- 23 Ağustos 2023
- 1.304
- 1.063
-
- Konu Sahibi palm angels
- #24.061
Ben oglmda mustela kullandim digerleri alerji yapmisti yine onu kullanacam. Ama Psiik kremi olarak sudocream dusunuyormKızlar bebek şapmuanı yağı pişik kremi falan hangi marka aldınız.Yazılmıştı galiba yakın zamanda ama bulamadım sayfalarda
Su içerken bardağına 2 3 damla limon damlat içmeye çalış inşallah işe yarar. İlk gebeliğimde Dr un tavsiyesiydiKızlar bunu yaşayan var mı ? Resmen sıvı tüketemiyorum 2 gündür ne içsem bulandırıyor mideyi napmalıyım
Yok müslinler biraz toplandı ama ütüleyince açıldılar.Kızlar sizinde çektimi bebiş kıyafetleri biraz
Bence balkona asıp biraz güneşlendirin, kokusu kalmaz diye düşünüyorum. Bakarsınız rahatsız edici koku kalırsa yıkarsınız mecbur.Ya ben de baby me almıştım granül sabun %98 doğal sabun yazıyordu bir de pudra kokuluymuş meğer yıkamış bulundum ama sadece çarşaflarını müslimlerini yıkadım henüz çok ağır kokmadı ama ben kokusuz parfümsüz istemiştim ne yapsam tekrar yıkasam mı sizce yoksa kıyafetlerini başka markayla mi yıkayayım ? Siveno ve unibaby yenidoğan da aldım.
32 yi doldurunca veriyorlarmış. 32+ dan itibaren alabilirsiniz. Benim bayrama denk geldiği için 33. Haftada alacağım.SEN HENUZ CALISIYOMUSUN 33 HAFTALIK GORUYORUM 32 DOLDURDUGUMUZDAMI DOKTOR RAPORU ALABILIYORUZ
Evet ben de bikaç gün önce burda kasılmalarımdan bahsetmiştim bana da doktorum progestan fitil verdi ilk kullanımda etkisini hissettim gerçekten işe yaradı rahatlattı beni kasılma ve sancı konusundaMerak etmeyin bu ağrılar normal geçen hafta ben de iki gün yaşadım. Dinlenme pozisyonunda kalın daha çok Progestan bu kasılmaları bir nebzede olsa engelliyormuş öyle demişti doktorum
Deniycem hemen çok teşekkür ederim, sanki yemek borumda bekliyor o sıvılar öyle kötü oldumSu içerken bardağına 2 3 damla limon damlat içmeye çalış inşallah işe yarar. İlk gebeliğimde Dr un tavsiyesiydi
Şampuan mustela al canım. Pişik kremi de bepantholKızlar bebek şapmuanı yağı pişik kremi falan hangi marka aldınız.Yazılmıştı galiba yakın zamanda ama bulamadım sayfalarda
Sağlıkla gelsin başka bir isteğim yokŞu da var yengeme doktor 3 kusur söylemişti bebek doğduğunda 2500 idi . Kısa sürede büyüyorlar zaten yeter ki sağlıklı olsunlar bunlara hiç takılma canım
Normal aşı mı canım, koldan falan mı yapıyorlar?Evet kuzum 28. haftada bana da yaptılar
İnşallah öyle olur canım, içimi rahatlatmaya çalışıyorumCanım benim ikinci kızım 2850 doğdu hem de 38+4 te. Ama öyle çabuk büyüdü ki şok oldum. Minik doğanlar daha çabuk toparlanıyor. Hiç korkmana gerek yok çabuk büyüyorlar ☺
Rahim boyunuz en son ne zaman ölçüldü kısalma bir anda mı oldu ki. Bende serklajlıyım 29 haftada muayene oldum en son 37 ml ölçmüştü beni de korku sardıKızlar selam bugün doktor kontrolü vardı, 33+1 olmuşuz. Bebiş 1.950 gr. Kilosu her şey çok iyi dedi suyun çok güzel dedi ama bebeğin kesesi dikişlere dayanmış artık. Bu şekilde çok fazla fazla bekleyemeyiz dedi. Bugün NST’de hiç Sancım çıkmadı. Eğer çıkmış olsaydı bugün bile sezeryana alırdım dedi. Cuma günü tekrardan çağırdı. Çantanla gel her ihtimale karşı perşembe gece 12’den sonra hiçbir şey yeme dedi. Rahim ağzım 11 mm düşmüş.
Dikişler patlamaz ama suyun gelirse kanaman olursa bebek gelmek için zorlar ondan dolayı rahim ağzını parçalar dedi. Böyle bir riske girmek istemiyorum dedi.
Ne hissedeceğimi bilmiyorum biraz kafam karıştı, eşim ayın 20sinden 24’üne kadar yurtdışında. Sanırım bu da beni tedirgin ediyor. Maksimum 36. haftayı görürüz dedi daha fazlası imkansız dedi.
Ne hissetsem bilemiyorum
Canım bebiş iyiymiş ciğer için iğne de olmuştun, sorun yok inşallah. İçimizde ilk doğuran sen olucaksınKızlar selam bugün doktor kontrolü vardı, 33+1 olmuşuz. Bebiş 1.950 gr. Kilosu her şey çok iyi dedi suyun çok güzel dedi ama bebeğin kesesi dikişlere dayanmış artık. Bu şekilde çok fazla fazla bekleyemeyiz dedi. Bugün NST’de hiç Sancım çıkmadı. Eğer çıkmış olsaydı bugün bile sezeryana alırdım dedi. Cuma günü tekrardan çağırdı. Çantanla gel her ihtimale karşı perşembe gece 12’den sonra hiçbir şey yeme dedi. Rahim ağzım 11 mm düşmüş.
Dikişler patlamaz ama suyun gelirse kanaman olursa bebek gelmek için zorlar ondan dolayı rahim ağzını parçalar dedi. Böyle bir riske girmek istemiyorum dedi.
Ne hissedeceğimi bilmiyorum biraz kafam karıştı, eşim ayın 20sinden 24’üne kadar yurtdışında. Sanırım bu da beni tedirgin ediyor. Maksimum 36. haftayı görürüz dedi daha fazlası imkansız dedi.
Ne hissetsem bilemiyorum
Bugün farklı bir doktora gittim benim bebiş için, 36 yı görürsün sonrası hayırlısı dedi bana. Erken gelmeleri bazen daha sağlıklı olabiliyormuş bebişler için. Güzel beslen 2 kiloyu geçsin gerisi sıkıntı olmaz dedi. Sende bu aralar bol protein beslen biraz daha kilo alsın bebişKızlar selam bugün doktor kontrolü vardı, 33+1 olmuşuz. Bebiş 1.950 gr. Kilosu her şey çok iyi dedi suyun çok güzel dedi ama bebeğin kesesi dikişlere dayanmış artık. Bu şekilde çok fazla fazla bekleyemeyiz dedi. Bugün NST’de hiç Sancım çıkmadı. Eğer çıkmış olsaydı bugün bile sezeryana alırdım dedi. Cuma günü tekrardan çağırdı. Çantanla gel her ihtimale karşı perşembe gece 12’den sonra hiçbir şey yeme dedi. Rahim ağzım 11 mm düşmüş.
Ne hissetsem bilemiyorum
Çok teşekkür ederim dinlendikten sonra geçtiara ara ben de yaşıyorum tam tarif ettiğiniz gibi alt kasık ve bacaklarımdan birinde ya da ikisinde regl ağrısı gibi tatsız bir ağrı ve damar çekilmesi gibi sanki bacaklarımda. devam etmezse korkmayın birşey olmaz. eşlik eden sancı kasılma vs yoksa normal artık bu haftalarda. bir de biz biraz erken doğum olur mu diye herseye kaygılanmaya başladık sanki bu haftalarda. devam ederse ve şiddetlenirse o zaman doktorunuza haber verin ama geçer birazdan benimki hep geçti.
L A L