- 9 Mart 2022
- 8.229
- 6.268
-
- Konu Sahibi palm angels
- #24.081
Teşekkür ederim yorumların için canımMerak etmeyin bu ağrılar normal geçen hafta ben de iki gün yaşadım. Dinlenme pozisyonunda kalın daha çok Progestan bu kasılmaları bir nebzede olsa engelliyormuş öyle demişti doktorum
canim ben bastan beri devit iciyorum havalar iyi olana kadar heeergun gunde 10 damla kullandim havalar iyilesince doktorum dediki 3 4 damla icsen yeter disarda uzun vakit gevirip gunes aldigin gun icmesende olurKızlar d vitamini kullanıyor musunuz? Bu damla şeklinde olanlardan kullanan varsa her gün mü? Ben her gün alıyorum eşim d vitamini her gün alınmaz dedi bugün emin olamadım
yaaa kavusuyosun evladinaaa guzel kiz saglikla gelcek annesi sen hic dert etme dayanmis ama aksi durum yok ne olcagi hic belli olmaz strese girme sakin biliyosun stres kasilmanida baslatir hersey mukemmeeeel olucak hic merak etmeKızlar selam bugün doktor kontrolü vardı, 33+1 olmuşuz. Bebiş 1.950 gr. Kilosu her şey çok iyi dedi suyun çok güzel dedi ama bebeğin kesesi dikişlere dayanmış artık. Bu şekilde çok fazla fazla bekleyemeyiz dedi. Bugün NST’de hiç Sancım çıkmadı. Eğer çıkmış olsaydı bugün bile sezeryana alırdım dedi. Cuma günü tekrardan çağırdı. Çantanla gel her ihtimale karşı perşembe gece 12’den sonra hiçbir şey yeme dedi. Rahim ağzım 11 mm düşmüş.
Dikişler patlamaz ama suyun gelirse kanaman olursa bebek gelmek için zorlar ondan dolayı rahim ağzını parçalar dedi. Böyle bir riske girmek istemiyorum dedi.
Ne hissedeceğimi bilmiyorum biraz kafam karıştı, eşim ayın 20sinden 24’üne kadar yurtdışında. Sanırım bu da beni tedirgin ediyor. Maksimum 36. haftayı görürüz dedi daha fazlası imkansız dedi.
Ne hissetsem bilemiyorum
Kalçadan canımNormal aşı mı canım, koldan falan mı yapıyorlar?
Bugün ölçüldü, sen hiç tedirgin olma ben acil Serklajlıyım. İnşallah canımRahim boyunuz en son ne zaman ölçüldü kısalma bir anda mı oldu ki. Bende serklajlıyım 29 haftada muayene oldum en son 37 ml ölçmüştü beni de korku sardı(( inşallah sağlıkla vaktiyle kavuşursunuz yavrunuza
galiba öyle olacak ağustos annesi diye girdik ama haziran annesi diye çıkacağım belli kiCanım bebiş iyiymiş ciğer için iğne de olmuştun, sorun yok inşallah. İçimizde ilk doğuran sen olucaksınbebişin gelcek öyle düşün
Evet evet ben de öyle düşünüyorum elimden geleni yapacağım doktorum da öyle söyledi iki hafta daha dayanabilirse çok güzel olacak aslındaBugün farklı bir doktora gittim benim bebiş için, 36 yı görürsün sonrası hayırlısı dedi bana. Erken gelmeleri bazen daha sağlıklı olabiliyormuş bebişler için. Güzel beslen 2 kiloyu geçsin gerisi sıkıntı olmaz dedi. Sende bu aralar bol protein beslen biraz daha kilo alsın bebiş
İnşallah kuzucum sağlıkla gelir, başka hiçbir isteğim yokyaaa kavusuyosun evladinaaa guzel kiz saglikla gelcek annesi sen hic dert etme dayanmis ama aksi durum yok ne olcagi hic belli olmaz strese girme sakin biliyosun stres kasilmanida baslatir hersey mukemmeeeel olucak hic merak etme
Benim 1.5 ay önce 33 ml ölçmüştü. Risk yok demişti. Sen serklaja var ve dinleniyorsun. Korkma :)Rahim boyunuz en son ne zaman ölçüldü kısalma bir anda mı oldu ki. Bende serklajlıyım 29 haftada muayene oldum en son 37 ml ölçmüştü beni de korku sardı(( inşallah sağlıkla vaktiyle kavuşursunuz yavrunuza
2 kg ı geçmiş olacak, ciğer için iğne de oldun, Dr un da sık takip ediyor. Allah a emanetsiniz. İnşallah herşey güzel olacak. Daha yakın zamanda kucağına alacaksın :) hayırla sağlıkla gelsin inşallahKızlar selam bugün doktor kontrolü vardı, 33+1 olmuşuz. Bebiş 1.950 gr. Kilosu her şey çok iyi dedi suyun çok güzel dedi ama bebeğin kesesi dikişlere dayanmış artık. Bu şekilde çok fazla fazla bekleyemeyiz dedi. Bugün NST’de hiç Sancım çıkmadı. Eğer çıkmış olsaydı bugün bile sezeryana alırdım dedi. Cuma günü tekrardan çağırdı. Çantanla gel her ihtimale karşı perşembe gece 12’den sonra hiçbir şey yeme dedi. Rahim ağzım 11 mm düşmüş.
Dikişler patlamaz ama suyun gelirse kanaman olursa bebek gelmek için zorlar ondan dolayı rahim ağzını parçalar dedi. Böyle bir riske girmek istemiyorum dedi.
Ne hissedeceğimi bilmiyorum biraz kafam karıştı, eşim ayın 20sinden 24’üne kadar yurtdışında. Sanırım bu da beni tedirgin ediyor. Maksimum 36. haftayı görürüz dedi daha fazlası imkansız dedi.
Ne hissetsem bilemiyorum
1000 lik mi 10 damlaydı canım? Ben 1000 lik günde tek damla alıyorumcanim ben bastan beri devit iciyorum havalar iyi olana kadar heeergun gunde 10 damla kullandim havalar iyilesince doktorum dediki 3 4 damla icsen yeter disarda uzun vakit gevirip gunes aldigin gun icmesende olur
İnşallah2 kg ı geçmiş olacak, ciğer için iğne de oldun, Dr un da sık takip ediyor. Allah a emanetsiniz. İnşallah herşey güzel olacak. Daha yakın zamanda kucağına alacaksın :) hayırla sağlıkla gelsin inşallah
Yok hiç koku yok nerdeyse kıyafetlerinin bir kismini da yikadim cift durulama yaptım bir şey olmaz sanirim bütün granül sabunlarda varmış parfüm durulanabilir ürünlerde önemli değilmiş.Bence balkona asıp biraz güneşlendirin, kokusu kalmaz diye düşünüyorum. Bakarsınız rahatsız edici koku kalırsa yıkarsınız mecbur.
Serklaj var ama yokBenim 1.5 ay önce 33 ml ölçmüştü. Risk yok demişti. Sen serklaja var ve dinleniyorsun. Korkma :)
Doktorum bugün en en tehlikeli haftalar 26,27,28 dedi. Bak sen de hepsini geçtinSerklaj var ama yokBenim başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelirdi sanırım, hiçbir anlam ifade etmeyen iki tane sütur geçmiş doktor. Gören diğer doktorların hepsi şaşkınlıkla bu nasıl bir işlem diyor. Ondan dolayı tedirginliğim. Pazartesi nasip olursa 30 haftaya gireceğiz yolumuz daha uzun hayırlısını diliyorum rabbimden yavrumu ona emanet ettim
Benm arkadsmn 30. Haftada 1.5 kilo dogdu masallh cok saglkli buyudu. Disarda hemen buyuyorlar. Seninki masallh 2 kilo ustu dogacak emzirir besler buyutursun minnaki. Sen beslenemene yuklen cnm. Zorla kendini. Kuru fasulye bakliyatlarda da protein bol var bana doktorum et ve kuru bakliyat onermisti. Erken gelirse bebis bize deneyimlerini anlatirsinKızlar selam bugün doktor kontrolü vardı, 33+1 olmuşuz. Bebiş 1.950 gr. Kilosu her şey çok iyi dedi suyun çok güzel dedi ama bebeğin kesesi dikişlere dayanmış artık. Bu şekilde çok fazla fazla bekleyemeyiz dedi. Bugün NST’de hiç Sancım çıkmadı. Eğer çıkmış olsaydı bugün bile sezeryana alırdım dedi. Cuma günü tekrardan çağırdı. Çantanla gel her ihtimale karşı perşembe gece 12’den sonra hiçbir şey yeme dedi. Rahim ağzım 11 mm düşmüş.
Ne hissetsem bilemiyorum
Öyle tabii buna şükür sayılı gün çabuk geçer inşallah sağlıkla kavuşalım daTeşekkür ederim yorumların için canımdinlendikten sonra iyi geldi geçti ağrım ama sanki ayaklarım ödem toplamaya başladı gibi hissediyorum sonlara doğru bol bol şikayetlerimizi dile getircek gibi duruyoruz
AminnÖyle tabii buna şükür sayılı gün çabuk geçer inşallah sağlıkla kavuşalım da
Canım stres yapma sen 33.haftaya kadar geldin inşallah daha da ilerlersiniz bebisinle 36 dan sonra doğumlar başlıyor yavas yavas zaten. Doktorlar olumlu olumsuz her şeyi söylüyorlar tedbirenKızlar selam bugün doktor kontrolü vardı, 33+1 olmuşuz. Bebiş 1.950 gr. Kilosu her şey çok iyi dedi suyun çok güzel dedi ama bebeğin kesesi dikişlere dayanmış artık. Bu şekilde çok fazla fazla bekleyemeyiz dedi. Bugün NST’de hiç Sancım çıkmadı. Eğer çıkmış olsaydı bugün bile sezeryana alırdım dedi. Cuma günü tekrardan çağırdı. Çantanla gel her ihtimale karşı perşembe gece 12’den sonra hiçbir şey yeme dedi. Rahim ağzım 11 mm düşmüş.
Ne hissetsem bilemiyorum
Dayanır annesi sen yeter ki stres olma gelirse de dünyaya hızlı bir giriş yapmış olacak her şey sağlıkla zamanında olsun insallahBugün ölçüldü, sen hiç tedirgin olma ben acil Serklajlıyım. İnşallah canım
galiba öyle olacak ağustos annesi diye girdik ama haziran annesi diye çıkacağım belli ki
Evet evet ben de öyle düşünüyorum elimden geleni yapacağım doktorum da öyle söyledi iki hafta daha dayanabilirse çok güzel olacak aslındainşallah seninki için de öyle
İnşallah kuzucum sağlıkla gelir, başka hiçbir isteğim yok
benimki bu canim1000 lik mi 10 damlaydı canım? Ben 1000 lik günde tek damla alıyorum
Anladım canım benimkinden bir tane yeter sanırımbenimki bu canim
İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrulara. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, bir açıdan da güzel aslında erkenden kavuşacaksın kuzuna kokusuna, sesine, o minicik boncuk gözlereDoktorum bugün en en tehlikeli haftalar 26,27,28 dedi. Bak sen de hepsini geçtinmoralini yüksek tut canım