2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bu hafta öyle yapacağıma, bakalım bolca yemeye çalışacağım protein falan☺️ yeter ki sağlıkla gelsin bebişim

Evet bir yandan bunu da düşünüyorum çünkü doktorum çok temkinli biri, her ihtimali söylüyor☺️
Sporlar için protenli sütler de var canım inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine 🩵

kızlar beliniz sürekli ağrıyor mu sizin de? ağırlıktan mı yoksa bir terslik mi var anlayamıyorum. nstye de hiç girmedim keşke bakılsaydı

kızlar beliniz sürekli ağrıyor mu sizin de? ağırlıktan mı yoksa bir terslik mi var anlayamıyorum. nstye de hiç girmedim keşke bakılsaydı
Benim sırtım mı belim mi bilmiyorum ağrıyor ağırlık yapıyor sanırım, özellikle akşamları ağırlık çökünce ağrıyor.

Benim sırtım mı belim mi bilmiyorum ağrıyor ağırlık yapıyor sanırım, özellikle akşamları ağırlık çökünce ağrıyor.
ben ilkinde hiç bu kadar ağrıdığını hatırlamıyorum ya da unutmuşum. yatmak istiyorum sürekli ama o da fayda etmiyor dün parol içtim çok da etki etmedi. belki daha fazla ayakta kalıyorum oğluma da koşturuyorum bir yandan ondan olabilir. tam olarak sırtımın iki boşluğunun arası kalçamın üst tarafı

ben ilkinde hiç bu kadar ağrıdığını hatırlamıyorum ya da unutmuşum. yatmak istiyorum sürekli ama o da fayda etmiyor dün parol içtim çok da etki etmedi. belki daha fazla ayakta kalıyorum oğluma da koşturuyorum bir yandan ondan olabilir. tam olarak sırtımın iki boşluğunun arası kalçamın üst tarafı
Magnezyum kullaniyor musun canım? Ben magnezyum kullanmadığım da agriyor ama düzenli kullanınca agrimiyor

Kızlar selam bugün doktor kontrolü vardı, 33+1 olmuşuz. Bebiş 1.950 gr. Kilosu her şey çok iyi dedi suyun çok güzel dedi ama bebeğin kesesi dikişlere dayanmış artık. Bu şekilde çok fazla fazla bekleyemeyiz dedi. Bugün NST’de hiç Sancım çıkmadı. Eğer çıkmış olsaydı bugün bile sezeryana alırdım dedi. Cuma günü tekrardan çağırdı. Çantanla gel her ihtimale karşı perşembe gece 12’den sonra hiçbir şey yeme dedi. Rahim ağzım 11 mm düşmüş.
Dikişler patlamaz ama suyun gelirse kanaman olursa bebek gelmek için zorlar ondan dolayı rahim ağzını parçalar dedi. Böyle bir riske girmek istemiyorum dedi.
Ne hissedeceğimi bilmiyorum biraz kafam karıştı, eşim ayın 20sinden 24’üne kadar yurtdışında. Sanırım bu da beni tedirgin ediyor. Maksimum 36. haftayı görürüz dedi daha fazlası imkansız dedi.
Ne hissetsem bilemiyorum🥺
Canım tedirgin olmakta çok haklısın.Ben de hafta ilerledikçe korkmaya başladım.Ama iyi düşünelim iyi olsun.Sen hic kalkmamaya çalış çantanı falan hazırla arabada hazır olsun.insallah 35 ten sonra küvöze bile girmiyor çoğu bebek.kilosu da 2 ye yaklaşmış her şey güzel olur umarım😊

Canım tedirgin olmakta çok haklısın.Ben de hafta ilerledikçe korkmaya başladım.Ama iyi düşünelim iyi olsun.Sen hic kalkmamaya çalış çantanı falan hazırla arabada hazır olsun.insallah 35 ten sonra küvöze bile girmiyor çoğu bebek.kilosu da 2 ye yaklaşmış her şey güzel olur umarım😊
35-36yı görürsek öyle güzel olacak ki inşallah 🙏🏻💕 hazırlamıştık her şeyi bu gece komple kapatıcaz inşallah🙏🏻

Bide bunca şeyi kendileri yapıp utanmadan kendilerini savunmaları yok mu deli oluyorum. Benim elimde çokça kanıt olmasına rağmen hala inkar ediyor ve en sonundada diyor ki senin yüzünden yaptım sebebi sensin sanki ben dedim git beni aldat diye madem istemiyordun çık karşıma adam gibi istemiyorum ayrılalım de. Ben yurtdışında yaşıyorum eşimin konuştuğu kadında fransız yani daha önceden beri birbirlerini tanıyorlar o da evlenmiş ve boşanmış ayrı yaşıyor zaten benim salak kocam hep onun evine gidiyormuş zaten en çok zoruma gidende kızıma bile hediye almazken onun kızına ayakkabı hediye etmiş benim doğum günümü kutlamazken ona çiçek alıp götürmüş ya. Beni o kadar kötü bi kadın kötü bi anne olarak göstermişki çevresindeki herkese kendisinide mağdur olarak göstermiş inandırmış yalanlarıyla herkesi kendine.
Bırak gitsin madem öyle kadınlara layık kendisi demek ki. Evli adamlarla birlikte olan kadın onu da bir güzel kullanır atar başkasına . Kocan yiyorsa onunla gidip evlensin ama yok . Bizim gibi namuslu insanlar cepte dururken neden gidip elin o..larıyla evlensinler ki. Eğlenmek istiyorlar onlarla . Yurt dışında olman işleri zorlaştırmış olabilir ama dediğim gibi kanıtları al muhakkak. Orda boşanmalar nasıl bilmem ama elinde kanıtlarla olman her zaman daha iyi.

Kızlar çok sağolun ya D vitaminini yanlış içiyormuşum demek ben, artık günde en az 5 damla şeklinde alcam. Güneş alerjim var öyle çıkıp Güneş'ten faydalanamam, iyi oldu söyledikleriniz teşekkür ederim😘💕

Bana da verilmedi 8 aylık olacağız neredeyse
17.hafta kontrolünde kullanmaya basla dedi bana doktor . Her gittiğimde soruyor kullanıyorsun dimi diye. Ben her gün kullaniyrodum ama instagramda bir doktor gördüm her gün kullanmanıza gerek yok fazlası da zararlı deyince 2 3 günde bir kullanıyorum

17.hafta kontrolünde kullanmaya basla dedi bana doktor . Her gittiğimde soruyor kullanıyorsun dimi diye. Ben her gün kullaniyrodum ama instagramda bir doktor gördüm her gün kullanmanıza gerek yok fazlası da zararlı deyince 2 3 günde bir kullanıyorum
Ben kendim mi alsam bilmiyorum bu saatten sonra fayda eder mi

Gerçekten mi☺️ şu an için ikimiz de gayet iyiyiz, peki ne kadar kuvözde kaldı? Bir de sütüm geliyor mu erken doğum olsa da?
2 ay kaldı ama ikimizinde sağlık sorunları vardı o yüzden. Ben hasta olduğum içinde hiç sütüm gelmedi maalesef ki yani hiç emziremedim 🫠

Kızlar selam bugün doktor kontrolü vardı, 33+1 olmuşuz. Bebiş 1.950 gr. Kilosu her şey çok iyi dedi suyun çok güzel dedi ama bebeğin kesesi dikişlere dayanmış artık. Bu şekilde çok fazla fazla bekleyemeyiz dedi. Bugün NST’de hiç Sancım çıkmadı. Eğer çıkmış olsaydı bugün bile sezeryana alırdım dedi. Cuma günü tekrardan çağırdı. Çantanla gel her ihtimale karşı perşembe gece 12’den sonra hiçbir şey yeme dedi. Rahim ağzım 11 mm düşmüş.
Dikişler patlamaz ama suyun gelirse kanaman olursa bebek gelmek için zorlar ondan dolayı rahim ağzını parçalar dedi. Böyle bir riske girmek istemiyorum dedi.
Ne hissedeceğimi bilmiyorum biraz kafam karıştı, eşim ayın 20sinden 24’üne kadar yurtdışında. Sanırım bu da beni tedirgin ediyor. Maksimum 36. haftayı görürüz dedi daha fazlası imkansız dedi.
Ne hissetsem bilemiyorum🥺
Yaa canım bak ne zamanlar geçti çok şükür insallah hiç sıkıntı olmasan gelecek bebis her şey çok güzel olacak hiç merak etme 🙏🏻 doktorun çok iyi çıktı bence güvenmelisin çok güzel haberlerini bekliyoruz 💜
Kızlar hepiniz d vitamini kullaniyor musunuz? Bana doktorum vermedi acaba unuttu mu🤔

Kızlar kanguru için Chicco mu yoksa babybjörn gri jarsey kumaş olan mı sizce? Bugün satın alacağım da karar veremedim
Canim ben boba4g aldım Amazon yurtdışında araştırmanı oneririm herkes çok çok memnun yenidogandan itibaren kullanılıyor. Türkiye’de daha pahalı benim her şey dahil 2 bine geldi.
Kızlar çok sağolun ya D vitaminini yanlış içiyormuşum demek ben, artık günde en az 5 damla şeklinde alcam. Güneş alerjim var öyle çıkıp Güneş'ten faydalanamam, iyi oldu söyledikleriniz teşekkür ederim😘💕

Bana da verilmedi 8 aylık olacağız neredeyse
Bana da doktorum vermedi d vitamini sadece içtiğim omeganin içinde var ben kendim arada alıyorum ama her gün değil doktorum kapalı değilsen güneşten alırsın dedi ben de polemiğe girmedim hiç iyi bir perinatolog ama her konuda anlaşamıyoruz dediğim gibi her gün almıyorum bana kalsa bence daha yüksek olmalı ve her gün alınmalı ama adamın sözünü de dinlemek istedim hayırlısı artık nerdeyse doğuma 1 ay kaldı insallah sıkıntı yaşamayız.

X