2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Canım çok üzgünüm. En azından sen neler olup bittiği hakkında net bilgiye sahipsin. Allah kimsenin aldatılıp da habersiz yasamasına fırsat vermesin. Tek başına olsan çeker giderdin de.. Ama şiddet be hala kadınlarla görüşme telefon kayıtları varsa ispatlarsın ve boşanmada ağır kusurlu nafaka vs hakkın olanını fazlasıyla alırsın. Affetmez insan , görünürde affetse kalbi affetmez. Ben gittiğimde iki kadın vardı biri güzel biri değil, biri yaşça büyük baya. Bir kadının niyetinden emin oldum araştırmalarım sonucu. Ve Prp yaptığı için nerden tanıyorsun kısmı açıkça belli iş yerleri kapı komşusu aynı katta. Ben yalnız yakalasam kesin derdim ama her türlü saçma sapan bir olay. Güvenim zedelendi bir kez . Telefonla aramamış o konuda araştırma yaptım. Aldatılmak ve kabul etmek istemiyorum, affedemem ekonomik olarak kendime yeterim eyvallah diyemem sende aslında ekonomik anlamda zorlanmayacaksan dememelisin. Senin durumunda ekonomik anlamda özgürlüğün varsa veya nafaka mal varlığı sana yetecekse boşansan daha iyi. Olup bitenleri net biliyorsun ve bu adama ömür çürütmeye değmez. Artık gözlerimiz o kadar şey gördü ki.. evi ihmal eden adam kesin olarak başka şeylerin peşine düşmüştür buna emin oldum. Yine de emin olmadan da boşanmak istedim gelmedi ve beklerken araştırdım yavaş yavaş gitmeye karar verdim. Ailen sana destek olmaz mı söylesen bitse daha iyi olmaz mı senin için. Ama kesinlikle ispat delil ne varsa bir e mail adresinde biriktir. Daha ne kadar alçalır bilemezsin ve elindeki kanıtlarla onu dımdızlak bırakabilirsin . Hamile halimizle uğraştığımız şeylere bak. Diyor benimki güya kadının ne yollu olduğunu bilmiyorum kapı komşu geldi oturdu diye . Dışarısı O..pu kaynıyor zaten paranın kokusunu en iyi onlar alır tek bu değil ki. Senin ne tepki verdiğin önemli kapıyı ona bunlara bu saatte açmak zorunda mıydın. Hayır. Ben elin pis adamı kapıma gelse alır mıyım hayır! Neden peki . Neden yani ofise alıyorsun iyi niyetinden olduğunu sanmam . Bundan sonrası önemli . Emin olsam bişey yaşandığına yapamam bırakırım. Hep diyorum öyle kadınlar Aıds taşıyıcısıdır diye hayatımı ve çocuklarımı riske atamazsın. O kadınla nerden tanışıyor eşin ve kadın bir tek eşinle mi görüşüyor, başkaları da var mı yoksa kadının hayatında acaba. Anne babasıyla kalıyorsa onlara da duyurmak lazım bence sen yanacağına onlar yansın
Bide bunca şeyi kendileri yapıp utanmadan kendilerini savunmaları yok mu deli oluyorum. Benim elimde çokça kanıt olmasına rağmen hala inkar ediyor ve en sonundada diyor ki senin yüzünden yaptım sebebi sensin sanki ben dedim git beni aldat diye madem istemiyordun çık karşıma adam gibi istemiyorum ayrılalım de. Ben yurtdışında yaşıyorum eşimin konuştuğu kadında fransız yani daha önceden beri birbirlerini tanıyorlar o da evlenmiş ve boşanmış ayrı yaşıyor zaten benim salak kocam hep onun evine gidiyormuş zaten en çok zoruma gidende kızıma bile hediye almazken onun kızına ayakkabı hediye etmiş benim doğum günümü kutlamazken ona çiçek alıp götürmüş ya. Beni o kadar kötü bi kadın kötü bi anne olarak göstermişki çevresindeki herkese kendisinide mağdur olarak göstermiş inandırmış yalanlarıyla herkesi kendine.

Evet normalde Ağustos başıydı, şimdi 37 de alınacak olması 15-20 temmuz arasına denk geliyor, aslan beklerken yengeç gelecek velet 😅😅 Kilo alsın diye uğraşıyorum bakalım en azından 2.5 kilo bile doğsa toparlanır sonrasında
Canım benim ikinci kızım 2850 doğdu hem de 38+4 te. Ama öyle çabuk büyüdü ki şok oldum. Minik doğanlar daha çabuk toparlanıyor. Hiç korkmana gerek yok çabuk büyüyorlar ☺

Kızlar benim bugün adet ağrısı gibi ağrım var ayaklarımdan damar çekiliyor gibi 32+5 im yaşayan var mı bunu ? Daha yeni doktordan geldim 2 gün oluyor bir sorun yoktu

Bide bunca şeyi kendileri yapıp utanmadan kendilerini savunmaları yok mu deli oluyorum. Benim elimde çokça kanıt olmasına rağmen hala inkar ediyor ve en sonundada diyor ki senin yüzünden yaptım sebebi sensin sanki ben dedim git beni aldat diye madem istemiyordun çık karşıma adam gibi istemiyorum ayrılalım de. Ben yurtdışında yaşıyorum eşimin konuştuğu kadında fransız yani daha önceden beri birbirlerini tanıyorlar o da evlenmiş ve boşanmış ayrı yaşıyor zaten benim salak kocam hep onun evine gidiyormuş zaten en çok zoruma gidende kızıma bile hediye almazken onun kızına ayakkabı hediye etmiş benim doğum günümü kutlamazken ona çiçek alıp götürmüş ya. Beni o kadar kötü bi kadın kötü bi anne olarak göstermişki çevresindeki herkese kendisinide mağdur olarak göstermiş inandırmış yalanlarıyla herkesi kendine.
Ahınız asla yerde kalmaz, bir kaç seneye zaten haberlerni alırsınız ilahi adalet erken de geliyor geç de ama asla şaşmıyor . Böyle yalancılar dünyada da huzur bulamıyor çok şükür kendilerini kandırsınlar bakalım bi süre

Kızlar benim bugün adet ağrısı gibi ağrım var ayaklarımdan damar çekiliyor gibi 32+5 im yaşayan var mı bunu ? Daha yeni doktordan geldim 2 gün oluyor bir sorun yoktu
Ben dün gittm doktora dedim 10/20 saniyelik karnımın alt tarafından ağrı girmeye başladı diye. Olur normal dedi ilerleyen zamanlarda daha da artacak dedi. Uzun süre kesilmezse o sorun yoksa böyle max 1 dk süren ağrı normalmiş. Uzun süre geçmezse bence doktora yazın bakalım.ç belki çağırır

Canım bütün bunları öğrenmişsin keşke ikinci çocuğu yapmasaydın, alenen olmuş her şey böyle biriyle birlikte devam etme bence

Ben dün gittm doktora dedim 10/20 saniyelik karnımın alt tarafından ağrı girmeye başladı diye. Olur normal dedi ilerleyen zamanlarda daha da artacak dedi. Uzun süre kesilmezse o sorun yoksa böyle max 1 dk süren ağrı normalmiş. Uzun süre geçmezse bence doktora yazın bakalım.ç belki çağırır
Devam ederse giderim gün içinde adet zamanı yaşadığım şeyleri yaşıyorum resmen korkuttu ben,i enfeksiyon mu oldum acaba dedim oda yaparmış böyle ağrı

Benim adet ağrısı gibi ağrım oldu geçen hafta doktorum progestan kullan dedi fitil olarak yalancı sancı bunlar dedi

İlk defa yaşadım☹️ yalancı sancı çekiyorum şuan o zaman progesteron da yok ki evde 😢
Progesteron etkisi yapan besinler diye listeler görmüştüm internette onlara bak evde olanlardan ye dinlen bence uzan hep, inşallah geçer canım bazen yorulunca strese girince de vücut böyle tepki veriyor

Allahımmmm bu ne zayıflık. Ben neden damacana gibi oldum yaw. valla böyle zayıf gebeleri görünce imreniyorum. Kız maşallah maşallah 🧿🧿
Eminim sana da çok yakışmıştır hamilelik 🥰 ben 10 kilo aldım şimdiye kadar aslında ama herkes belli olmuyo diyo hele ki biraz bol tişört giyineyim aa sen hamile miydin diyolar 😄

Progesteron etkisi yapan besinler diye listeler görmüştüm internette onlara bak evde olanlardan ye dinlen bence uzan hep, inşallah geçer canım bazen yorulunca strese girince de vücut böyle tepki veriyor
Stresde yapmadım hep uzanıyorum aslında sabah bir ağrım oldu midem bulandı ondan sonra eşim hava alalım kahvaltı yapmaya gidelim dedi zor hazırlandım zor yaptım kahvaltıyı şuan uzanıyorum inşallah geçer ☹️ çok teşekkür ederim bakıcam internetten 🙏🏼

ara ara ben de yaşıyorum tam tarif ettiğiniz gibi alt kasık ve bacaklarımdan birinde ya da ikisinde regl ağrısı gibi tatsız bir ağrı ve damar çekilmesi gibi sanki bacaklarımda. devam etmezse korkmayın birşey olmaz. eşlik eden sancı kasılma vs yoksa normal artık bu haftalarda. bir de biz biraz erken doğum olur mu diye herseye kaygılanmaya başladık sanki bu haftalarda. devam ederse ve şiddetlenirse o zaman doktorunuza haber verin ama geçer birazdan benimki hep geçti.
L A L L A L

X