- Konu Sahibi palm angels
- #23.961
Mantıklı ben de bakayım kv evineEn çözümü kayınvalidemin pamuklu namaz elbiselerinde buldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mantıklı ben de bakayım kv evineEn çözümü kayınvalidemin pamuklu namaz elbiselerinde buldum
Bende de damar direnci var canım senin ne zaman geriden gelmeye başladı karın çevresi ve hangi doz ne ilacı alıyorsun acaba?Son 2 kontrolde kilo alımında problem yok ama AC değeri yaklaşık 1 hafta geriden geliyor, bu sefer haftasına yaklaşmış ama yine geri. Bende damar akım problemi vardı, kan sulandırıcı kullanıyorum. Muhtemelen o problem tam olarak geçmedi 37 de almaya karar verdi
Sana bütün bunları yapan biriyle neden evli kalıyorsun canım çaresizlik konusunu bilemem ama ailen destek olmaz mı?
Aslında ailemin destek olacağını biliyorum ama bir yandanda onlara sanki yük olacakmışım gibi hissediyorum iki çocuklaNe diyecegimi inan ki bilemedim çok uzuldum ailene söylesen destek olmazlar mi.
Bu hafta belli oldu canım 32. Haftayı doldurduğunda. 1 hafta geriden geliyor hâlâ. Ecopirin 100 mg kullanıyorum yaklaşık 3-4 aydır ama tamamen geçmiş durumda değil, önlem alınmasına rağmen böyle oldu.Bende de damar direnci var canım senin ne zaman geriden gelmeye başladı karın çevresi ve hangi doz ne ilacı alıyorsun acaba?
Yuk olmazsin canım ailen sonuçta böyle yaşayarak kendini ve çocukların için hayat dahaa çok zor olur . Nereye kadar gidecek böyle sen daha iyi bilirsin ama sana bu kötülüğü yapaj birinin yanında daha fazla durmaAslında ailemin destek olacağını biliyorum ama bir yandanda onlara sanki yük olacakmışım gibi hissediyorum iki çocukla
37. Haftada ciğerleri gelişir canım zaten 37den sonra normal olarak bekleniyor. 34-37 arası geç prematüre 37 sonrası normalKızlar doktora gittim bugün tekrar, bebeğin karın çevresi gelişimi geriden geliyor. 4 hafta takibini yapıp 37. Hafta sezeryan ile alma kararı aldı. Ciğerleri gelişir mi sizce, canım sıkıldı biraz
Ben de öyle biliyorum ama başkalarınınkinin kilolarını görünce minik kaçıyorOlması gereken ağırlık bu diye biliyorum. Uygulamada da doktorun bana söylediği böyle
Doktor eğer gelişmeyeceğini düşünse canım iğne vurur merak etmeKızlar doktora gittim bugün tekrar, bebeğin karın çevresi gelişimi geriden geliyor. 4 hafta takibini yapıp 37. Hafta sezeryan ile alma kararı aldı. Ciğerleri gelişir mi sizce, canım sıkıldı biraz
2 aldım ama sonra regl olunca falan da takarım dedim ben zaten geceleri koteksin regl külpdunu takıyordum çok rahat oluyor ped gibi kaymıyorKızlar kaç paket depend aldınız acaba
Kirazı neden çok tüketmeyin diyolar ? Az önce sipari verdim bi de yeni gördüm bunuKiraz gebelikte çok tüketmeyin diyorlar ben tabak tabak yiyordum almıyorum yememek için siz nasıl yiyorsunuz kızlar bir oranı var mi bunun
gelismiceni dusundugu anda igne yapar canim ama 37 dusuk bi hafta degil cok sukur tedirgin olma sakın erken dogum araligi degil ben kolay kolay 40 i goreni hiic gormedimKızlar doktora gittim bugün tekrar, bebeğin karın çevresi gelişimi geriden geliyor. 4 hafta takibini yapıp 37. Hafta sezeryan ile alma kararı aldı. Ciğerleri gelişir mi sizce, canım sıkıldı biraz
37 de gelişmiş oluyor. Ayrıca erken almaları gerekirse ciğer geliştirme iğnesi yapıyorlar. İyi olaca inşallah 26 27 haftalık doğum yapan sağlıkla kavuşan çok. Dr un önlem alıyordur. Geçmiş olsunKızlar doktora gittim bugün tekrar, bebeğin karın çevresi gelişimi geriden geliyor. 4 hafta takibini yapıp 37. Hafta sezeryan ile alma kararı aldı. Ciğerleri gelişir mi sizce, canım sıkıldı biraz
Sıkma canını canım doktor ikiniz için en iyisini bilir ne yapılması gerekiyorsa doktorun biliyordur 37 ye kadar gelişir ya ben 37 de doğum yaptım normal doğumla 37 de bilen gelen bebiş var doğumdan sonra iğne yaparlar yada başka bir şey iyi düşün bebişine erken kavusuyorsun Allah yardımcın olsunKızlar doktora gittim bugün tekrar, bebeğin karın çevresi gelişimi geriden geliyor. 4 hafta takibini yapıp 37. Hafta sezeryan ile alma kararı aldı. Ciğerleri gelişir mi sizce, canım sıkıldı biraz
Magnorm magnezyum tableti sor doktora al bence gaza kabızlığa birebirKasığımda ağrı var demiştim bugün biraz ağır yemek yedim,tüm karnım sırtım gazdan mahvoldum.Şimdi papatya çayı içiyorum rahatlatıyor beni.Ama öldüm öldüm dirildim arkadaşlar balon gibi geziniyorum.
Bir çocuk için en kötü şey evdeki anne baba gerginliği, annenin asık suratı, baba ile annenin sevgisiz durmaları tartışmalar vs. Eğer imkanın varsa ailende destek olursa kesinlikle kendi mutluluğuna odaklan. İki kardeş de mutlu ortamda büyüsün tutarlı davranışlar içinde büyürlerse bu onların hayatına çok olumlu katkılar sunacak inan kendi huzurunu yarat ki çocukların mutlu olsunAslında ailemin destek olacağını biliyorum ama bir yandanda onlara sanki yük olacakmışım gibi hissediyorum iki çocukla
Canım 1 hafta gerilik çok normal değil mi ? Çoğu doktor tarafından normal kabul edilen 2 hafta gerilik ilerilik olabileceği.. zaten ultrason aletleri net ölçmüyor ya da belki de biraz karın çevresi ince genetik olarak.. benimde bazen karın çevresi haftasından az çıkıyor yani bunun için doktorun 37. de alalım diyeceğini sanmıyorum.. hatta çoğu doktor bebeğin kg alışı azıcık seyretse bile ne kadar dursa iyidir diyor ( tabi tansiyon vb sorunlar da yoksa ) . Acaba farklı bir doktordan da fikir mi alsanKızlar doktora gittim bugün tekrar, bebeğin karın çevresi gelişimi geriden geliyor. 4 hafta takibini yapıp 37. Hafta sezeryan ile alma kararı aldı. Ciğerleri gelişir mi sizce, canım sıkıldı biraz
Büyümüş yine maşallah inşallah alınsa da sağlıkla doğarBu hafta belli oldu canım 32. Haftayı doldurduğunda. 1 hafta geriden geliyor hâlâ. Ecopirin 100 mg kullanıyorum yaklaşık 3-4 aydır ama tamamen geçmiş durumda değil, önlem alınmasına rağmen böyle oldu.
Ben 1 paket aldm e bebekte indirm vardıKızlar kaç paket depend aldınız acaba