2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Merak etmeyin bu ağrılar normal geçen hafta ben de iki gün yaşadım. Dinlenme pozisyonunda kalın daha çok Progestan bu kasılmaları bir nebzede olsa engelliyormuş öyle demişti doktorum
Teşekkür ederim yorumların için canım dinlendikten sonra iyi geldi geçti ağrım ama sanki ayaklarım ödem toplamaya başladı gibi hissediyorum sonlara doğru bol bol şikayetlerimizi dile getircek gibi duruyoruz

Kızlar d vitamini kullanıyor musunuz? Bu damla şeklinde olanlardan kullanan varsa her gün mü? Ben her gün alıyorum eşim d vitamini her gün alınmaz dedi bugün emin olamadım
canim ben bastan beri devit iciyorum havalar iyi olana kadar heeergun gunde 10 damla kullandim havalar iyilesince doktorum dediki 3 4 damla icsen yeter disarda uzun vakit gevirip gunes aldigin gun icmesende olur

yaaa kavusuyosun evladinaaa guzel kiz saglikla gelcek annesi sen hic dert etme dayanmis ama aksi durum yok ne olcagi hic belli olmaz strese girme sakin biliyosun stres kasilmanida baslatir hersey mukemmeeeel olucak hic merak etme

Bugün ölçüldü, sen hiç tedirgin olma ben acil Serklajlıyım. İnşallah canım

Canım bebiş iyiymiş ciğer için iğne de olmuştun, sorun yok inşallah. İçimizde ilk doğuran sen olucaksın bebişin gelcek öyle düşün
galiba öyle olacak ağustos annesi diye girdik ama haziran annesi diye çıkacağım belli ki

Evet evet ben de öyle düşünüyorum elimden geleni yapacağım doktorum da öyle söyledi iki hafta daha dayanabilirse çok güzel olacak aslında inşallah seninki için de öyle

yaaa kavusuyosun evladinaaa guzel kiz saglikla gelcek annesi sen hic dert etme dayanmis ama aksi durum yok ne olcagi hic belli olmaz strese girme sakin biliyosun stres kasilmanida baslatir hersey mukemmeeeel olucak hic merak etme
İnşallah kuzucum sağlıkla gelir, başka hiçbir isteğim yok

Benim 1.5 ay önce 33 ml ölçmüştü. Risk yok demişti. Sen serklaja var ve dinleniyorsun. Korkma :)

2 kg ı geçmiş olacak, ciğer için iğne de oldun, Dr un da sık takip ediyor. Allah a emanetsiniz. İnşallah herşey güzel olacak. Daha yakın zamanda kucağına alacaksın :) hayırla sağlıkla gelsin inşallah

canim ben bastan beri devit iciyorum havalar iyi olana kadar heeergun gunde 10 damla kullandim havalar iyilesince doktorum dediki 3 4 damla icsen yeter disarda uzun vakit gevirip gunes aldigin gun icmesende olur
1000 lik mi 10 damlaydı canım? Ben 1000 lik günde tek damla alıyorum

İnşallah belki gene iğne yapacak buraları görmem bile mucizeydi

Bence balkona asıp biraz güneşlendirin, kokusu kalmaz diye düşünüyorum. Bakarsınız rahatsız edici koku kalırsa yıkarsınız mecbur.
Yok hiç koku yok nerdeyse kıyafetlerinin bir kismini da yikadim cift durulama yaptım bir şey olmaz sanirim bütün granül sabunlarda varmış parfüm durulanabilir ürünlerde önemli değilmiş.

Benim 1.5 ay önce 33 ml ölçmüştü. Risk yok demişti. Sen serklaja var ve dinleniyorsun. Korkma :)
Serklaj var ama yok Benim başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelirdi sanırım, hiçbir anlam ifade etmeyen iki tane sütur geçmiş doktor. Gören diğer doktorların hepsi şaşkınlıkla bu nasıl bir işlem diyor. Ondan dolayı tedirginliğim. Pazartesi nasip olursa 30 haftaya gireceğiz yolumuz daha uzun hayırlısını diliyorum rabbimden yavrumu ona emanet ettim

Doktorum bugün en en tehlikeli haftalar 26,27,28 dedi. Bak sen de hepsini geçtin moralini yüksek tut canım

Benm arkadsmn 30. Haftada 1.5 kilo dogdu masallh cok saglkli buyudu. Disarda hemen buyuyorlar. Seninki masallh 2 kilo ustu dogacak emzirir besler buyutursun minnaki. Sen beslenemene yuklen cnm. Zorla kendini. Kuru fasulye bakliyatlarda da protein bol var bana doktorum et ve kuru bakliyat onermisti. Erken gelirse bebis bize deneyimlerini anlatirsin ay cok heyecanli ya siraya girdik bekliyorz bakalm neler yasayacagiz

Öyle tabii buna şükür sayılı gün çabuk geçer inşallah sağlıkla kavuşalım da

Canım stres yapma sen 33.haftaya kadar geldin inşallah daha da ilerlersiniz bebisinle 36 dan sonra doğumlar başlıyor yavas yavas zaten. Doktorlar olumlu olumsuz her şeyi söylüyorlar tedbiren

Dayanır annesi sen yeter ki stres olma gelirse de dünyaya hızlı bir giriş yapmış olacak her şey sağlıkla zamanında olsun insallah

Doktorum bugün en en tehlikeli haftalar 26,27,28 dedi. Bak sen de hepsini geçtin moralini yüksek tut canım
İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrulara. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, bir açıdan da güzel aslında erkenden kavuşacaksın kuzuna kokusuna, sesine, o minicik boncuk gözlere ayy ben meraktan çatlıyorum mesela çok merak ediyorum sesini tenini kokusunu eşim bir kaç kez rüyasında görmüş, ben hiç görmedim hem 40 hafta diyorum hemde 28 i geçtim gelse mi ki diyorum tövbe estağfurullah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…