıkla gelsin bebişim
Evet bir yandan bunu da düşünüyorum çünkü doktorum çok temkinli biri, her ihtimali söylüyor
İnşallah canım benimOrası öyle canım meraktan heyecandan diyorum bir gün bile kalsa çok iyi. Hayırlısı olsun hepimizin hakkına cuma günü hayırlı güzel haberlerini alırız inşallah
Canım gereken yapılmıştı zaten ciğer geliştirici vs . Allah korusun ikiniz için de sorun olmasın da planlı bir doğum daha sağlıklı sizin için sanki. Bebeğin de 34’ü geçer , her şey yolunda olur umarım ikiniz için de
Benim de 26. Haftamdan beri her hafta kontrole gidiyorum hep 1 hafta geri 31 deyim şuanda. Doktor farkın artmadan hep 1 hafta olması bize sadece minyon bebek oldugunu düşündürür gelişim geriliği denmez diyor. Senin bi dolaşım problemin varmış onu riske atmak istemiyordur bence. 37 hafta için korkma bence zaten 37 hafta prematüre sayılmıyor tıbbenSon 2 kontrolde kilo alımında problem yok ama AC değeri yaklaşık 1 hafta geriden geliyor, bu sefer haftasına yaklaşmış ama yine geri. Bende damar akım problemi vardı, kan sulandırıcı kullanıyorum. Muhtemelen o problem tam olarak geçmedi37 de almaya karar verdi
Eveet inşallah, eşini doğuma alamam sezaryen olduğu için riske giremem dedi ama gene de yanımda olsun istiyorumne güzel kavuşuyorsun bebişine öyle düşün olumsuz birşey olacağını hiç düşünmüyorum tedbirli geliyor herşey dr kontrolü altındasağlıkla gelsin inşallah belki eşinin de döndüğü zamana denk gelir
Gerçekten miHiç stres sıkıntı yapıp kendini üzme bebek sağlıklıysa sen sağlıklıysan gerisi önemli değil benim kızımda 29 haftalık doğmuştu ben çok üzülürdüm ay çok küçük büyüyecek mi bakabilecek miyim falan diye ama o kadar çabuk büyüyorlar ki gözlerine inanamıyorsun bile
İlk ben sonra da sen olacaksın galibaSon 2 kontrolde kilo alımında problem yok ama AC değeri yaklaşık 1 hafta geriden geliyor, bu sefer haftasına yaklaşmış ama yine geri. Bende damar akım problemi vardı, kan sulandırıcı kullanıyorum. Muhtemelen o problem tam olarak geçmedi37 de almaya karar verdi
Eğer öğlen güneş dik açıyla gelirken çıkıp güneşlenme imkanjn varsa 15 dk kadar , d vitamini içmene gerek yok. Ama bunu yapamıyorsak ( mesela ben yapamıyorum her gün) her gün içmemiz lazım. Doktor bana özellkle bunj soruyor her gün içiyorsun di mi diye.Kızlar d vitamini kullanıyor musunuz? Bu damla şeklinde olanlardan kullanan varsa her gün mü? Ben her gün alıyorum eşim d vitamini her gün alınmaz dedi bugün emin olamadım