2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar bunu yaşayan var mı ? Resmen sıvı tüketemiyorum 2 gündür ne içsem bulandırıyor mideyi napmalıyım

Bence balkona asıp biraz güneşlendirin, kokusu kalmaz diye düşünüyorum. Bakarsınız rahatsız edici koku kalırsa yıkarsınız mecbur.

Merak etmeyin bu ağrılar normal geçen hafta ben de iki gün yaşadım. Dinlenme pozisyonunda kalın daha çok Progestan bu kasılmaları bir nebzede olsa engelliyormuş öyle demişti doktorum
Evet ben de bikaç gün önce burda kasılmalarımdan bahsetmiştim bana da doktorum progestan fitil verdi ilk kullanımda etkisini hissettim gerçekten işe yaradı rahatlattı beni kasılma ve sancı konusunda

Kızlar merhabalar, Yardımcı olursanız çok mutlu olurum, bu kararsızlıkla bir türlü işin içinden çıkamadım. Bebek arabası ve beşik için ne önerirsiniz? Şöyle almışken bir kez almayı düşünüyorum çünki çok ara vermeden 2. Çocuğu da yapacağız nasip olursa. O yüzden ikisinide idare edebilecek kalitede memnun kaldığınız markaları neler yazar mısınız. gece gündüz bakıyorum bir türlü şunu alayım diyemedim. Beşiği park beşik istiyorum kesin o. Araba bebekle ben yanlızken rahat kullanabilip toplu taşımada rahat kullanabileceğim ve araç bagajında çok yer kaplamayacak tarzda bir model var mıdır? Bide katlanıp taşıması kolay olan bebek arabası önerilerinizi heyecanla bekliyorum. gözümü kararttım yarına bu iş hallolacak

Kızlar d vitamini kullanıyor musunuz? Bu damla şeklinde olanlardan kullanan varsa her gün mü? Ben her gün alıyorum eşim d vitamini her gün alınmaz dedi bugün emin olamadım

Kızlar selam bugün doktor kontrolü vardı, 33+1 olmuşuz. Bebiş 1.950 gr. Kilosu her şey çok iyi dedi suyun çok güzel dedi ama bebeğin kesesi dikişlere dayanmış artık. Bu şekilde çok fazla fazla bekleyemeyiz dedi. Bugün NST’de hiç Sancım çıkmadı. Eğer çıkmış olsaydı bugün bile sezeryana alırdım dedi. Cuma günü tekrardan çağırdı. Çantanla gel her ihtimale karşı perşembe gece 12’den sonra hiçbir şey yeme dedi. Rahim ağzım 11 mm düşmüş.
Dikişler patlamaz ama suyun gelirse kanaman olursa bebek gelmek için zorlar ondan dolayı rahim ağzını parçalar dedi. Böyle bir riske girmek istemiyorum dedi.
Ne hissedeceğimi bilmiyorum biraz kafam karıştı, eşim ayın 20sinden 24’üne kadar yurtdışında. Sanırım bu da beni tedirgin ediyor. Maksimum 36. haftayı görürüz dedi daha fazlası imkansız dedi.
Ne hissetsem bilemiyorum

Şu da var yengeme doktor 3 kusur söylemişti bebek doğduğunda 2500 idi . Kısa sürede büyüyorlar zaten yeter ki sağlıklı olsunlar bunlara hiç takılma canım
Sağlıkla gelsin başka bir isteğim yok Kilo alır anne sütü, mama derken zaten. Bakalım süreç nasıl ilerleyecek, sağol canım

Rahim boyunuz en son ne zaman ölçüldü kısalma bir anda mı oldu ki. Bende serklajlıyım 29 haftada muayene oldum en son 37 ml ölçmüştü beni de korku sardı(( inşallah sağlıkla vaktiyle kavuşursunuz yavrunuza

Canım bebiş iyiymiş ciğer için iğne de olmuştun, sorun yok inşallah. İçimizde ilk doğuran sen olucaksın bebişin gelcek öyle düşün

Bugün farklı bir doktora gittim benim bebiş için, 36 yı görürsün sonrası hayırlısı dedi bana. Erken gelmeleri bazen daha sağlıklı olabiliyormuş bebişler için. Güzel beslen 2 kiloyu geçsin gerisi sıkıntı olmaz dedi. Sende bu aralar bol protein beslen biraz daha kilo alsın bebiş

Çok teşekkür ederim dinlendikten sonra geçti erken doğum olur mu diye öyle bir düşüncelere girmiyorum hamileliğimi olabildiğimce pozitif ilerletmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…